Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Единствено не се сложувам со тоа да Артета игра на местото на Сонг. Никако. Мора да му се даде повеќе простор на Артета. Не знам, како можи до сега да не го увидат ова.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Единствено не се сложувам со тоа да Артета игра на местото на Сонг. Никако. Мора да му се даде повеќе простор на Артета. Не знам, како можи до сега да не го увидат ова.
Aртета ја игра истата позиција од лани, Диаби треба да го замени Сонг

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не знам. На официјална има нешто, меѓу редој дека Артета ќе го замени Сонг. Барем со сликата, како да сака да кажи нешто.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не знам. На официјална има нешто, меѓу редој дека Артета ќе го замени Сонг. Барем со сликата, како да сака да кажи нешто.
Moжно е , ама сепак мислам дека му е некој вид на блеф (зошто рече дека ќе донесе уште еден играч до крајот), па сега да не испадне дека е во незавидна положба на пазарот и да му продаваат поскапо играчи.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не знам зошто сум толку олабаен и сигурен дека утре ќе победиме и тоа со 2-3 гола разлика. Никогаш не сум бил толку самоуверен. Уште да најдам 1000ка да пишам. :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не знам зошто сум толку олабаен и сигурен дека утре ќе победиме и тоа со 2-3 гола разлика. Никогаш не сум бил толку самоуверен. Уште да најдам 1000ка да пишам. :D
Јас ќе ти дадам 1000ка,само не ја уплаќај,ќе те молам :)

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Сонг имаше повеќе простор од Артета лани. Не знам што си гледал.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Утре според мене е најголемиот тест за новите засилувања, убаво ќе ја осетат ПЛ, ако не минат со некоја повреда ќе ги биде :icon_lol:

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
За Нианг бараат 10 милиони фунти, премногу е, ние Подолски за тие пари го земавме.
Венгер убаво си објави, да сакаше да го земе Сахин, ќе го земеше, работата е што Вилшер забрзано се опоравува и на почетокот на Октомври ќе биде во прв тим, а тој и Сахин се слични играчи, така да не го жалам Сахин воопшто, средината ни е тип-топ.
Камо да можев да го кажам истото и за одбраната.
За Нианг бараа 5 милиони фунти, а Венгер понуди 2 милиони фунти, и бонуси уште 3 милиони доколку Нианг се покаже. Евертон го купи сега за 2 милиони фунти, што кажува дека Арсенал го одбија, ја прифатија понудата на Евертон. Мое мислење е дека му се понудени подобри лични услови од евертон, значи проблемот бил пак во нас. А Нури Сахин Венгер го договори и уште бараше на крајот од годината да може да му го откупи договорот, а се знаеше кога Вилшер се враќа уште тогаш. Тоа го знаеше Венгер и пред да го бара, ама сепак го бараше. Сахин тој го следи од 17 години и неколку пати сака да до донесе.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Еве нешто интересно.Во ПЛ до 21год,Арсенал победи со 3-0 против Блекбурн.На голот бранеше Џејмс Шеа, а резервен голман ни беше Тони Робертс(тренерот на голманите) :pos:
http://www.arsenal.com/match-menu/173433/reserves/arsenal-res-v-blackburn-res?tab=report
--- надополнето: 26 август 2012 во 01:38 ---
Мартинез е земен во првиот состав поради повредата на Шчезни

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.
Овој Нијанг според медиумите во сите клубови сака да игра.
Прво го сака Арсенал, па го посетува тренинг кампот на Милан, па сега сака во Евертон. :pos:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Што се дешава со голманите? Прочитав негде дека денес Маноне ќе стартува? :O
Венгер кажа дека doubtful е Шчежни ама дека Фабиански се враќа од повреда.

There is a minor doubt over Wojciech Szczesny (rib) but Lukasz Fabianski returns after missing the Sunderland game with a back complaint.

Kajgana Shop

На врв Bottom