Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Фала друже, кој од кој поубав гол, ремек дела...Али 1:33 е ептенпоклон од мене за навивачите на Арсенал онака на брзинка напраен од мене
![Дрк :drk: :drk:](/styles/default/xenforo/emot/drk.gif)
Фала друже, кој од кој поубав гол, ремек дела...Али 1:33 е ептенпоклон од мене за навивачите на Арсенал онака на брзинка напраен од мене
Се шпекулира и дека Андерлехт барале некои си 10 милиони евра. Ама за работна дозвола ќе биде тешко. Нема ниту еден настап за Аргентина.Се зборува дека сме испратиле понуда за Матијас Суарез.Може да игра како крило или напаѓач.Овој изјавил дека сака да игра за Арсенал...
Сигурно е подобар од Шамак,а и се очекува од Венгер некој ваков трансфер..) па да се надеваме дека има вистина во муабетите шо се вртат на нет .
)
За Мијачи се шпекулира дека ќе оди на позајмица во Фулам.Добар избор според мене,сигурно ќе добие шанса да игра таму![]()
Не е напаѓач ко Шамак и затоа неможе да се споредува со него, повеќе е Жервињо тип на играч...Се зборува дека сме испратиле понуда за Матијас Суарез.Може да игра како крило или напаѓач.Овој изјавил дека сака да игра за Арсенал...
Сигурно е подобар од Шамак,а и се очекува од Венгер некој ваков трансфер..) па да се надеваме дека има вистина во муабетите шо се вртат на нет .
)
За Мијачи се шпекулира дека ќе оди на позајмица во Фулам.Добар избор според мене,сигурно ќе добие шанса да игра таму![]()
Али за разлика од Жервињо, бил ептен clinical пред гол. Е сега не сум ги гледал Андерлехт за да знам на која позиција точно игра, ама нас ни треба играч што ќе може да покрие и како лево крило и како централен, а таков е Подолски. Ништо чудно и Суарез да е таков тип на играч. Друго е со Жервињо, он не може да покрие централно.Не е напаѓач ко Шамак и затоа неможе да се споредува со него, повеќе е Жервињо тип на играч...
Ни треба напаѓач у вистинска смисла на зборот...
И јас не го имам гледано којзнае колку, само неколку пати кога сум го имал на ливче АндерлехтАли за разлика од Жервињо, бил ептен clinical пред гол. Е сега не сум ги гледал Андерлехт за да знам на која позиција точно игра, ама нас ни треба играч што ќе може да покрие и како лево крило и како централен, а таков е Подолски. Ништо чудно и Суарез да е таков тип на играч. Друго е со Жервињо, он не може да покрие централно.
Кој би го зел за 10 милиони евра со ПЛ искуство?И јас не го имам гледано којзнае колку, само неколку пати кога сум го имал на ливче Андерлехт
Значи не е класичен напаѓач барем тоа сум го утврдил. Е сеа белгиската и не е баш мерило за квалитет меѓутоа лани постигнал само 8 гола на 34 натпревари за Андерлехт, сезонава 5 на 16... незнам колку е клиникал у таа лига Лукаку на 16 години беше подобар стрелец од него...
Кога веќе би фрлиле 10 милиони тогаш ја би преферирал некој со ПЛ искуство...
Затоа што сите тимови ќе тргнат по него сеа и нема да може да го платимеА зошто не би пробале да го земеме Ба од Њукасал, читам имал поволна откупна клаузула (10 м. или така нешто)
Демба БаКој би го зел за 10 милиони евра со ПЛ искуство?
Катастрофа им е лигата, но техниката и шутот ги има без разлика на лигата. Лукаку ја користеше силата и брзината во таа лига и затоа се одвојуваше од другите. Гледаме во Премиер колку може силата да ја користи. Иначе моментално Суарез е прв стрелец во Лига Европа со 7 гола.
--- надополнето: 7 јануари 2012 во 16:57 ---
Иначе сигурни сте дека Мијачи ќе добие шанса во Фулам? На крилата ги имаат Руиз, Демпси, Дембеле, Даф и младиот Фреи.