Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
АРСЕНАЛ ЈА ДОГОВОРИ ОШТЕТА ЗА НИАНГ
Арсенал ја договори оштетата со Кан за трансфер на 17 годишниот напаѓач, Мбаје Нианг.
За каква цифра се договориле двете страни не е познато, меѓутоа не се исклучува можноста во последен момент подобра понуда да достави Тотенхем или Манчестер Сити.
Талентраниот Нианг минатата недела ја мина на проба кај Арсенал и ги задоволил вкусовите на Арсен Венгер.
Доколку Сити или Тотенхем се договорат со Каен, тогаш играчот ќе одлучи каде ќе ја продолжи неговата кариера.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
И не плачете повеќе дека само ние ги шиткаме најдобрите играчи, видете Милан што направија. :pos:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ај средете се со муабетите дека Вела бил неспособен, као прво не ни доби права шанса да се докаже у прв тим за разлика од дрвото Ремзи што не кошташе цела сезона едно добри 9-10 бода Hot prospect плејмејкер, пас незнаеше да погоди, дај не ме ебете..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ај средете се со муабетите дека Вела бил неспособен, као прво не ни доби права шанса да се докаже у прв тим за разлика од дрвото Ремзи што не кошташе цела сезона едно добри 9-10 бода Hot prospect плејмејкер, пас незнаеше да погоди, дај не ме ебете..
Не се иста позиција, одозгора на Вела многу повеќе му одговара шпанската лига, работава испадна слична како Роси со Јунајтед, ќе распука Вела во шпанска лига но ендоставно го немаше тоа што е потребно за Премиер Лига.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ееее и да, не вервам дека ќе купише уште некој за следната сезона. Мислам дека со трансферите Венгер за оваа нова сезона, заврши, со купувањето на Жиру.

Член од
12 февруари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
6
Вела играше скоро 7 години за Арсенал, така да Венги најдобро знае дали требаше да го остави или да го продаде. Имајки во предвид какви играчи купуваше Венгер пред неколку години и какви купува сега, мислам дека човекот сериозно размуслува да состави искусен и конкурентен состав. Искрено сакам и Робин да замине од Арсенал оти ми е смачено да гледам играчи што не сакаат да дадат максимум за клубот.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вела играше скоро 7 години за Арсенал, така да Венги најдобро знае дали требаше да го остави или да го продаде. Имајки во предвид какви играчи купуваше Венгер пред неколку години и какви купува сега, мислам дека човекот сериозно размуслува да состави искусен и конкурентен состав. Искрено сакам и Робин да замине од Арсенал оти ми е смачено да гледам играчи што не сакаат да дадат максимум за клубот.
Секогаш го давал максимумот за клубот... не е можеби со желбите и договорите рамо до рамо со управата, но го сака клубот и секогаш игра 100% за него на терен.

Член од
12 февруари 2012
Мислења
31
Поени од реакции
6
Секогаш го давал максимумот за клубот... не е можеби со желбите и договорите рамо до рамо со управата, но го сака клубот и секогаш игра 100% за него на терен.
Го давал максимумот, али дали ке го дава ова сезона. Насри и Фабрегас исто имаја пад на формата кога решија да заминат од Арсенал.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да да, потпишувањето на нов договор тоа и го докажува. Да ми речиш дека Тоти ја сака Рома, како Алекс шо го сака Јувентус, или Анри Арсенал. А да ми кажиш дека Робин го сака Арсенал, мало морген.

Исто како шо Златан ги сака Интер, Милан, Јуве, Ајакс, Барселона и се ПСЖ. Сите ги сака.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
дај нека го ангажираат анри , ке биде сензација :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
абе анри за 6 меча 3 гола даде , а торес за 30 имаше 5 гола ахахаха

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Изгледа заврши Венгер со купување, сега ќе продава и нормално ќе заработи клубот 15-20 милиона само од трансфери!

И дај више нека иде РвП, до кур веќе со неговото заминување!

Инаку да се пофалим, директно од островот:

Just got it :)

Kajgana Shop

На врв Bottom