Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
tia so misle da a otvara novata tema neka si sprema eden tekst :) oti znam pred nekoe vreme se dogovarate nekoj tamu da ja otvore.... kazujte ajde ako ne da pisam jas ? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
bb[noone];2818243 напиша:
2 : 6 - знаеш ли за шо ги пишуам бројкиве или треба да ти преведам ?
Real Madrid - Winners[31], Runners-Up[18]

Barcelona - Winners[19], Runners-Up[22]

Реал Мадрид - Прваци[триесет и еден], Вице-Прваци[Oсумнаесет]

Барселона - Прваци[Деветнаесет], Вице-прваци[Дваесет и два]

Ти си изваде твој бројки, еве и јас си извадов мој бројки, дури и гратис ти ги преведов, па да видиме кој бројки имаат поголемо значење. :helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Треба да има точно 15000 мислења за да може да се затвори оваа тема и да се отвори новата:smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
tia so misle da a otvara novata tema neka si sprema eden tekst :) oti znam pred nekoe vreme se dogovarate nekoj tamu da ja otvore.... kazujte ajde ako ne da pisam jas ? :)
Темата со се текст мислам дека е спремна веќе само се чека тука да се стаса до 1000 страна. Ајмо КАТАЛОНЦИ уште малку ни треба :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
LaVista би требало да им ја отвара, он има највеќе мислења на оваа тема. :)

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
aro ivan1real ne bese pred lavista, kje trebase toj da ja otvori :pos2:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Real Madrid - Winners[31], Runners-Up[18]

Barcelona - Winners[19], Runners-Up[22]

Реал Мадрид - Прваци[триесет и еден], Вице-Прваци[Oсумнаесет]

Барселона - Прваци[Деветнаесет], Вице-прваци[Дваесет и два]

Ти си изваде твој бројки, еве и јас си извадов мој бројки, дури и гратис ти ги преведов, па да видиме кој бројки имаат поголемо значење. :helou:
Друже твоите бројки веќе немаат никакво значење!! Џабе само живеете во минатото и лечите комплекси од историјата. Се знае моментално кој е најдобар во Шпанија а и пошироко. Кога ќе освоите тројна титула а и кога ќе не тепате со повеќе од 4 разлика среде Ноу Камп....е тогаш ќе може да правиме муабет, а до тогаш..... само можете да ќутите и да гледате како се игра прав фудбал!!!!!!!!!!!!!

P.S Ајде уште неколку поста и да се започне со новата тема!!!!!!!!!!!!!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ostajte be go toj sto e za zadrid....

Znaci na Gamper kupot nema da bideme kompletni!

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Против Билбао нема да играат Анри,Меси,Иниеста,Ибрахимович,Маркез,а противв Сити мислам дека треба да се вратат Анри,Меси и Ибрахимович :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Друже твоите бројки веќе немаат никакво значење!! Џабе само живеете во минатото и лечите комплекси од историјата. Се знае моментално кој е најдобар во Шпанија а и пошироко. Кога ќе освоите тројна титула а и кога ќе не тепате со повеќе од 4 разлика среде Ноу Камп....е тогаш ќе може да правиме муабет, а до тогаш..... само можете да ќутите и да гледате како се игра прав фудбал!!!!!!!!!!!!!

P.S Ајде уште неколку поста и да се започне со новата тема!!!!!!!!!!!!!!
Имаат како немаат. Како што вашите бројки после неколку години ќе немаат значење, така и овие. Во историјата останува запишана победата на Барса против Реал, а не резултатот од 2-6. Резултатот ќе го паметите вие, како најголема победа против најголемиот ривал, и ние како најголем пораз во последниоте неколку години од најголемиот ривал. А неутралците, нема да го паметат ова, тие ќе ја запамтат само победата. И да, нема потреба од освојување на тројна круна, во последните 10 години, пак сме подобри од вас. Тоа што Барса освои оваа сезона тројна круна е израз на можеби најдобрата сезона што некогаш ја играле Барса, а Реал можеби најслабата. Кога вие ќе освоите 32 титули во Примера, тогаш ќе правиме муабет, дотогаш може само да признавате дека Реал Мадрид е многу поголем тим од Барса. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom