Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Breaking News: Mexican media reporting Arsenal have signed 22 year-old Chivas attacking midfielder Marco Fabian. His family have apparently confirmed it

He has impressively scored 17 in 31 matches, record for midfielder this year

Точно е ова??

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
нели се погодија Германија и Холандија во иста група,а помеѓу нив има големо ривалство и воа ко демек ќе се дружиме ЈО! ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Имаше понуда за Мата, ама шпанецот ги избра парите на Челзи.
Грешка си, официјално немавме понуда до Валенсија т.е. не понудивме колку што Валенсија бараше. Мата имал клаузула во договорот која дозволуваше да биде купен за околу 18 милиони (не ме фаќајте точно за цифрата незнам може и 20 беше) до одреден датум ама ние не го напраивме тоа и после цената му рипна

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Јас тоа каснам еден ден со честитката за роденденот, ама имам цврсто оправдание...
Видеово кое следи, е направено лично од мене ...:cool: и е прво видео од Арсенал што сум го работел... Така да ценам конструктивни коментари но немој да бидете многу остри...

Благодарам

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Јас тоа каснам еден ден со честитката за роденденот, ама имам цврсто оправдание...
Видеово кое следи, е направено лично од мене ...:cool: и е прво видео од Арсенал што сум го работел... Така да ценам конструктивни коментари но немој да бидете многу остри...

Благодарам
Најс, ај лајк ит, само квалитетов на видеово да беше подобар ќе беше топ....

Денес се друго освен победа ќе биде разочарување.......Гоу гоу ганерс

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Денеска очекувам сигурна победа,две по ред ги кикснавме,не верувам дека и ова ке ја заебеме.Клучните играчи се одморени и нема да им треба одмор за со Олипијакос.

Kajgana Shop

На врв Bottom