Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Манчестер направиха тактическа грешка. Пускат силови играчи срешту техничните каталунци. И тоја Роналдо никаква неја в'ршеше,само се моташе на терена и пречеше на нападателите. Трјабваше да пуснат Бербатов второто полувреме а не 20мин преди краја. За 20мин имаше три удара к'м вратата.
Ама както и да е. Честито на Барса и феновете:party1:

Член од
22 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
Манчестер направиха тактическа грешка. Пускат силови играчи срешту техничните каталунци. И тоја Роналдо никаква неја в'ршеше,само се моташе на терена и пречеше на нападателите. Трјабваше да пуснат Бербатов второто полувреме а не 20мин преди краја. За 20мин имаше три удара к'м вратата.
Ама както и да е. Честито на Барса и феновете:party1:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да прашам зошто служеше Роналдо вчера освен за донасање топки кога беше во офсајд?:):):)

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
....И од мене....

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Честито заслужена победа браво ги направивте за пеза,одлична игра немам зборови кој да кажам дека бил најдобар ,сите беа добри,без некои првотимци оспеавте да ја надиграте Барселона ,

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честито заслужена победа браво ги направивте за пеза,одлична игра немам зборови кој да кажам дека бил најдобар ,сите беа добри,без некои првотимци оспеавте да ја надиграте Барселона ,
Манчестер мислиш нели????

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Ајде дечки, честито титула!

Навивач сум на МанЈу, ама си изигравте тактички непогрешливо. Не го сфаќајте ова како провокација, ама вашата тактика ме потсети на онаа на Челзи од полуфиналето само со малце повеќе шанси, кои ги имавте пред се заради многу лошата игра на Манчестер.

Во никој случај не замерувам на тактиката, не ме сфаќајте погрешно. Јас и Челзи го оправдував за неговата во полуфиналето. Едноставно влогот е голем и се игра на оној начин кој носи резултат. Кој не ни е крив што неможевме да ве нападнеме посилно, кој не ни е крив за нашата лоша тактика и лошиот избор на првотимците... на крајот ке кажам само дека едноставно не ни беше денот/ноќта, се беше погрешно.

Како и да е, заслуживте... имавте неверојатна сезона. Честитам!

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511

Заслужено кај Барса !!!!
:pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar: :pehar:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Честитки, не секој вака заслужил титула во ЛШ.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Браво тотално заслужено си победивте, ги надигравте.Убаво си кажа Меси "Роналдо нема да се наигра". :) Браво за Иниеста и Чави, мислам дека и они се најзаслужни за победава.

V

Viktoranius

Гостин
Еве што се дешаваше сношти низ улиците на Барселона ...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Se karaat Messi i Ronaldo koj e najdobar fudbaler na svetot,pa mu rece Messi:Jas sum za tebe Dzeko :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom