Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Kaj gi kopa ovie igraci, daj neka kupi nesto zvucno dokazano ime. Dodeka gi izdelka ce pominat uste nekolku sezoni bez trofej. Slicno se zaebavme so Chamak lani, kupivme drvo!
Не сме го купиле,како слободен играч дојде

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Не можам да ја извадам песнава од глава еј, ја пуштив и интересна ми стана .. :D
Поздрав топџии од фан клуб Челзи. :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
“It’s a successful Club which will win trophies in the near future and I’m looking forward to being a part of that.”
Дел од интервјуто на Карл Џ. што ми го фати окото.
Иначе еве една новост за Самба... Дали би бил тој правиот за нас незнам, често е одличен во дефанзива, често е поставен и во шпицот со што на корнери добиваме голема опасност од наша страна... така да ќе видиме... но што го прави највеќе дел од нашата можна мета е неговата цена под 10 милиони!
http://goonertalk.com/2011/06/09/samba-closing-in-on-9m-move-to-arsenal/

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Фарса, глумци, судии . . . ПРОДОЛЖУВАТЕ . . . Очигледно комплексите преовладуваат, но тоа е . .. Секоја година да испаѓаш од една иста екипа, не е мала работа, до некаде ве разбирам, ама претеравте . .. .

И покрај се, Арсенал не го прават искомплексираните навивачи, туку играта и политиката со форсирање млади играчи . Затоа јас од секогаш сум, и ќе го почитувам овој клуб . ..
Имаш сестра бе ? :)
--- надополнето: Jun 11, 2011 4:05 PM ---
Едит: На Твиерот на телефонот прочитав дека некој „ЕманиелФ4“ објави текст со следната порака: „O love my Arsenal, Forerver Arsenal. Money is the root od all evil. Fans 1st“... Не знам, но освен Ебуе, не би знаел кој би можел да го напише ова... А веројатно добро знаете кон кој е упатено

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Имаш сестра бе ? :)
--- надополнето: Jun 11, 2011 4:05 PM ---
Едит: На Твиерот на телефонот прочитав дека некој „ЕманиелФ4“ објави текст со следната порака: „O love my Arsenal, Forerver Arsenal. Money is the root od all evil. Fans 1st“... Не знам, но освен Ебуе, не би знаел кој би можел да го напише ова... А веројатно добро знаете кон кој е упатено
Еве кој го има напишано http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Frimpong

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ете, го заборајв него јас.. За момент помислив на Емануел Адебајор!:LOL:

D

D_NazGUL

Гостин
...se zaebavme so Chamak lani, kupivme drvo!
Абе види делумно е точно бидејки дечково во Бордо играше одлично. Во купот играа мислам таа година и гледав неколку утакмици, не беше воопшто лош. Што се случи со него откако додје у Арсенал - појма неам. Факт е дека Лига 1 е многу поразлична од Премиер лигата и дека на секој новодојденец му треба разигрување и привикнување на стилот на игра. Зашто А.В. го остави на клупа не ми е јасно. Буквално овој играч и неговото купување за мене е комплетна енигма.

Мислам дека на Арсенал му требаат или првокласни играчи кои лесно би се привикнале на овој стил на игра или пак нативци - играчи од Премиер лигата. Немаме веќе тој луксуз пак да уигруваме тим со години.

Искрено кажано се повеќе и повеќе сакам да се случи чудо и да го купиме Бензема, гледајки како се одвиваат работиве во клубот. Прво затоа што верувам на тоа убедување на дел од играчите дека со ангажман на квалитетен играч, барем некои од оние кои сакаат да си одат, поради убеденоста дека А.В. и управата не мислат титули да освојуваат, ќе се предомислат и ќе останат. Второ француз е што од секој поглед одговара бидејки поголемиот дел се негова сорта а и А.В. ги обича многу, но од друга страна има играно ван Франција и има играно у Лига Шампиона. Со неговото купување, Насри да остане, Самба или Кејхил и евентуално уште едно добро засилување мислам дека ќе бидеме на одличен пат за титула.

Сепак жалосно но вистинито, А.В. си останува на стариот пат, се купуваат млади таленти, кои не велам не можеби еден ден ќе бидат новиот Анри, Љумберг, Пирес итд. но тоа е еден ден - идно време. Нас ни требаат СЕГА и ОДМА. Ајде уосталом има време до крај на август, многу работи се зборат, ќе видиме како ќе биде, а и да не заборавиме Тити уште малку па доаѓа на Емирати на двобој - ќе биде убаво да се гледа тоа.

Поздрав на сите.(y)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ако дојдат Смаба и Жервињо и ако останат Цеск и Насри нисто друго не ни треба. Уствари да ни треба.
Да си одат некои за да не сметаат

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Кој што сака нека збори, ама мислам дека едно звучно име може доста да помогне, не поради тоа што е многу добар, туку повеќе поради неговото веќе изградено име и поради тоа ќе биде нешто како „moral bust“ за тимот.
Гледам сите го посакуваат Бензема, незнам зошто мене не ми остави никаков впечаток откако замина од Лион, ама ќе влијае на другите играчи, бидејќи беше во Реал, игра ЛШ, и бидејќи многу други големи тимови го бркаат.
Тоа што некои бараат да заминат е оправдано, Венгер ги лажеше... сега тој нека ги убедува пак, ако сеуште има кредити кај нив.
Зошто му е да се фали дека има штознам 30 - 40 милиони за трансфери кога потпишува слободни агенти.
Читам сите го критикуваат Шамак, во оваа најлоша сезона за Арсенал во последните 15 години да не беа Шамак во првата половина и Ван Перси во втората, ќе завршевме на 7 место.
Втората половина Шамак го снема, ама кога најмногу ни требаше се покажа! Кај беше Фабрегас цела сезона, кај беше Насри втората полусезона, и за двајцата сите плачеме и бараме да останат, ама веќе незнам која е поентата да држиш играчи што несакаат да играат за тебе.
Тоа е она што го руши тимскиот дух и тоа ни ја заеба сезоната.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
This has been obvious from the start, the last thing­ Arsenal need is dirt from our own financiers if you do­ not like the board and believe what you say is true Mr.­ Usmanof then may I suggest that you sell your shares to­ some one who has the balls to face up-to the Board.­ Bring David Dean back for starts, because when he went­ a great deal of Arsenal went with him the proof being­ we lost EVERYTHING since he left.
So make him an offer­ he so deserves and get him back in we miss men like him­ who knows about football.

Потполно се сложувам со ова, Дејвид Дин ни треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom