- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.543
- Поени од реакции
- 5.772
Единствено не се сложувам со тоа да Артета игра на местото на Сонг. Никако. Мора да му се даде повеќе простор на Артета. Не знам, како можи до сега да не го увидат ова.
Aртета ја игра истата позиција од лани, Диаби треба да го замени СонгЕдинствено не се сложувам со тоа да Артета игра на местото на Сонг. Никако. Мора да му се даде повеќе простор на Артета. Не знам, како можи до сега да не го увидат ова.
Moжно е , ама сепак мислам дека му е некој вид на блеф (зошто рече дека ќе донесе уште еден играч до крајот), па сега да не испадне дека е во незавидна положба на пазарот и да му продаваат поскапо играчи.Не знам. На официјална има нешто, меѓу редој дека Артета ќе го замени Сонг. Барем со сликата, како да сака да кажи нешто.
Јас ќе ти дадам 1000ка,само не ја уплаќај,ќе те моламНе знам зошто сум толку олабаен и сигурен дека утре ќе победиме и тоа со 2-3 гола разлика. Никогаш не сум бил толку самоуверен. Уште да најдам 1000ка да пишам.
Сонг имаше повеќе простор од Артета лани. Не знам што си гледал.Единствено не се сложувам со тоа да Артета игра на местото на Сонг. Никако. Мора да му се даде повеќе простор на Артета. Не знам, како можи до сега да не го увидат ова.
За Нианг бараа 5 милиони фунти, а Венгер понуди 2 милиони фунти, и бонуси уште 3 милиони доколку Нианг се покаже. Евертон го купи сега за 2 милиони фунти, што кажува дека Арсенал го одбија, ја прифатија понудата на Евертон. Мое мислење е дека му се понудени подобри лични услови од евертон, значи проблемот бил пак во нас. А Нури Сахин Венгер го договори и уште бараше на крајот од годината да може да му го откупи договорот, а се знаеше кога Вилшер се враќа уште тогаш. Тоа го знаеше Венгер и пред да го бара, ама сепак го бараше. Сахин тој го следи од 17 години и неколку пати сака да до донесе.За Нианг бараат 10 милиони фунти, премногу е, ние Подолски за тие пари го земавме.
Венгер убаво си објави, да сакаше да го земе Сахин, ќе го земеше, работата е што Вилшер забрзано се опоравува и на почетокот на Октомври ќе биде во прв тим, а тој и Сахин се слични играчи, така да не го жалам Сахин воопшто, средината ни е тип-топ.
Камо да можев да го кажам истото и за одбраната.
Овој Нијанг според медиумите во сите клубови сака да игра.Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.
Јас ќе ти дадам 1000ка,само не ја уплаќај,ќе те молам