Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ако не се лажам Ботељо во секој случај може да дојде годинава кај нас пошто веќе доби шпанско државјанство со 4 години престој таму

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Кажи барем како се пишува :)
Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek. Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek. Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.
Кој е бек од овие двајца?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Освен Ботељо, ќе видиме што ќе се случи и со играчи како:
Вела( ВбА), Ленсбури( кој перфектно изигра во Норич) , Велингтон ( е овој пеколно горам да го видам во тимот што поскоро), Мијачи, Суну, Истмонд( Незнам како изигра точно овој не го следев многу многу ама не очекувам многу од него незнам зашто), и секако Фримпонг кој се врати по 1 цела година повреда....

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Момчето не знае дека Самба е Централен Дефанзивец ,или можеби знае ама не знае како да се изрази.
А за Бензема сигурен сум дека би бил добар бек :) :)
Ja citko pisav, toj so gleda fudbal odma znael so sakam da kazam, baska pisav iskusen. Ne sum znael deka na forumov, DEDO, treba pravilno literaturno makedonski da se izrazuvam.

Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek ( Samba). Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.

Pretpostavuvam sreken si sega !!!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ja citko pisav, toj so gleda fudbal odma znael so sakam da kazam, baska pisav iskusen. Ne sum znael deka na forumov, DEDO, treba pravilno literaturno makedonski da se izrazuvam.

Pedro Botelho, 2 god e na pozajmica vo spanija 2 liga, ne e los, ali ima razlika od angliska i spanska liga, pa ke mu treba da se navikne malku. Parker e povrzuvan so Arsenal, pa dobro ke ni dojde iskusen igrac, baska znae i muski da igra. Benzema, Samba, Gary C. site ovie se povrzuvani so Arsenal, ja sum za Benzema i Samba, baska ke imame iskusen bek ( Samba). Za transferive, Denilson, Arshavin, Fabregas mi drzi voda, no Clichy i Nikolce, ne veruvam deka ke gi dade.

Pretpostavuvam sreken si sega !!!
Relax момче...се шалам малце :)
Со среќа..во трансфер периодов.
Поз =)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
погледнете го нашиот најнов фан

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Е ај да не ! Зато ќе гласам за ВМРО... Ако Бранче ми донеси дрес потпишан од Ван Перси, место локуми, за СДСМ ќе гласам, нормално ! :)

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Браво Горде у брк те љубим, дефинитивно мојот глас оди за ВМРО :D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења