Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek. Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.Кажи барем како се пишува
Кој е бек од овие двајца?Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek. Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.
Sea neso pameten se prais ili treniras neso?Кој е бек од овие двајца?
БенземаКој е бек од овие двајца?
Момчето не знае дека Самба е Централен Дефанзивец ,или можеби знае ама не знае како да се изрази.Бензема
Ja citko pisav, toj so gleda fudbal odma znael so sakam da kazam, baska pisav iskusen. Ne sum znael deka na forumov, DEDO, treba pravilno literaturno makedonski da se izrazuvam.Момчето не знае дека Самба е Централен Дефанзивец ,или можеби знае ама не знае како да се изрази.
А за Бензема сигурен сум дека би бил добар бек
Relax момче...се шалам малцеJa citko pisav, toj so gleda fudbal odma znael so sakam da kazam, baska pisav iskusen. Ne sum znael deka na forumov, DEDO, treba pravilno literaturno makedonski da se izrazuvam.
Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek ( Samba). Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.
Pretpostavuvam sreken si sega !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:погледнете го нашиот најнов фан
Не оди никаде.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
--- надополнето ---
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/8536854/Patrice-Evra-risks-angering-Arsenal-by-claiming-Samir-Nasri-could-become-a-king-at-Manchester-United.html
Црно ни се пишуе глеам ја.