Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Изгледа ќе стартуваме со Бојан и со Педро во Недела. Можно е Меси да влезе при крајот иако не се многу големи шансите. Што е до мене, на првиот натпревар нека влезат со послаб состав. Вториот натпревар се игра на Камп Ноу, така да верувам дека ќе го добиеме.:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
abe vidovte ne znam kaj pizuvase....agentot na Eto'o veli deka ne ja isklucuva moznosta Eto'o da se vrati vo BARCA eden den

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не верувам да се врати во Барселона повторно. Стопати има кажано дека сака да ја заврши кариерата во Мајорка.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Абе остај ги па и ти. Нека се надеваат сега на тоа дека Ибра нема да дава голови. Убаво е да се мечтае. Знаеш така растат децата...МЕЧТАЕЈЌИ
хахахаххахха нема грешка.:pos2::back:

P

pepito*

Гостин
Ако дојде Ебуе,на него ќе можеме да сметаме,не само како замена за Алвес,туку може и да влегува како замена за Меси

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Дечково лечи комплекси во нашиот фан клуб. Прво нека го погледне резултатот во мојот потпис и нека виде што направивме ние сезонава, потоа нека си сонува дека Реал Мадид ќе може да го направи тоа еден ден.

Не обрнувајте внимание, не вреди.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Дечково лечи комплекси во нашиот фан клуб. Прво нека го погледне резултатот во мојот потпис и нека виде што направивме ние сезонава, потоа нека си сонува дека Реал Мадид ќе може да го направи тоа еден ден.

Не обрнувајте внимание, не вреди.
haha GO BOLIIII

B

Beck's

Гостин
smej se smej,ke placete naskoro.Vaka vi se piselo vam,da se smete vo leto a da placete cela sezona:helou:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Баш го гледав Мата на Градски. Цело време беше со Бускетс, кога му се доближив...му реков "Come to barca"...се сврте и ми се насмеа. :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom