Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

сакал да игра за утд уште како мал ? аха да
пратете на 1:40

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Боааааа мораше ли сега пред почеток на англиско ваква лоша вест......Не знам што да мислам веќе али ептен ми е криво за Сонг што си иде.
Утре ми мириса дека Дијаби ќе игра прв состав.....
Ајде утре да ја почнеме сезонава со една убедлива победа и да им пратиме една порака на тие што си отидоа и што ќе си одат, дека Арсенал не е шала сезонава!!!

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
TV5:"We appreciate what he has done for the last one n half years."
Jack:"I feel more proud now to wear no.10 after legends like Bergkamp.'

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Демек Сонг, озбилно ќе си оди ? Озбилно, ама ? Не е можно, ако е така... Улај сте, 6ти ќе сме ако е така...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
нешто што не ми е логично е да го продаде сонг кога има уште 3 години договор и тоа за 15тина милиони фунти , е тогаш како би му верувал на венгер дека стварно сакаше да го задржи рвп ? со сонг не му гори , може да не го продаде уште 2 сезони па после да му земе пари ... ств нема логика

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
нешто што не ми е логично е да го продаде сонг кога има уште 3 години договор и тоа за 15тина милиони фунти , е тогаш како би му верувал на венгер дека стварно сакаше да го задржи рвп ? со сонг не му гори , може да не го продаде уште 2 сезони па после да му земе пари ... ств нема логика
Има логика.

Агентот на Сонг го нудел истоимениот играч на повеќе клубови ова лето, без дозвола и знаење на Венгер. Тоа што Венгер го прави сега е сосема правилно. Шутни го предавникот, додека не пуштил корења, па после да се сликаш. Како што сега тоа ни се случи со копилето холандско. Така да не само Сонг, Перси.. сите нека одат ако треба, Венгер многу јасно става до знаење дека или ќе се игра со срце овде, или можеш слободно да си одиш, без ценкање околу сума или закани дека ќе грееш клупа цела година.

Ајт у три лепе. Овој сега што си иде во Барселона незнам што бара. Копиле себично, мисли дека ќе заигра. А, вторава гнаса, не заслужуе ни да го колнам. Тој веќе сам себе се проколна. И не К замарајте со тоа кој и каде си оди и како тоа управата наша вака, управата наша така.. се е и повеќе од јасно. Дел од тимот ни е составен од не луѓе, без морал и никаква почит спрема оној кој ги создал.

Victoria Concordia Crescit!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Само ако си оди Сонг и видам некој да пцуе по него.Преку монитор му влагам :)

Член од
18 декември 2011
Мислења
20
Поени од реакции
5
Нека си оди Сонг , ја едно можам да Ви кажам , знам дека у мај ке бидеме у трка за титула . Мислам дека Венгер ги склопи коцките како што треба. Фали само еден ДМ , на место на Сонг и завршена е работата.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Зошто сум толку сигурен дека ако настапи денес Сонг ќе остане у Арсенал?У спротива,лета во Барселона.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Демек Сонг, озбилно ќе си оди ? Озбилно, ама ? Не е можно, ако е така... Улај сте, 6ти ќе сме ако е така...
Стара е оваа изјава на интернет но да се знае Frimpong eager to push ‘Uncle Alex’ out of the team... И сега на твитер изјави Фримпонг
Emmanuel Y Frimpong @Frimpong26AFC
Uncle uncle Why did u leave me:(
Значи да се знае веќе дека Арсенал го договорил трансверот на Сонг
Значи Фримпонг Сонг го викал како негов вујко, и тоа значи дека Сонг и официјално е заминат и е надвор од клубот најверојатно до понеделник ке биде претставен како нов играч на Барселона и да бидете сигурни дека Венгер нема да земе нов ДМ дека ке го земе само Сахин на позајмица и ке се моли секоа вечер Диаби да не се повреди и редно време е да ги унапреди Фримпонг и Коклин нели и нив за 2-3 сезони мора да ги продади за добра цена. Сепак со овој трансвер се вадат парите за Казорла :sleep: Sad but true...http://www.arsenal.com/news/news-archive/coquelin-it-s-time-for-me-to-push-on еве изјава дека му е време да напредне, a со самата таа изјава знаеме кој е единствен начин да напредне.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ако Дијаби се оправил и издржи подолго време неповерден може да помага позади, на местото на Сонг. И Коклан ми се свиѓа, очигледно треба да му дадеме шанса, не се знае, може ќе ни се позлати.
Ајде позитивно, да лапнеме три бода денес, со дадени 3-4 гола и без примен и задоволен сум. Со среќа во сезона 2012/13, да кркнеме некој трофеј а РВП и Насри да лапнат Европа лига!

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
http://www.source.ba/clanak/3570264105110/sport/Zbog-cega-je-Van-Persie-„prodao“-Arsenal
Мнпгу добар коментар го прати видеото на линкот, секоја чест за новинарот:cuc:
Се мислев дали да пишам, али сепак, ќе пишам :icon_mrgr:
Видеово е сосема на место, ама многу себично се гледа само од една страна. Е сега точно, Арсенал го направи Перси супер ѕвезда, меѓутоа реално ако гледаме на работите и според политиката на Арсенал, ван Перси во неговата кариера немаше да има титула ПЛ, пак ќе повторам РЕАЛНО ако гледаме на работите. Друго, го дадовте на нас, сварно лут ривал, секогаш утакмиците се колење, но ако не дојдеше кај нас Сити ќе го земеа, а сити го сметате за помал ривал од нас? Добро, да, зошто "ривалството" со Јунајтер е со ГОДИНИ за разлика од Сити што трае година да речам, но меѓутоа почна да постои, ќе појдеше кај нив и како што кажува типот од видеото, директно ќе се засилеше конкурентот. Така од ова проислегува дека и Насри и Клиши се сосема еднакви предавници како и РвП зошто заминаја од Арсенал во директниот конкурент за титулата што подоцна е уште потрагично зошто тој конкурент ОСВОЈУВА ТИТУЛА. Можда Јунајтед нема да освои титула нареднава сезона, се е релативно. И пак ќе се вратам на првите реченици што ги пишав. Реално гледано (МОМЕНТАЛНО) РвП може многу повеќе да постигне со Јунајтед, него со Арсенал. Многу јаки играчи ви заминаја гледајки ја политиката и знаејки ја силата. Тоа е реалноста. Само зборот ми е дека треба да се гледа и од 2те страни. Доколку РвП останеше кај вас ќе беше само легенда без поголем(да речам) трофеј, мада он и сега е легенда и е впишан во историјата без разлика на неговиов потег, за разлика сега кога дојде во Јунајтед реално може да освои нешто повеќе што секој фудбалер се стреми кон тоа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Каде е легенда он? У која историја е пишан?
Кај нас никогаш нема да биде легенда, нити па ќе го памти некој за 7-8 години

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Се мислев дали да пишам, али сепак, ќе пишам :icon_mrgr:
Видеово е сосема на место, ама многу себично се гледа само од една страна. Е сега точно, Арсенал го направи Перси супер ѕвезда, меѓутоа реално ако гледаме на работите и според политиката на Арсенал, ван Перси во неговата кариера немаше да има титула ПЛ, пак ќе повторам РЕАЛНО ако гледаме на работите. Друго, го дадовте на нас, сварно лут ривал, секогаш утакмиците се колење, но ако не дојдеше кај нас Сити ќе го земеа, а сити го сметате за помал ривал од нас? Добро, да, зошто "ривалството" со Јунајтер е со ГОДИНИ за разлика од Сити што трае година да речам, но меѓутоа почна да постои, ќе појдеше кај нив и како што кажува типот од видеото, директно ќе се засилеше конкурентот. Така од ова проислегува дека и Насри и Клиши се сосема еднакви предавници како и РвП зошто заминаја од Арсенал во директниот конкурент за титулата што подоцна е уште потрагично зошто тој конкурент ОСВОЈУВА ТИТУЛА. Можда Јунајтед нема да освои титула нареднава сезона, се е релативно. И пак ќе се вратам на првите реченици што ги пишав. Реално гледано (МОМЕНТАЛНО) РвП може многу повеќе да постигне со Јунајтед, него со Арсенал. Многу јаки играчи ви заминаја гледајки ја политиката и знаејки ја силата. Тоа е реалноста. Само зборот ми е дека треба да се гледа и од 2те страни. Доколку РвП останеше кај вас ќе беше само легенда без поголем(да речам) трофеј, мада он и сега е легенда и е впишан во историјата без разлика на неговиов потег, за разлика сега кога дојде во Јунајтед реално може да освои нешто повеќе што секој фудбалер се стреми кон тоа.
sto ke postigne poveke kaj vas be koi ste vie sto e taa tolku golema razlika ke prajme muabet naprolet ok

Kajgana Shop

На врв Bottom