Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
HOW JACK WILSHERE CAN BECOME A BETTER PLAYER

еве една статија

пРВПАТ КОГА ГО ВИДОВ џЕК МИСЛЕВ ДЕКА КЕ БИДЕ АНГЛИСКИОТ ИНИЕСТА.нЕГОВИОТ НАПРЕДОК СПОРЕД МЕНЕ Е ОДЛИЧЕН НО КРИВО МИ Е ШТО НЕ ДОЈДЕ ДО ИЗРАЗ НЕГОВИОТ ДРИБЛИНГ И ШУТ СЕЗОНАВА,ЗДРАВЈЕ НАРЕДНАТА УШТЕ ПОВЕКЕ КЕ СЕ УСОВРШИ.

D

D_NazGUL

Гостин
знаев дека нешто забораив да постирам деноиве, еве за мало расположение у овие жешки денови

Не прекинуе да дава голови. Ќе ми кажат стар бил ...

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Денеска тимот од северен лондон и официално го потврди трансферот на Карим Бензема за околу 27-32 милиони.Возбуден сум и многу ми е мило што потпишав со ваков голем клуб се надеваме дека со помош на мене ќе освоиме некој трофеј рече играчот за dally miror.Навивачите со нетрпение го очекуваат дебито на бензема

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Денеска тимот од северен лондон и официално го потврди трансферот на Карим Бензема за околу 27-32 милиони.Возбуден сум и многу ми е мило што потпишав со ваков голем клуб се надеваме дека со помош на мене ќе освоиме некој трофеј рече играчот за dally miror.Навивачите со нетрпение го очекуваат дебито на бензема
????????
линк?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Си правиш авантури на мозокот ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
хаха,добар си еј.

D

D_NazGUL

Гостин
Молим те немој вакви работи шлог ќе ме мавнеше за малку. :ROFLMAO:
--- надополнето: Jun 13, 2011 7:01 AM ---
„The big problem with Kroenke telling Wenger to invest big money to bring success to Arsenal, is that the manager may have forgotten how to negotiate when there are other big teams involved in the bidding!

I saw an interesting statistic the other day. Chelsea pay out 82% of their revenue in wages, whereas Arsenal pay out a paltry 49% (with many more players on the books), so where does the other 51% go? Surely the debts are not that big?“ - Усманов.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абе доста го цититате Усманов, тој е огорчен бизнисмен кој не успеа да стане доминантен сопственик на Арсенал, па сега јаде гомна против управата на клубот.

Мислите дека Усманов би работел поинаку? НЕ, го боли курот него за клубот, само профит гледа.

M

mercenary

Гостин
Аиии овој Бензема неписмен бил бе!

Сигурно средно нема завршено, а може ни основно.
Мислам дека најдобро ќе биде да го вратите во Реал, ќе си имате проблеми со ваков неписменко, сите ќе ви се смејат.

D

D_NazGUL

Гостин
Абе доста го цититате Усманов, тој е огорчен бизнисмен кој не успеа да стане доминантен сопственик на Арсенал, па сега јаде гомна против управата на клубот.

Мислите дека Усманов би работел поинаку? НЕ, го боли курот него за клубот, само профит гледа.
Се то фино лепо али баш е добар за цитирање и за јадење го*на. ;)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Стариов барем за то го поштувам не се бламира јавно со вакви изјави ако не е сигурен во тоа што го вели, и плус мислам дека вака им врши притисок на управата на клубот!!
IT IS MY WISH HIM TO STAY!
А капитенот 102,5 % останува :D
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/06/13/2529974/arsenals-arsene-wenger-insists-cesc-fabregas-will-not-leave
--- надополнето: Jun 13, 2011 11:29 AM ---
знаев дека нешто забораив да постирам деноиве, еве за мало расположение у овие жешки денови

Не прекинуе да дава голови. Ќе ми кажат стар бил ...
Ко во најдобрите денови кај нас, колку само потполно идентични голови има дајно ЅВЕР!!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Cesk will not leave.
Gervinho will not leave.

Можам да кажам задоволен ако биде така.

Kajgana Shop