Real Madrid - Winners[31], Runners-Up[18]bb[noone];2818243 напиша:2 : 6 - знаеш ли за шо ги пишуам бројкиве или треба да ти преведам ?
Темата со се текст мислам дека е спремна веќе само се чека тука да се стаса до 1000 страна. Ајмо КАТАЛОНЦИ уште малку ни треба :smir:tia so misle da a otvara novata tema neka si sprema eden tekst oti znam pred nekoe vreme se dogovarate nekoj tamu da ja otvore.... kazujte ajde ako ne da pisam jas ?
Друже твоите бројки веќе немаат никакво значење!! Џабе само живеете во минатото и лечите комплекси од историјата. Се знае моментално кој е најдобар во Шпанија а и пошироко. Кога ќе освоите тројна титула а и кога ќе не тепате со повеќе од 4 разлика среде Ноу Камп....е тогаш ќе може да правиме муабет, а до тогаш..... само можете да ќутите и да гледате како се игра прав фудбал!!!!!!!!!!!!!Real Madrid - Winners[31], Runners-Up[18]
Barcelona - Winners[19], Runners-Up[22]
Реал Мадрид - Прваци[триесет и еден], Вице-Прваци[Oсумнаесет]
Барселона - Прваци[Деветнаесет], Вице-прваци[Дваесет и два]
Ти си изваде твој бројки, еве и јас си извадов мој бројки, дури и гратис ти ги преведов, па да видиме кој бројки имаат поголемо значење. :helou:
Имаат како немаат. Како што вашите бројки после неколку години ќе немаат значење, така и овие. Во историјата останува запишана победата на Барса против Реал, а не резултатот од 2-6. Резултатот ќе го паметите вие, како најголема победа против најголемиот ривал, и ние како најголем пораз во последниоте неколку години од најголемиот ривал. А неутралците, нема да го паметат ова, тие ќе ја запамтат само победата. И да, нема потреба од освојување на тројна круна, во последните 10 години, пак сме подобри од вас. Тоа што Барса освои оваа сезона тројна круна е израз на можеби најдобрата сезона што некогаш ја играле Барса, а Реал можеби најслабата. Кога вие ќе освоите 32 титули во Примера, тогаш ќе правиме муабет, дотогаш може само да признавате дека Реал Мадрид е многу поголем тим од Барса. :smir:Друже твоите бројки веќе немаат никакво значење!! Џабе само живеете во минатото и лечите комплекси од историјата. Се знае моментално кој е најдобар во Шпанија а и пошироко. Кога ќе освоите тројна титула а и кога ќе не тепате со повеќе од 4 разлика среде Ноу Камп....е тогаш ќе може да правиме муабет, а до тогаш..... само можете да ќутите и да гледате како се игра прав фудбал!!!!!!!!!!!!!
P.S Ајде уште неколку поста и да се започне со новата тема!!!!!!!!!!!!!!