- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Да ме оправдува ? :pos2: ИзвиниТоа што они така не викаат,го оправдува тоа шо ти си го напишал ?:pos2:
Да ме оправдува ? :pos2: ИзвиниТоа што они така не викаат,го оправдува тоа шо ти си го напишал ?:pos2:
Расист биди си дома,не на јавен форум каде можеби некој ќе се почуствува навредено.Да ме оправдува ? :pos2: Извини
А јас дури во 09 30, за тенисот ? Седи не плачи, ќе поспиеш троа поќе...http://www.arsenal.com/news/news-archive/-i-want-to-keep-arshavin-at-the-club-
Истото и ја го сакам , а верувам и поголемиот дел од вас,зошто сепак Аршавин е од светска класа фудбалер кој може да реши утакмица со еден потег,но сепак формата , а пред се самодовербата си го прави своето.Абе утре сме играле тренинг-мечот со Хадерсфилд.Кој ќе станува толку рано,дури у еден,мамето нивно.![]()
Ти си петок и сабота, јас нон стоп :helou::baeh:Шо ќе ти е тенисот бре.Абе тоа тра поќе шо да ти кажам.Ќе си легнам у 7-8,башка секој петок и сабота со вермастер сме дежурни![]()
![]()
Еден од најредовните на дежурство сум и јасТи си петок и сабота, јас нон стоп :helou::baeh:
тачно....Еден од најредовните на дежурство сум и јас![]()
Дека се залагаше 102.5 посто кога играше кај нас тоа е точно и секоја чест за тоа , меѓутоа играч кој што цело време јадеше гомна дека арсенал му е во срце, дека никоаш нема да го напушти и незз што уште не изјавуваше за на крај да отиде во премиерлигашка екипа односно директен конкурент на арсенал и со самото тоа да го погази сето тоа што го зборуваше едноставно за мене тоа нема смисла и за мене тој веќе никогаш нема да биде добар играч односно никогаш нема да го запамтам како еден од играчите кои ја обележале историјата на арсенал.Едноставно сеуште не сум го преболел неговото заминување и токму поради таа причина неможам да му посакам успех во кариерата и секој пат кога го гледам во сити посакувам или да одигра катастрофално или да се повреди.Океи,знаеме дека ти е омилен,ама немој до толку да го фалиш)
За Туре неможам да кажам лош збор,секогаш кога играше се залагаше 102.5 посто.Можеби не беше најсјајен одбранбен,ама играше со срце.)Причината за послабата форма во последните 2 сезони,т.е предпоследната мислам дека има повреди малце,а последнава е несоглсувањето со Галас,поради и кое си замина.Иако јас сакав Галас да си замине,кој очигледно беше платеник,но Венгер сакаше да извади повеќе пари и му успеа тоа.
) Во Сити одсекогаш е бил прва постава,причина зошто некогаш не играл е сигурно повредите со тоа и нормално пад на формата,но секогаш кога е бил 100 посто спремен е бил стартер,плус и капитен им беше.
Клупа????Arsenal
Almunia, Eboue, Squillaci, Koscielny, Gibbs, Denilson, Diaby, Nasri, Arshavin, Bendtner, Chamakh
Subs: Szczesny, Fabregas, Rosicky, van Persie, Walcott, Song, WilshereКлупа????
овде фали уште Росицки, на местото од Насри (или е уште повреден??? ), мислам дека ќе беше добро да одмори и тој малце...
Росицки е болен не е повреден!Клупа????
овде фали уште Росицки, на местото од Насри (или е уште повреден??? ), мислам дека ќе беше добро да одмори и тој малце...
:pos2: како само смешно изгледа ова, клупава ни е лудница, кој од кој...Subs: Szczesny, Fabregas, Rosicky, van Persie, Walcott, Song, Wilshere