Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Знаете која била желбата на навивачите на Реал Мадрид ?

Ибрахимович да им даде само 2 гола :pos2::pos2::pos2:

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
хахааааааа КИП ДРИМИНГ ма френдс. :pos:
АБЕ СЕЈАК ГНАСЕН ГЛУП ШО КУРОВ КРЕКАШ НА ВАА ТЕМА БЕ ?
2 : 6 - знаеш ли за шо ги пишуам бројкиве или треба да ти преведам ?
или па да ти појаснам некој работи ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Дај бе турете му ignore и не се замарајте:uvo:

Back to subject:
Доколку не успее да го земе Ебуе Барса ке се насочи кон десниот бек на Гремио Фелипе Матиони кој може да го земе за 3 мил. евра :helou:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Во последно време ретко се уклучувам на нет заради обврските и слабо ги следам работите... Ќе може ли некој да ми каже кога е следната утакмица и со кој?
Фала однапред.:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Следната утакмица со Атлетико Билбао во суперкупот во недела.

Иначе, Анри веќе тренира со тимот. По се изгледа ќе биде фит за утакмицата со Манчестер сити.

А знае некој за Ибра, ќе има деби на суперкупот, или со Сити?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Следната утакмица со Атлетико Билбао во суперкупот во недела.

Иначе, Анри веќе тренира со тимот. По се изгледа ќе биде фит за утакмицата со Манчестер сити.

А знае некој за Ибра, ќе има деби на суперкупот, или со Сити?
Ибра ќе дебитира против Манчестер Сити.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Сакате ли на точно 00:00 да ја напишеме 1000тата страна?

ja nesmeam poso iam 999,a sakam 1000-1000 da mi bide

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
хахахаххахха нема грешка.:back:

Дечко вака да ти кажам Ибра ви дава еден со глава еден со нога и еден со нос :pos2::pos2::pos2: и тоа сред бернабе па сеа ти бирај во Ла Лига да биде или у Лига на Шампиони п.с. заборавив па Задрид нема да помине 1/8 финале :pos2::pos2::pos2:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Ццц бетер од детска радост се овие од Мадрид. Чекајте малку уште сезоната не почнала. Да не излезе пак како пред Ел Класико - сите бевте сложни околу петардата што ќе ја испукале, и погодивте...само обратна петарда излезе. Вие го земавте Гејналдо - ние го имаме Меси. Вие го зедовте Кака, ние го имаме Иниеста. Вие го зедовте Бензема, ние си го зедовме Ибра. Вие го зедовте Алонсо, ние го имаме Чави, па и Јаја е подобар. Се на се на секој милиметар од теренот сме подобри. Што и да купите, џабе е кога најдобрите се веќе кај нас.

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
Ццц бетер од детска радост се овие од Мадрид. Чекајте малку уште сезоната не почнала. Да не излезе пак како пред Ел Класико - сите бевте сложни околу петардата што ќе ја испукале, и погодивте...само обратна петарда излезе. Вие го земавте Гејналдо - ние го имаме Меси. Вие го зедовте Кака, ние го имаме Иниеста. Вие го зедовте Бензема, ние си го зедовме Ибра. Вие го зедовте Алонсо, ние го имаме Чави, па и Јаја е подобар. Се на се на секој милиметар од теренот сме подобри. Што и да купите, џабе е кога најдобрите се веќе кај нас.

и не заборавај они го имаат Албиол кој редовно игра за Шпанија ... кога не им се игра на Пујол или Пике и го имаат Перез кого сега го праат бог а на полусезона ќе бараат оставка да си даде леле за малку ќе заборавев го имаат и лудакот Пепе за тој не е точно дека дошол од Порто ... го земале од лудница :pos2::pos2::pos2:

P

pepito*

Гостин
Сега глеам Пеп бара десен бек,најубаво ќе беше Чигрински да го земевме,може да игра и десен бек и централен,ама Шахтјор го преценија

Нека го земи Пеп Ебуе,ќе има другар од својата репрезентација Туре и има класа за да игра во Барса

И ајде веќе да ги испишиме тие 1000 страни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom