Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ми мириса дека чичко Венгер нема да зема играч до крајот на трансфер периодов.

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.
За Нианг бараат 10 милиони фунти, премногу е, ние Подолски за тие пари го земавме.
Венгер убаво си објави, да сакаше да го земе Сахин, ќе го земеше, работата е што Вилшер забрзано се опоравува и на почетокот на Октомври ќе биде во прв тим, а тој и Сахин се слични играчи, така да не го жалам Сахин воопшто, средината ни е тип-топ.
Камо да можев да го кажам истото и за одбраната.

Kajgana Shop

На врв Bottom