Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
ТУКА има слики од финалето во Рим.

п.с My favourite:

:pipi:

А

Адриано

Гостин
Честитки за заокружувањето на одличната сезона!
најдобриот тим со најдобрата игра сезонава успеа да ја покори европа!
се надевам во година ке го имате интер за противник во финалето :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Следната сезона кога ќе се доделува Балон Д"орр ќе бидеме на слатки маки :):)
Во најтесниот круг влагаат: Меси,Иниеста,Чави а и Ето :vozbud::vozbud:. Ќе биде весело!!
Сепак се знае кој ќе го подигне самото признание. Човекот кој што ни доага од друга планета!!!!!!:)))

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Честитки дечки, позаслужено од ова не може да биде :bravo:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Лош ден и тоа е тоа! ни малку не си го препознавме оној Јунајтед кој ние фановите негови го знаеме..и покрај совршената сезона на крај сепак ја посраа оние што беа најзаслужни што стигнавме до тука! Нема што да се вреѓаме и да провоцираме меѓусебно бидејќи оваа беше ваш ден,ваша сезона и бевте надмоќни во секој смисол од зборот! тоа е тоа со среќа против Шахтјор и на светскиот куп....со ваква игра секако зимате титула! поздрав

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Честито титура..искрено изиграфте топ!!!честитки и да вас и до играчине..

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Честито титула, заслужено. Во прави раце е трофејот, во тимот кој што покажа најмногу во оваа сезона. Заслужено... :smir:

Т

Топџија

Гостин
Честитки и од мене. Многу ми е мило што Барса освои годинава. И како што најчесто бива не се напаѓачите и крилата тие што ја прават разликата во вакви финалиња (како што се очекуваше тоа од Роналдо и Меси), туку тоа е средината, креативците. Со такви генијалци како Чави и Иниеста исходот и не можеше да биде поразличен.
После волку успеси сезонава се надевам Пеп ќе успее да влее доволно мотивација и за наредната сезона. :helou:

I

IBIZA SOUND

Гостин
toa e toa barsa i se e mozno
najdobrite defanzivci rio i vidic bea totalno vo senka od napagjacite na barsa
prviot gol so go postigna eto dobro go lacna vidic i gol
vtoriot gol na messi do nego bese rio no nemozese nisto da store osven da bide gledac

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22
Момци честито титула, навистина заслужено, одлична игра. Респект за вашите остварувања оваа сезона.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom