Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
I

IBIZA SOUND

Гостин
ziva legenda e covekot
JOSEP PEP GVARDIOLA
neznam samo od kade tolku go ispeci zanaetot za trener:vozbud:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Честита титула момци.. Се надевам дека со вакво темпо на освојување на титули продолжувате и нареднава сезона!! Честито!! Гвардиол:zver::zver::zver::zver::zver::pehar::pehar::pehar::pehar:

Член од
14 март 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Toooooooooooooo Toooooooooooo Toooooooooo Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) so srekaa so malo zadocnuvanje :) ova navistina bese duel megu мажи i бебиња, prekrasnaa igra

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Честито титула заслужена позаслужено здравјее.Ги надигравме тотално имаа само 1 шут во голот беа затворени од сите страни тој гол на Ето тотално ги поремети ама тоа им е се знае кој е ШАМПИОНОТ.
Примера:pehar:
Копа дел реј:pehar:
Лига на Шампиони:pehar:
Се што може се освоивме

Пеп:zver:,Меси:zver:,Чави:zver:,Иниеста:zver:,Анри:zver:,Ето:zver:

krkic

Boixos Nois
Член од
7 декември 2008
Мислења
237
Поени од реакции
5
:vozbud::vozbud::vozbud:каква сезона за екипата на барса и за гвардиола...каква феноменална сезона на барса во сите конкуренции.за ова сто го направи барса оваа сезона не се заслузни само меси ето анри...за ова е заслузна целата екипа на барса од доктори до претцедател...неверојатна ноќ за барселона.Барса влезе во истотијата на шпанскиот фудбал како екипа која освоила 3трофеи во една сезона...нека ни се честити сите три титули во годинешната сезона сосема без никаков приговор беа заслузени...вецерва манчестер го победивме на психички,физички и тактички план по што на крајот и заслузено ја подигнавме и 3та титула во ЛС.фала ви на сите што ни ја честитавте победата.и најголем позз до КАТАЛОНЦИТЕ.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Легенди сте. Успеавте. Го покоривте Реал, па завладеавте со Европа. Сосема заслужено.
И најважно од се, играте фудбал. Фудбал. За око. Везете. А не Германија вс Италија стил.
Прашање: Пеп Гвардиола не е најмладиот тренер кој освоил ЛШ ?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Иниеста: Не постојат зборови со кои може да се опише ова Андрес Иниеста вели дека нема зборови со кои може да го објасни она што и се случи на Барселона оваа сезона.
Барселона на перфектен начин, со голем стил ја заврши извонредната сезона. Каталонците станаа првиот тим од Шпанија кој ја освоил тројната круна, Купот на Кралот, Примера и Лигата на Шампионите.
Иниеста апсолутно е еден од најзаслужните фудбалери на Барса за сите успеси сезонава, тој вели дека не постојат зборови кои можат да го опишат успехот.
"Ние сме најдобри" - изјави Иниеста за Canal+.
"Нема зборови кои можат да го опишат ова, тоа беше перфектен крај на спектакуларна сезона".
"Тие беа подобра екипа шест-седум минути, но после тоа ние го имавме натпреварот. Перфектно" - изјави кратко Иниеста по натпреварот.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.931
Поени од реакции
8.810
честито победа!!! мило ми што вие станавте шампиони, а не манчестер на Олимпико:smir::helou:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
bravo decki cestito uste edna i najvredna titula ednostavno ova sezona bevte najdobri...
iskreni cestitki od navivac na real madrid ...
ovaa e vasa seozna se nadevam narednata nasa :smir:

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
Do site fanovi na barsa cestito zasluzena titula , deneska pokazavte zosto ovaa godina nikoj ne moze da ve sopri,se sto mozavte osvoivte,ne mozevme da se spravime so vas deneska uste ednac cestito pobeda i titula pozz

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Честитки браво !

Исто сакам да напоменам дека ова што го изјавил Гвардиола за Малдини и дека му ја посветува титулата покажува колку голем човек е браво !

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
cestito titula ... i za dobrata partija pokazana od strana na barsa :vozbud: zasluzeno pobedivte ... :salut:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нели фановите на Манчестер зборуваа не се Реал и Челзи јас мислам дека се полоши од нив ај со Челзи тука некаде се ама од Реал се полоши барем Реал не се бранеа овие гледаа помалку да примат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom