Фан Клуб: Арсенал

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.480
Поени од реакции
6.270
Се во ред се согласувам така е ама 5.??????!
Немој молимте!
Точно,само коло туре е еден од ретките што се вклопиле во новиот тим.
и да поучна е ,али сеуште сметам дека ние сме тие кои што повеќе изгубиле од некои трансфери.(на страна парите )А од другата страна ретко кој добил нешто од трансферот и од новиот играч (што е и поентата на статијата).

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Се во ред се согласувам така е ама 5.??????!
Немој молимте!
Сакаш да кажеш дека Коло Туре во Манчестер е истиот туре од времето во Арсенал.
Дај не зезај , едно време дури беше и резерва од што беше екстра неможеше да им фати место на Компани и Лескот, и Ричардс

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Точно,само коло туре е еден од ретките што се вклопиле во новиот тим.
и да поучна е ,али сеуште сметам дека ние сме тие кои што повеќе изгубиле од некои трансфери.(на страна парите )А од другата страна ретко кој добил нешто од трансферот и од новиот играч (што е и поентата на статијата).
Абе ајде.. Шо изгубивме ние ? Најголем киксер, црнец, кој не знаеше кај оди, и од шо беше единствен кај нас во одбрана, немаше кој да го смени... Плукавме по Галас, ама тој беше барем една класа над него.... Јас сум среќен со одбраната која ја имаме сега, па ниту жалам за Туре... Дури едно време, не беше ниту прв избор на Манчини, бидејќи Лескот беше опоравен, и му го зеде местото... Ебати Туре ебати... И зошто замина за Сити ? Немаше други понуди, освен оние на Болтон и Блекбурн.. И си рече, ај шо ке играм во треторазредна екипа, барем да земам некоја банка.

--- надополнето ---

Сакаш да кажеш дека Коло Туре во Манчестер е истиот туре од времето во Арсенал.
Дај не зезај , едно време дури беше и резерва од што беше екстра неможеше да им фати место на Компани и Лескот, и Ричардс
Извини, не видов дека имаш и ти напишано...

Поздрав

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Чемберлен игра против манчестер :) го нема нигде за жал :))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ај пошто се правиш експерт потсетисе кој играше во одбраната и тоа кога.
Ова се однесува на тоа "кискер црнец кој незнаел каде оди."

Да се разбериме, зборувам за последната и предпоследната сезона кај нас, а не кога во тимот имавме еден Кембел, во врв на форма.. Тоа ти е исто како да речиш Тери е подобар во Челзи, а се знае дека Карваљо им ја држеше одрбаната...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ај пошто се правиш експерт потсетисе кој играше во одбраната и тоа кога.
Ова се однесува на тоа "кискер црнец кој незнаел каде оди."
Сосема се согласувам со тебе царе.
Омилен дефанзивец што сме го имале во своите редови последнава деценија.
Тој играч незнам, но мислам дека никогаш не ќе имаме, Вермален е Цврста Карпа во одбраната но да ми го замени Туре, не ќе успее ...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сосема се согласувам со тебе царе.
Омилен дефанзивец што сме го имале во своите редови последнава деценија.
Тој играч незнам, но мислам дека никогаш не ќе имаме, Вермален е Цврста Карпа во одбраната но да ми го замени Туре, не ќе успее ...
Океи,знаеме дека ти е омилен,ама немој до толку да го фалиш :))

За Туре неможам да кажам лош збор,секогаш кога играше се залагаше 102.5 посто.Можеби не беше најсјајен одбранбен,ама играше со срце.:))Причината за послабата форма во последните 2 сезони,т.е предпоследната мислам дека има повреди малце,а последнава е несоглсувањето со Галас,поради и кое си замина.Иако јас сакав Галас да си замине,кој очигледно беше платеник,но Венгер сакаше да извади повеќе пари и му успеа тоа.:)) Во Сити одсекогаш е бил прва постава,причина зошто некогаш не играл е сигурно повредите со тоа и нормално пад на формата,но секогаш кога е бил 100 посто спремен е бил стартер,плус и капитен им беше.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.522
Поени од реакции
10.285
Океи,знаеме дека ти е омилен,ама немој до толку да го фалиш :))

За Туре неможам да кажам лош збор,секогаш кога играше се залагаше 102.5 посто.Можеби не беше најсјајен одбранбен,ама играше со срце.:))Причината за послабата форма во последните 2 сезони,т.е предпоследната мислам дека има повреди малце,а последнава е несоглсувањето со Галас,поради и кое си замина.Иако јас сакав Галас да си замине,кој очигледно беше платеник,но Венгер сакаше да извади повеќе пари и му успеа тоа.:)) Во Сити одсекогаш е бил прва постава,причина зошто некогаш не играл е сигурно повредите со тоа и нормално пад на формата,но секогаш кога е бил 100 посто спремен е бил стартер,плус и капитен им беше.
Лајк! :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ебуе од еден од најкритикуваните и непосакувани играчи во тимот,стана еден од најомилените :))).И покрај тоа што беше исфиркан од навивачите,тој уште еднаш покажува колку го сака Арсенал,Паметам и летово имаше една слична изјава,за тоа колку го сака Арсенал и дека не сака а и не размислувал да си замине(нели шпекулации имаше ),па додека го сакаат во Арсенал,тој ќе остане.:)) Неможе да не го сакаш човеков.:))
Секој чест за лојалноста.

бтњ:

:pos2:

бонус клик :))

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.399
Поени од реакции
12.824
централните дефанзифци шо ги имаме сега на туре можат вода да му носат...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.235
Да се разбериме, зборувам за последната и предпоследната сезона кај нас, а не кога во тимот имавме еден Кембел, во врв на форма.. Тоа ти е исто како да речиш Тери е подобар во Челзи, а се знае дека Карваљо им ја држеше одрбаната...
Абе немој не се брукај, па и расистички коментари оставаш и во никој случај Галас не бил ни подобар од Туре а не пак "класи " над него.

--- надополнето ---

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_6708846,00.html

Ај да видиме

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Да се борам за играч шо не вреди, не се борам... Да давам аргументи, не давам... Да ве терам да смените мислење, не ве терам... Јас така мислам, и тоа е тоа... Некој можи се сложува некој не, или па ке си поќути... Но, да фалам и да тагувам по играч кој замина во друг ПРЕМИЕРЛИГАШ, никогаш ! Со самото тоа станува конкуренција, па каков сакал да ти бил во нашиот тим, а не бил сјаен...

За Ебуе се сложувам, комплетно.. Човекот е... немам зборови, едноставно... Слушнав негде дека тој и Насри биле задолжени за вицови и позитивна атмосфера во соблекувалната, па можеби Венгер и затоа го чува, се разбира, покрај неговите квалитети..

И Бог да чува, навивачите на Јунајтед не викаат „Афронал“, а гледам не реагираш на такви „зборови“, а тој се запнал по мене... Абе тешко тебе :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И Бог да чува, навивачите на Јунајтед не викаат „Афронал“, а гледам не реагираш на такви „зборови“, а тој се запнал по мене... Абе тешко тебе :smir:
Тоа што они така не викаат,го оправдува тоа шо ти си го напишал ?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom