Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Не мора да е активна темава, остаревме, секој со свои обврски, само во добро здравје да сме, се е кажано друго со песнава. Патем прв пат во ПЛ историја 3 победи по ред на гости кај кокошките.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Сите сме такви, затоа нема никаква активност.

Член од
9 јануари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
53
Еве од мене малце активност.
Пак ни е претенка клупата.Одегард, Рајс отсутни и прва замена? Нванери што не е ни среден играч по природа.
Одбраната ни е стандардно прејака, искинаа со кокошките.
И уште нешто.. Што е со Мартинели ? Скроз изгубен, еден играч неможе да помине, 3 паса без грешка неможе да сврзе. 0 форма

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.054
Поени од реакции
6.715
Мартинели го уби конкуренција, ја мислев кога го зимавме Тросард, Мартинели ќе искине ама он у обратна насока отиде. Рано е за оваа сезона ама и лани не беше на ниво, ни па оваа сега за сега. А сега веќе и Стерлинг го имаме за ротација на таа позиција.

Тимбер е животно, би сакал да го видам и ко десен бек.

Член од
3 декември 2014
Мислења
381
Поени од реакции
294
Имаме доста играчи надвор од форма башка не заредија повреди ама пак се држиме.Ова лето се решија да не трошат само 26м минус а мислев уште ова ќе мавнат на појако па ќе намалат како што прави Сити.Очигледно не идеше се по план со продажбите иако добри пари извадија и на ЕСР и Еди.Наредно лето треба да се продаде под итно Јежус тој требаше и ова ама очигледно не сакаат толкави промени да прават исто и Мартинели ако не крени форма не можи цело време се да се чека на Сака убаво ќе беше да се донесеше Нето можи да покрива и десно и лево а има и креција по потреба да го заменуваше и Одегард ама Артета одлуче дека е премногу стаклен ќе покажи времето дали погреши за него.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Некако криво ми е за Мартинели што опадна вака. Многу се надевав дека ќе кине со брзината н одали го прочитаа или има некоја бубачка у глава не знам. Се надевам ќе кликне и ќе се врати каде беше застанат и ќе се подобри.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Некако криво ми е за Мартинели што опадна вака. Многу се надевав дека ќе кине со брзината н одали го прочитаа или има некоја бубачка у глава не знам. Се надевам ќе кликне и ќе се врати каде беше застанат и ќе се подобри.
Добро изигра против Тотенхем, освен завршницата.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.128
Поени од реакции
13.239
Како го јаде притисокот дека нема гол дадено Х натпревари во низа, така станува посебичен и повеќе греши. Пример во онаа шансата на средина на прво полувреме против Тотенхем мораше да подаде за Сака, он реши да завршува од доста скратен агол и тоа со премек шут, на крај жива му ја фати голманот. Чист гол беше тоа со навремен пас, среќа на крај не не чинеше ништо, а можеше.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
Како го јаде притисокот дека нема гол дадено Х натпревари во низа, така станува посебичен и повеќе греши. Пример во онаа шансата на средина на прво полувреме против Тотенхем мораше да подаде за Сака, он реши да завршува од доста скратен агол и тоа со премек шут, на крај жива му ја фати голманот. Чист гол беше тоа со навремен пас, среќа на крај не не чинеше ништо, а можеше.
Ја не го кривам дека не му ја даде на Сака, него што избрза со шутот. Мислам дека сите од Тотенхем очекуваа да ја пушти кон Сака. Изборот беше ок според мене, тајмингот и шутот не баш :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Ја не го кривам дека не му ја даде на Сака, него што избрза со шутот. Мислам дека сите од Тотенхем очекуваа да ја пушти кон Сака. Изборот беше ок според мене, тајмингот и шутот не баш :)
И јас мислам дека начинот на кој шутна е проблемот. Како да му ја подаде сакаше да пласира и тоа ок ама можеше уште некој чекор да направи или лажњак нешто или на крај краева и да подадеше на Сака. А се убаво истрча и брзина има ама на крај ја усра. Имало порано други ситуации каде од пола центар сам ќе претрчаше и гол даваше.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Премногу падна во завршница од кога си замина Џака, предобро дуо беа со кратки пасови ствараа вишок и многу често Џака знаеше со пас да исфрли двајца па овај сам да оди 1 на 1 со голман.
Останува да видиме со Мерино дали ќе игра на таа позиција и колку му е добра него пас играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom