Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-continue-pre-season-training
Ma не ми излгеда како да е тажен што е тука на тренингов искрено..
Жиру ми е многу среќен односно најсреќен и најголеми фокуси гледам над него... само не ми се допаѓа дружбата со сонародникот негов Скилачи.. ќе го води по лоши патеки тој :D
Кош е исто така моќен!
Само ме изненадува што Арша е назад и спремен и весел.. :)
Арша по мене изигра одлично на европското многу , беше ептен корисен играч и играше фулл 90 мин иако последните 10 мин веќе опаѓаше малце во формата , така да ако го заджиме сезонава можно е и да очекуваме нешто и од него доколку добие шанса ( гледал венгер европско не е луд :D )

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Арша по мене изигра одлично на европското многу , беше ептен корисен играч и играше фулл 90 мин иако последните 10 мин веќе опаѓаше малце во формата , така да ако го заджиме сезонава можно е и да очекуваме нешто и од него доколку добие шанса ( гледал венгер европско не е луд :D )
Ама секогаш играл за Русија а за нас е флегма... ќе стори некој одличен потег и следните 60 минути ќе се шлае како манИкенЌа o_O

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Дајте бе мајкуму, Аршавин изиграл добро на европсково?:eek:

Русиве мислам дека бараа да го откачат од репрезентација, послабо не изиграл од ка почнал да игра за Русија!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Дајте бе мајкуму, Аршавин изиграл добро на европсково?:eek:

Русиве мислам дека бараа да го откачат од репрезентација, послабо не изиграл од ка почнал да игра за Русија!
ајде да видиме кај пишува тоа

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Во Аршавин има уште фудбал. И тоа многу фудбал. Повеќе од било кого од постарите во клубот. Само му треба самодоверба и ништо поќе. Аршавин е класа !

Иако знаевме некогаш да го искараме и слично, но кога на тимот ќе му оди, би му одело и него, и неговиот допринос би бил поголем. Само да поработи на самодоверба и ништо повеќе. Стилот на игра и класата зад неговото име се тука.

Иначе, и официјално за мене Ван Перси не е играч на Арсенал, па еве го мојот предлог за наредната сезона.

Шчезни

Сања-------- Вермален --------Косиелни---------Сантос

-------------Сонг--------Вилшир------Артета----------------

Волкот-------------------Жиру---------------------Подолски

Клупа: Фабијански, Мертесакер, Џуру, Гибс, Мигел, Џенксинсон, Ремзи, Дијаби, Росицки, Чемберлејн, Аршавин, Чамак и плус некој заборајв.

И од ова, се гледа дека Венгер мора да купи еден десен бек, еден ДМФ, еден напаѓач. Доколку си замине Волкот, би можеле и да се префрлиме и на класичната 4-4-2, со Росицки (Ремзи) во тимот, со Подолски како плеј и Жиру како најистурен.

Она што е најјако имам филинг дека Жиру ќе се изнадава голови, за разлика од Шамак, кој не покажа ништо кај нас. Венгер не греши два пати, а и има потенцијал во дечкото. Едноставно се гледа по изразот на лицето. Очекувам +25 од него, сезонава во сите конкуренции.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 01:51 ---
Го заборајв и Мијачи. Мислам дека треба да остане и да добие шанса. И коа веќе го задржува и Чамак, чувај го и Бентнер за купови, ако ништо повеќе. Но, сепак ни треба уште еден кој може да даде гол од клупа, кога е густо.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Во Аршавин има уште фудбал. И тоа многу фудбал. Повеќе од било кого од постарите во клубот. Само му треба самодоверба и ништо поќе. Аршавин е класа !

Иако знаевме некогаш да го искараме и слично, но кога на тимот ќе му оди, би му одело и него, и неговиот допринос би бил поголем. Само да поработи на самодоверба и ништо повеќе. Стилот на игра и класата зад неговото име се тука.

Иначе, и официјално за мене Ван Перси не е играч на Арсенал, па еве го мојот предлог за наредната сезона.

Шчезни

Сања-------- Вермален --------Косиелни---------Сантос

-------------Сонг--------Вилшир------Артета----------------

Волкот-------------------Жиру---------------------Подолски

Клупа: Фабијански, Мертесакер, Џуру, Гибс, Мигел, Џенксинсон, Ремзи, Дијаби, Росицки, Чемберлејн, Аршавин, Чамак и плус некој заборајв.

И од ова, се гледа дека Венгер мора да купи еден десен бек, еден ДМФ, еден напаѓач. Доколку си замине Волкот, би можеле и да се префрлиме и на класичната 4-4-2, со Росицки (Ремзи) во тимот, со Подолски како плеј и Жиру како најистурен.

Она што е најјако имам филинг дека Жиру ќе се изнадава голови, за разлика од Шамак, кој не покажа ништо кај нас. Венгер не греши два пати, а и има потенцијал во дечкото. Едноставно се гледа по изразот на лицето. Очекувам +25 од него, сезонава во сите конкуренции.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 01:51 ---
Го заборајв и Мијачи. Мислам дека треба да остане и да добие шанса. И коа веќе го задржува и Чамак, чувај го и Бентнер за купови, ако ништо повеќе. Но, сепак ни треба уште еден кој може да даде гол од клупа, кога е густо.
Жервињо го заборави. Годинава ќе блесне имаше пад поради поразот во финале од Афричкиот куп, инаку до тогаш што го гледав до тој период доста асистенции имаше и доста знае да ја размрда играта

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.364
Поени од реакции
12.786
Без Ван Перси фали нешто во екипава,некој страшен техничар,би сакал да се донесе некој како Гансо,Казорла,Иско.Со овие се имаме поврзувано.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Жервињо го заборави. Годинава ќе блесне имаше пад поради поразот во финале од Афричкиот куп, инаку до тогаш што го гледав до тој период доста асистенции имаше и доста знае да ја размрда играта
Е да, го заборајв. :D

http://www.sportski.mk/statija/12087 Јас сум ЗА него. Ни треба корпулентен напаѓач напред.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Само Роберт Левандовски во Арсенал.И да си видам старата формација 4-4-2 со Левандовски и Жиру во напад...Мераци :)))

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.340
Поени од реакции
26.275
Жервињо е добар но за негова жал Венгер го купи Подолски така да Подолски секогаш ќе биде стартер, а Жервињо на клупа, сепак добра замена за Подолски ќе имате, некогаш нели ќе треба и да го одмарате Полди :)
--- надополнето: 21 јули 2012 во 04:02 ---
Само Робер Левандовски во Арсенал.И да си видам старата формација 4-4-2 со Левандовски и Жиру во напад...Мераци :)))
Искрено да ви кажам, не сонувајте за Левандовски :rolleyes:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 04:05 ---
Е да, го заборајв. :D

http://www.sportski.mk/statija/12087 Јас сум ЗА него. Ни треба корпулентен напаѓач напред.
Е овој ако успеете да го земете браво, минимум 20 гола од него не ви бегаат :)
--- надополнето: 21 јули 2012 во 04:09 ---
Факе извини ако ти го расипав сонот :unsure:

Kajgana Shop

На врв Bottom