http://football-talk.co.uk/26693/arsenal-transfer-news-17m-bid-accepted-gunners-make-hazard-enquiry/ Е ова ако е вистина стварно ми се допаѓа
Еве имам нешо у новчаник - донирам одма. Дајте сичата ајде збирајте кеша.Eve go hazard
Super igrac
Можам да кажам дека 99,9 % се слагам со овој пост.Мада не би сакал да се продаде Фабрегас.А на Насри МОРА да му се даде плата.Кога гледам какви ли се не бедници зимат поголема плата од него,па зошто и он да не зима во најмала рака иста плата ?Според мене за подобра иднина на клубот би требало што побрзо да заврши сагата со фабрегас и да се продаде за оној ко ќе понуди најмногу. Премногу енергија се троши на тоа за време на предсезоната а и за време на сезоната со што ја ремети хармонијата на клубот. Многупати се има докажано дека продавањето на звездата на тимот има голем број на позитивни страни покрај лошите, еве на пример видете како им тргна на ливерпул после торес, сетете се како ја игравме сезоната после анри. Со заминувањето на звездата на тимот одговорноста ја преземаат преостанатите играчи со цел да се докажат и да се промовираат во нови звезди на тимот, такво нешто очекувам од насри за кој сум сигурен дека ќе остане и заедно со останатите и плус некое добро засилување ќе ни донесе конечно некоја титула наредната сезона
Хахаха искршија јазиците.....
Esli Jang zema po 130k u mancester, nasive 120k nesakaat da mu dadat na Nasri do kade venger so politikava...Можам да кажам дека 99,9 % се слагам со овој пост.Мада не би сакал да се продаде Фабрегас.А на Насри МОРА да му се даде плата.Кога гледам какви ли се не бедници зимат поголема плата од него,па зошто и он да не зима во најмала рака иста плата ?
Esli Jang zema po 130k u mancester, nasive 120k nesakaat da mu dadat na Nasri do kade venger so politikava...Можам да кажам дека 99,9 % се слагам со овој пост.Мада не би сакал да се продаде Фабрегас.А на Насри МОРА да му се даде плата.Кога гледам какви ли се не бедници зимат поголема плата од него,па зошто и он да не зима во најмала рака иста плата ?