Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 март 2009
Мислења
95
Поени од реакции
2
Честитки момци, сосема заслужено сте најдобра екипа моментално, a најголем мерак ми е заради Анри конечно и тој да освои титула во лигата на шампионите!! за жал не му успеа со Арсенал против Барса, ама затоа сега токму со нив ја освои :smir:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Нели фановите на Манчестер зборуваа не се Реал и Челзи јас мислам дека се полоши од нив ај со Челзи тука некаде се ама од Реал се полоши барем Реал не се бранеа овие гледаа помалку да примат.
Ова ми се допаѓа:vozbud:немам зборови ај останете ми со здравје се читкаме утре:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Нели фановите на Манчестер зборуваа не се Реал и Челзи јас мислам дека се полоши од нив ај со Челзи тука некаде се ама од Реал се полоши барем Реал не се бранеа овие гледаа помалку да примат.
Како можеш да кажеш дека гледавме помалку да примиме, кога пораз од 1-0 и 5-0 во финалето ти е исто, важно пораз е, и не ја зимаш ти титулата.
После првиот примен гол, отидовме на се или ништо, ни бапнавте уште еден, и заслужено си ја освоивте титулата.

Немој такви глупости да пишуваш.

I

IBIZA SOUND

Гостин
se znae stom resis da i se otvoris na barsa tesko ke si pominis
najsreken trebe da bide trenerot na celzi hiding i igracite i navivacite na celzi oti primija samo 1 gol

Член од
26 март 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Ajde i od mene cestito titula...pa da vi se mnozat :D:smir:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Оваа година Барса со својата беспрекорна игра заслужи да ги освои сите 3 трофеи кои беа на располагање. За разлика од ланската анемична игра, полна со кружење и неинвентивност, оваа година средината на Барса беше најкреативна. Вечерва иако на почетокот почнаа малце лошо, сепак успеаја да ја наметнат својата игра и секако рабиот погодок многу значеше. Како и да е апсолутно заслужена трета титула во ЛШ.
Меси најдобар стрелец и несомнено ќе биде најдобар играч на ФИФА, Франс фудбал и останатите.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Како можеш да кажеш дека гледавме помалку да примиме, кога пораз од 1-0 и 5-0 во финалето ти е исто, важно пораз е, и не ја зимаш ти титулата.
После првиот примен гол, отидовме на се или ништо, ни бапнавте уште еден, и заслужено си ја освоивте титулата.

Немој такви глупости да пишуваш.
vo pravo si brate :salut:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Еве неколку слики од нашите ѕверови

URL=http://img505.imageshack.us/my.php?image=lionelmessi001.jpg]
[/URL]

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И суперкуп ќе играме. Ќе има уште фудбал :helou:

V

Viktoranius

Гостин
И суперкуп ќе играме. Ќе има уште фудбал :helou:
Супер куп ќе играме со Шахтјор би требало да биде лесен залак, потоа со Реал супер куп, и за светски првак.

Ќе биде ептен весело следната сезона.:) Оваа титула уште неможам да се помирам што ја изгубивме 2006 мислам беше, кога изгубивме од тие јужно американците. Само светски првак немаме освоено, се надевам ќе биде овојпат.:)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
БАРСАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
El Triplete ya esta en Barcelona !!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Меси, Анри, Чави, Иниеста, Пујол, Ето... КОМПЛЕТНО ЦЕЛИОТ ТИМ одиграа на ниво.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Едноставно нели ШАМПИОНИ!!!! Коментари за натпреварот УТРЕ, кога ќе се смират страстите!:vozbud::vozbud::vozbud:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe toa so slikite ubavo so gi stavite
aj stavite nekoe klipce i golevite pak da gi vidam i ocenki za igracite ako moze da najdite sakam da vidam koj bese najslab ako voopsto ima takov i koj bese najdobar

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Најдобриот тим на денешницава!
Ги обожавам!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ајде драги фанови нека ни е честита тројната титула сезонава. Нека лапкаа кур Манчестер xD

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Честитки за тројната титула. Едноставно Барса игра еден неопишлив фудбал во моментов. :helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom