Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.258
Како сака нека заврши натпреваров, само да не е реми, бидејќи бод за курово здравје ни е и на нас и на нив. Ако не тепаат барем нека соберат бодови да му фатат место за ЛШ на Челси, ако ги тепаме тогаш нови 3 бода и веќе дишиме во врат за Европа борба.

Многу сум разочаран што Мартинели е повторно на клупа, не знам колку лошо треба да играат Лаказет и Обамејанг за да добие шанса детево. Ако играта во второ продолжи како последните 15 минути тогаш ништо чудно и да го вртат натпреваров, Сака мораше да ја даде таа шансата сам со голман, се избрука со шутот за сите пари. Тирни ни е пак најдобар играч.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
поради нервоза од резултатот не го искоментиравме вториот гол на Вест Хем, како може да важи тој гол, премногу блиску до голот беше слободниот за брзо проигрување, судијата спрејот го извади линија да бележи за живиот ѕид.
Henry ko davashe goloj taka od sloboden protiv Pool i Spurs, ubo ni beshe ?

Epa sea...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ако не тепаат барем нека соберат бодови да му фатат место за ЛШ на Челси
Каде со овој менталитет blud fam, нема откажување, реми/победа, било што, мора арсенал да се покаже :oeoeoe:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.073
Поени од реакции
7.160
поради нервоза од резултатот не го искоментиравме вториот гол на Вест Хем, како може да важи тој гол, премногу блиску до голот беше слободниот за брзо проигрување, судијата спрејот го извади линија да бележи за живиот ѕид.
Демек не е реален резултатот? ВХ игра за пласман во ЛШ, Арсенал за да одржува место на средината. Не ми се верува колку ни опадна менталитетот.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Ни се сожалуваат и почнаа сами да си даваат голови.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.073
Поени од реакции
7.160
Треба да почнам да навивам и за ВХ, имаат нешто заедничко со Арсенал.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
27 декември 2020
Мислења
561
Поени од реакции
1.021
Следна сезона да си потпишат спонзор Нескафе, будни да идат на утакмица. Да беа малку будни првите петнаес минути сега ќе беше друга песна.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Каде со овој менталитет blud fam, нема откажување, реми/победа, било што, мора арсенал да се покаже :oeoeoe:
Браво blud fams, така се игра, со срце за Арсенал :oeoeoe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Chambers imase poopasni centarsutoj vo eden natprevar od Bellerin i Cedric na site ostanati...

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.055
Поени од реакции
6.715
Добро бе се што бараме од играчиве и тренерот е да влезат разбудени во натпревар. После тие 30 минути ненормална доминација, па мајка му да почневме така од старт ова ќе беше гг ез. Колку пати само ова го кажуваме у пм. АМА треба капитениште некое за да мава шамари за да не почнуваме така, а не дух од капитен да иаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom