- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.875
- Поени од реакции
- 7.113
41м клаузула, активна од 2021Ја ако морам да бирам помеѓу Холдинг и Чејмберс, би го продал Холдинг. Не знам колку се сеќавате ама пред да се повреди Чејмберс, ни беше најдобар и тоа недостижно најдобар штопер. Али добро, постои случај кај што и Холдинг пред да ја има истата повреда ни беше најдобар...зависи како ќе се врати Чејмберс од повредава.
Автоматски споено мислење:
Ееее да си го земевме Упамекано лани кога беше изводливо барем за 60 мил. Сега го крена цел свет на нозе, испод 100м веќе не е, а тоа значи bye bye на сите фантазии за во Арсенал.

Ме охрабрува позитивниот став на Артета спрема Вилиан, се надевам дека стварно го побарал лично и нема да му дозволе да иде у прерана пензија.
Еду најави дека ќе има чистка, Вилиан е само дел од новите засилувања, да видеме како ќе го опремат Артета.
Автоматски споено мислење:
Прашање на време беше кога ќе се преиспита работата на клубот, еве денес искочи информација дека се прави внатрешна истрага за трансферот на Пепе, има шпекулации дека под лупа е ставен Раул.
Тим Луис беше претставен како нов член на управата пред месец време, близок соработник со Кронки и наводно фан на Арсенал, најверојатно ја води истрагата.

Report: Arsenal investigating* Pepe deal
According to ESPN, Arsenal have held an “internal investigation” into the process that saw the club recruit Nicolas Pepe from Lille for a club record £72 million. James Olley writes that the scope of the financial commitment, which included £20 million upfront and five further instalments, “has...

Tim Lewis' appointment to Arsenal's board - A closer look
Exactly a month back, Arsenal officially announced Tim Lewis' appointment to the the board as as a non-executive director. However, this appointment was overshadowed that day by Bukayo Saka's contract extension which dominated all the headlines. Let's have a closer look at Tim Lewis and the...

Последно уредено: