Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.764
- Поени од реакции
- 52.741
Ако ништо друго, против Тотенхем би требало лесно да тепате сега. На тие натпревари најмногу се мотивираЈеее, колку сум среќен![]()

Ако ништо друго, против Тотенхем би требало лесно да тепате сега. На тие натпревари најмногу се мотивираЈеее, колку сум среќен![]()
Зависи од другите трансфери.Освен мкгунер има некој друг што е задоволен од идењево на Вилиан?
Aко не е за ротација, ке го помине и Мата како играч од клупа кој зима голема плата. Озил не го сметам тука, зашто меѓу двајцата, ке имате 450,000 неделна плата за играчи што нема да се во прв состав.Зависи од другите трансфери.
Ако ни е главно засилување, не.
Ако е за ротација, не гледам толку лошо на ова, за тие пари подобра опција тешко.
Би судел после сезонава, може се вклопува во планот на Артета, а и онака иаме проблем со креирање напред.
Платата на Микхатријан ја зима.Aко не е за ротација, ке го помине и Мата како играч од клупа кој зима голема плата. Озил не го сметам тука, зашто меѓу двајцата, ке имате 450,000 неделна плата за играчи што нема да се во прв состав.
А кој знае точно, ја видов негде 100к дека ќе зима, така да дупло помалце од Мики.Платата на Микхатријан ја зима.
Ваљда е испланирано тоа намерно. Не верувам дека ќе има загарантиран старт освен ако не го играат баш како 10ка место Озил.
На 30.06.2023 кога договорот ќе му истече тој ќе има 34 години, не е така страшно што е 3 годишен договор не верувам дека ќе има драстичен пад во физичката спремност, а секако дека е возможен и трансфер или позајмица за последната година ако веќе работите не се како што треба....Секако дека ќе му дадеме шанса да се покаже, не сум задоволен што дојде, ама би сакал ептен да бидам дематиран и да се покаже како супер засилување.
Но никогаш нема да го сменам ставот дека предолг договор му дадовме, нема шанси и третата година на 35 години да игра на ниво.
Ајде чекаме Обамејанг да потише и да видиме понатаму за поозбилните транфери.
Чејмберс и Мустафи, клучните играчи во гранитната одбрана на Арсенал, што ли ќе правиме без нив...А кој уствари би ни бил главно засилување годинава? На што цели Артета? Средина, стопер? Без квалитетен стопер и продавање на Чејмберс, Мустафи, тешко дека ќе иаме клин шитови наредна сезона.
Салиба е многу млад, би бил фрлен во оган да игра секој меч во ПЛ, а за овај Габриел стишаја шпекулациите некако.
Не си ме сватил. Ќе треба да се отарасиме од нив и да се земе квалитетен стопер.Чејмберс и Мустафи, клучните играчи во гранитната одбрана на Арсенал, што ли ќе правиме без нив...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk