Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Абе дечиња мои мили.Фабрегас ќе го напишти Арсенал САМО за Барса.Тоа нека им е јасно на сите тие што пратат и не пратат фудбал !
За Насри...па да,се гледа и по понашање на терен дека е малку издигнат играч,шо е вистина тоа вистина е.И таков стана баш ради таа полусезона,на којашто буквално сите ние дркавме и се надевавме на него.Затоа сега ќе ми се занесува и ќе ми се прави некој и нешто.А реално е некој и нешто но не до таа мерка што се прави он самиот.
И реално гледано,да ги задржиме овие двајца,да ги шитнеме бул шитот што го имаме во тимот и со 3 до 4 добри,екстра засилувања,ние не само што ќе можеме да се бориме здраво за Премиер Лига,туку ќе праиме и големи шашми во ЛШ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе читаме за Фабрегас се и сешто ! Јас да се изјаснам уште од сега, дека ако замине никогаш нема да го има поштовањето од моја страна, како поранешен играч на Арсенал, и дека сакам да биде исвиркуван кога ќе дојде на Емирати ! Особено, ако замине во друг клуб освен Барселона ! Е дури тогаш, моќта на парите ќе се покаже како клучна во одлуките на фудбалерите...

Иако и јас мислам дека Фабрегас би можел да оди само во Барселона, а би бил најсреќен доколку остане кај нас

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
‎"Some new signings will be coming in and some of our existing squad will be going out. As Arsène has said, it will be a busy close season for the Club" - Chief Exec Ivan Gazidis met with the Arsenal Supporters Trust last night:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.371
Поени од реакции
12.796
Се чека Џервињо,но за ситуацијава со насри сакам да кажам нешто.Гледам сите го плукате оти сакал поголема плата(30k poveke од шо понудиле нашиве),кај нас Фабрегас е најплатен(110к),додека топ левел фудбалерите во другите тимови зимаат по 150к неделно,сега за фубалерите најважна е платата,затоа јас мислам дека поразумно е да му се дадт тие 30к со ги бара насри,одколку да го продадеме па после да бараме адкватна замена и да потрошиме 15/20м па исто и со него да треба да се договараме за платат(се сеќавате на Аршавин), па може ке треба да го чекме да се уклопи.Затоа поразумно е дај му на човекот,малце се таквите фубалери со атрибути како насри а и уште ке напреднува.Простор за таа плата шо ја бара насри може да се ослободи со самото продавање на просечните играчи кои ги има многу во арсенал(да не ги набројувам сега сите чекаме да ги ишутираат).

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Според мене за подобра иднина на клубот би требало што побрзо да заврши сагата со фабрегас и да се продаде за оној ко ќе понуди најмногу. Премногу енергија се троши на тоа за време на предсезоната а и за време на сезоната со што ја ремети хармонијата на клубот. Многупати се има докажано дека продавањето на звездата на тимот има голем број на позитивни страни покрај лошите, еве на пример видете како им тргна на ливерпул после торес, сетете се како ја игравме сезоната после анри. Со заминувањето на звездата на тимот одговорноста ја преземаат преостанатите играчи со цел да се докажат и да се промовираат во нови звезди на тимот, такво нешто очекувам од насри за кој сум сигурен дека ќе остане и заедно со останатите и плус некое добро засилување ќе ни донесе конечно некоја титула наредната сезона

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Според мене за подобра иднина на клубот би требало што побрзо да заврши сагата со фабрегас и да се продаде за оној ко ќе понуди најмногу. Премногу енергија се троши на тоа за време на предсезоната а и за време на сезоната со што ја ремети хармонијата на клубот. Многупати се има докажано дека продавањето на звездата на тимот има голем број на позитивни страни покрај лошите, еве на пример видете како им тргна на ливерпул после торес, сетете се како ја игравме сезоната после анри. Со заминувањето на звездата на тимот одговорноста ја преземаат преостанатите играчи со цел да се докажат и да се промовираат во нови звезди на тимот, такво нешто очекувам од насри за кој сум сигурен дека ќе остане и заедно со останатите и плус некое добро засилување ќе ни донесе конечно некоја титула наредната сезона
Можам да кажам дека 99,9 % се слагам со овој пост.Мада не би сакал да се продаде Фабрегас.А на Насри МОРА да му се даде плата.Кога гледам какви ли се не бедници зимат поголема плата од него,па зошто и он да не зима во најмала рака иста плата ?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Можам да кажам дека 99,9 % се слагам со овој пост.Мада не би сакал да се продаде Фабрегас.А на Насри МОРА да му се даде плата.Кога гледам какви ли се не бедници зимат поголема плата од него,па зошто и он да не зима во најмала рака иста плата ?
Esli Jang zema po 130k u mancester, nasive 120k nesakaat da mu dadat na Nasri :confused: do kade venger so politikava...
--- надополнето: Jun 14, 2011 7:53 PM ---
Esli Jang zema po 130k u mancester, nasive 120k nesakaat da mu dadat na Nasri :confused: do kade venger so politikava...

Kajgana Shop

На врв Bottom