Тоа што они така не викаат,го оправдува тоа шо ти си го напишал ?:pos2:
Да ме оправдува ? :pos2: Извини
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа што они така не викаат,го оправдува тоа шо ти си го напишал ?:pos2:
Расист биди си дома,не на јавен форум каде можеби некој ќе се почуствува навредено.Да ме оправдува ? :pos2: Извини
http://www.arsenal.com/news/news-archive/-i-want-to-keep-arshavin-at-the-club-
Истото и ја го сакам , а верувам и поголемиот дел од вас,зошто сепак Аршавин е од светска класа фудбалер кој може да реши утакмица со еден потег,но сепак формата , а пред се самодовербата си го прави своето.Абе утре сме играле тренинг-мечот со Хадерсфилд.Кој ќе станува толку рано,дури у еден,мамето нивно.![]()
Шо ќе ти е тенисот бре.Абе тоа тра поќе шо да ти кажам.Ќе си легнам у 7-8,башка секој петок и сабота со вермастер сме дежурни![]()
![]()
Ти си петок и сабота, јас нон стоп :helou::baeh:
Еден од најредовните на дежурство сум и јас![]()
Океи,знаеме дека ти е омилен,ама немој до толку да го фалиш)
За Туре неможам да кажам лош збор,секогаш кога играше се залагаше 102.5 посто.Можеби не беше најсјајен одбранбен,ама играше со срце.)Причината за послабата форма во последните 2 сезони,т.е предпоследната мислам дека има повреди малце,а последнава е несоглсувањето со Галас,поради и кое си замина.Иако јас сакав Галас да си замине,кој очигледно беше платеник,но Венгер сакаше да извади повеќе пари и му успеа тоа.
) Во Сити одсекогаш е бил прва постава,причина зошто некогаш не играл е сигурно повредите со тоа и нормално пад на формата,но секогаш кога е бил 100 посто спремен е бил стартер,плус и капитен им беше.
Arsenal
Almunia, Eboue, Squillaci, Koscielny, Gibbs, Denilson, Diaby, Nasri, Arshavin, Bendtner, Chamakh
Subs: Szczesny, Fabregas, Rosicky, van Persie, Walcott, Song, WilshereКлупа????
овде фали уште Росицки, на местото од Насри (или е уште повреден??? ), мислам дека ќе беше добро да одмори и тој малце...
Клупа????
овде фали уште Росицки, на местото од Насри (или е уште повреден??? ), мислам дека ќе беше добро да одмори и тој малце...
Subs: Szczesny, Fabregas, Rosicky, van Persie, Walcott, Song, Wilshere