Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Среќен нека е роденденот на нашиот омилен и едниствен клуб.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Нека ни е среќен роденденот и нам и нормално на НАЈДОБРИОТ КЛУБ ВО СВЕТОТ - :cuc:АРСЕНАЛ:cuc: !!!!!! :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Среќен роденден и уште поголем да пораснеш

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.395
Среќен роденден Арсенал, но за подарок не ви го даваме Геце. Денес читав дека взима спремате 30м фунти за него но поред мене тешко да го дадеме, иако би се вклопил многу добро во тимот.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хепи брдејјјјјјј, уште многу години радости да ни носиш......:vozbud::vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Среќен роденден Арсенал, но за подарок не ви го даваме Геце. Денес читав дека взима спремате 30м фунти за него но поред мене тешко да го дадеме, иако би се вклопил многу добро во тимот.
Иако секогаш во секој тим има место за квалитетни играчи, ама една добра позајмица на Фримпонг и на Кокелин и нема да има потреба да се фрлаат толку пари.

За 3 позиции во средината ќе ги имаме на располагање Сонг, Фримпонг, Кокелин, Артета, Дијаби, Ремзи и Вилшер, а за крилните позиции Чемберлеин, Волкот, Жервињо, Аршавин/Мијаичи.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
убав ден денеска роденден на нашиот и единствен клуб АРСЕНАЛ ! ВО ИДНИНА МНОГУ ТИТУЛИ ДА ОСВОИМЕ

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Маж сум бе. Ама се расплакав. Едно е јасно, толку играчи дојдоа и си ојдоа. Но, денес славиме 125 години од постоењето на Арсенал. И едно е јасно. Историјата на Арсенал се дели, на пред и после Арсен Венгер. Човекот пишува историја.

In Arsene We Trust. Keep the faith.

Kajgana Shop

На врв Bottom