Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Кој и да го симпатишаше Диаби, само ќе му кажам да не продава муда за бубрези, дечкото не е да не е спремен за првотимски фудбал тоа е очигледно, еден дуел не доби само два три паса имаше добри. Џенкинсон не сакам да го гледам, едноставно ми се превртуваат црева кога го гледам, Мертесакер мислам дека може да рипне дури 3цм, додека на друга страна стварно сум изненаден од Гибсс, дечкото игра на високо ниво денес, Жиру исто така ги зема сите дегажмани од Маноне, а се знае Казорла е дечкото на мечот, да останеше РВП ќе газеа со Казорла вака ќе треба да проба да се уиграат си Полди и Жиру. Се на се дали ќе го добиеме мечов јас мислам дека ќе зависи од некој индивидуален потег, и тоа посебно на Казорла, пошто другиве мислам дека не се способни да направат нешто випе во овој момент.
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:22 ---
Диаби е зверот:D
Многу добар играч,каков Туре Јаја јебем ти,само да се спаси од повредите.
Ако сум за Јунајтед,играчи ко него поштувам:)
Не збори глупости дечко, 10001 грешка имаше Диаби, очигледно не си го гледал како игра во форма кога е, денес е мизерија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Чекајте, ќе влезе Диаби во форма, 2 сезони по ред не може 3 утакмици по ред да сврзе од повреди, сигурен сум дека оваа сезона ќе блесне.
Иначе досадна утакмица, единствено интересно е Казорла, фантастичен играч, Гибс е одличен денеска исто така.
Во второ полувреме Жервињо аут, Волкот ин.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Чекајте, ќе влезе Диаби во форма, 2 сезони по ред не може 3 утакмици по ред да сврзе од повреди, сигурен сум дека оваа сезона ќе блесне.
Иначе досадна утакмица, единствено интересно е Казорла, фантастичен играч, Гибс е одличен денеска исто така.
Во второ полувреме Жервињо аут, Волкот ин.
Потпуно се согласувам со тебе, ама потпуно исто мислиме :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Кој и да го симпатишаше Диаби, само ќе му кажам да не продава муда за бубрези, дечкото не е да не е спремен за првотимски фудбал тоа е очигледно, еден дуел не доби само два три паса имаше добри. Џенкинсон не сакам да го гледам, едноставно ми се превртуваат црева кога го гледам, Мертесакер мислам дека може да рипне дури 3цм, додека на друга страна стварно сум изненаден од Гибсс, дечкото игра на високо ниво денес, Жиру исто така ги зема сите дегажмани од Маноне, а се знае Казорла е дечкото на мечот, да останеше РВП ќе газеа со Казорла вака ќе треба да проба да се уиграат си Полди и Жиру. Се на се дали ќе го добиеме мечов јас мислам дека ќе зависи од некој индивидуален потег, и тоа посебно на Казорла, пошто другиве мислам дека не се способни да направат нешто випе во овој момент.
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:22 ---

Не збори глупости дечко, 10001 грешка имаше Диаби, очигледно не си го гледал како игра во форма кога е, денес е мизерија
Не ми кажувај каков е кога е во форма зошто се кладам дека поише го иам гледано и од тебе:icon_lol:Денес имал 10001 грешка?Па да не беше тој да повлече освен Казорла друг никој во напад не размрдува.Има грешки да,зашто се пичи од овие идиотиве некој да не му го заебе зглобот доживотно.Ако ти бил Диаби тебе мизерија,другиве освен Казорла и Гибс не знам што се.
Ајт;)Chill

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Добро бе овој жервињо кога ја земе топката само гледа да дрибла ебати себичњако . . .
да се слагам со игор жервињо < волкот замена . Чембо би сакал да го видам во игра

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Е за малце ќе ни го повредеја Санти(а може и е повреден).....Ебате копачите Стоук, врска си немаат, можам да замислам колку е досаден тренингот на Стоук.....Рогни ја напред и најди го Мутомбо...Ајде второ појако, Жервињо денес не е тоа што беше минатиот натпревар.
Башка пеналче чисто, сега од забавените снимки се гледа дека намерно со рака играше типот што се лизна на шансата на Полди.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Не ми кажувај каков е кога е во форма зошто се кладам дека поише го иам гледано и од тебе:icon_lol:Денес имал 10001 грешка?Па да не беше тој да повлече освен Казорла друг никој во напад не размрдува.Има грешки да,зашто се пичи од овие идиотиве некој да не му го заебе зглобот доживотно.Ако ти бил Диаби тебе мизерија,другиве освен Казорла и Гибс не знам што се.
Ајт;)
Абе не лупетај зелени, нели гледаш дека реков дека не е спремен за првотимски фудбал, така да тоа е истото што го кажа ти се „пичи“ , не ми треба некој да се пичи на терен дали ќе го повредат, и немој одма со муабетите ако јас не сум направил ова не знам кој, пошто ептен детски звучиш, само си кажав што мислам а и сите истото го кажуваат ако не приметуваш Диаби не е спремен и тоа е тоа. Факт. Направи 10001. Уште еден факт. А за тоа кој колку гледал и прател како игра Диаби, уопште не сакам ни да се објаснувам, го почитувам твоето мислење али не си во право
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:29 ---
Е за малце ќе ни го повредеја Санти(а може и е повреден).....Ебате копачите Стоук, врска си немаат, можам да замислам колку е досаден тренингот на Стоук.....Рогни ја напред и најди го Мутомбо...Ајде второ појако, Жервињо денес не е тоа што беше минатиот натпревар.
Башка пеналче чисто, сега од забавените снимки се гледа дека намерно со рака играше типот што се лизна на шансата на Полди.
Ептен се груби вистина, кожу им ебам сељачка, најомразена екипа во цела ПЛ ми се

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Анемични сме во напад само ради неуиграност,ќе додје топката до противнички шестнаесетник и не знает шо да прает а игра со нафрлани топки едноставно не оди против тим како стоук со десет двометраши...

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
‎70 touches, 54 passes with 50 completed, 5 shots. Santi Cazorla is quality.

Незнам колку е точна статистикава за Санти али Звериште е . Ајде гол е потребен сеа и малце се стравотни тие контри на стоук ....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Абе не лупетај зелени, нели гледаш дека реков дека не е спремен за првотимски фудбал, така да тоа е истото што го кажа ти се „пичи“ , не ми треба некој да се пичи на терен дали ќе го повредат, и немој одма со муабетите ако јас не сум направил ова не знам кој, пошто ептен детски звучиш, само си кажав што мислам а и сите истото го кажуваат ако не приметуваш Диаби не е спремен и тоа е тоа. Факт. Направи 10001. Уште еден факт. А за тоа кој колку гледал и прател како игра Диаби, уопште не сакам ни да се објаснувам, го почитувам твоето мислење али не си во право
--- надополнето: 26 август 2012 во 15:29 ---

Ептен се груби вистина, кожу им ебам сељачка, најомразена екипа во цела ПЛ ми се
Диаби не е спремен,не го зборам спротивното,само ти кажувам дека ако не си задоволен од неговиот придонес денеска,не можеш никако да бидеш задоволен од Џенкинсон,Жервињо,Жиру,Подолски.Добро?
Факт е дека не е спремен,факт е дека направи грешки,ама исто така ФАКТ е дека после Казорла во напад тој најмногу придонесува.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Диаби голема работа ни врши денеска, има доста дефанзивни обврски заради неговата висина и засега одлично ги изработува.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дефанзивно сме одлични засега, и за ова најмногу е крив Стив Боулд.
Но, џабе сето тоа кога нападот ни е анемичен, не може нон-стоп 0-0 да играме.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Нерешено со копачиве ви е исто како и победа + не повредија никој !!!! Диаби изигра тапа прво полувреме ама солидно второ полувреме, се оправи за 100% !!!

MOTM Артета !!!

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Уште 3 натпревари со ваква игра гол не даваме. Нешто мора да се промени, кадарно, формациски....што било, веќе изгубивме 4 бодови од просечни екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom