- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Со здравје да си го носиш.
bash sea gledav na stranata niso ne najdov... daj kazi od kaj ja zema...top eИзгледа заврши Венгер со купување, сега ќе продава и нормално ќе заработи клубот 15-20 милиона само од трансфери!
И дај више нека иде РвП, до кур веќе со неговото заминување!
Инаку да се пофалим, директно од островот:
Just got it
Фала, поубава да ти се врати.Со здравје да си го носиш.
Баџото ми ја донесе од Англија, и тоа во Манчестер е купена незнам од која продавница ја земал.bash sea gledav na stranata niso ne najdov... daj kazi od kaj ja zema...top e
Абе стварно што му се десило на РВП ептен му е побелена косата ????http://www.arsenal.com/news/news-archive/44126/arsenal-back-in-training-picture-special
Му обелела косата на РВП од што не сака да биде повеќе во клубот
Иначе си отиде Карлос Вела, ајде да се отерасиме уште од некој неспособен и да донесеме уште некој играч.
Абе отсекогаш си бил беличок у косата он, само сега ептен паѓа во очи....Епа многу нервози има, не знае кај да иде, што да прави.....Абе стварно што му се десило на РВП ептен му е побелена косата ????
Кој знае што му правиле во подрумот од венгер, може затоа и сега му е страв да потпишеАбе стварно што му се десило на РВП ептен му е побелена косата ????
Искрено не ми се верува дека отишол за него да го гледа...сигурен сум некој друг од таа багра пред се ништо чудно некој помлад (од нив а не од Неимар) да гледалhttp://www.101greatgoals.com/blog/video-arsene-wenger-scouts-neymar-as-brazil-train-at-arsenal/?
Венгер кисне, Иван со чадорче...
Најверојатно Гансо?Искрено не ми се верува дека отишол за него да го гледа...сигурен сум некој друг од таа багра пред се ништо чудно некој помлад (од нив а не од Неимар) да гледал
Паметно кажано и се сложувам.ВЕНГЕР: МОЖЕМЕ ДА СЕ БОРИМЕ ЗА ТИТУЛАТААрсен Венгер верува дека Арсенал може да се бори за титулата, иако главните ривали имаат поголема финансиска моќ на трансфер пазарот.’’Прво сакам да кажам, дека доколку не можете финансиски да се борите со екипите, тоа не значи дека не можете да се борите и на теренот.’’ - рече Венгер.’’Кога прв пат дојдов во Англија, прашања не постоеа. Сите работеа со исти ресурси.’’’’Челзи и Манчестер Сити се нови проблеми. Ние ги трошиме нашите пари на интелегентен начин и пополека.’’’’Не значи дека не можете да се борите за титулата, ако не можете да се борите финансиски.’’