Фан Клуб: Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?

И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.

Јас верувам дека Венгер ќе направи паметни и корисни трансфери летово и верувам дека ако немаме некоја посериозна повреда (ех што би било да не се повредеше Вермален), следната сезона ќе освоиме барем една титула.
Цццц неверојатно !! ПА арсенал се бетер од пике и валдес бе !! они пимплаат на 3-0 овие на 0-0 или на негативен пимплаат неможат да создадат шанса,нема кој да ги накани да шутнат !! Не ме смеј жити се Јунајтед не играл убав фудбал дечките какви акции праат едноставни и све свака част !! Али толку многу фанови ради еден глуп тренер нема да се откажат од АРСЕНАЛ он ке се откаже од тоа што го праи,пошто им текна на фановите од таму да го напраат правиот потег !!! Глеате колку толерираа колку ниско да паднеме за да се побунат !! Тоа е од верба кон А.В која ја изгубија дефинитивно 50 посто од фановите

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ја не да сакам Венгер да си оди али Гледајте според делата и судете.Језда имаше блексави моменти со оваа екипа али кога??2005 последен пат.Од 2005 навака реално гледано требаше да го избркат ко куче.
И да ви поставам едно прашање:
Вие за Венгер навивате или за Арсенал?
Ја сум за Арсенал изглеа :) :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Во страшна форма е ЗВЕРОТ иако напрај 33!!!
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Свака част.... Немам зборој, за толку глупо мислење... Мислев дека само идиотот кој што го цитираше е таков во мозокот, но имало уште некој кој што „мисли“ како него...

--- надополнето ---

Иначе, денес бевме мизерија, но ако го бранам пак Венгер, пак ќе ми се нафрлите... Разбирам фрустрации, разбирам разочарување, и се...

Но, ете сега ќе бидеме и 4то место, и веројатно така ќе ја завршиме сезоната, зад Манчестер Сити... :)

--- надополнето ---

Браво, браво ! Секоја чест, конечно некој друг да сфати шо сакам и јас да кажам... Еве што мислам јас

Клиши, Алмунија, Скилачи, Аршавин, Бендтнер, Денилсон, Росицки.. Доста се ? а ?

Зошто ? Клиши и Алмунија - зарем треба објаснување !? Мислам дека Не ! Скилачи - заради глупите грешки и незнаење да покрива, Аршавин и Бенднтер - слабата форма сезонава... Денилсон ич не го сакам... Росицки е играчотво кој имав најповеќе верба, но повеќе ја немам...
Значи не сакам да се расправаме, ама вакви навреди не сум должен да ги трпам па затоа ке ти кажам да си гледаш за себе, а не да пресудуваш кој знае да „мисли“ а кој не, можда и мене не ми се допаѓаат твоите постови ама да навредувам не навредувам, така што мислам дека треба тие твои, идиотски „мислења“ (ова е твојот речник) да си ги чуваш за себе, а дали мојот пост бил глуп, тебе тоа нека не те интересира...

--- надополнето ---

Толку од мене само сакав да си вратам за навредите, а да се расправам не планирам

D

D_NazGUL

Гостин
Ајмо дечки, немојте со навреди и меѓусебни закани, нема потреба.

Еве нешто интересно за може навистина да се подискутира: Венгер „наводно“ нуди 3год договор и 6милиончичи за Скот Паркер.
Дечково млати ко воле и можеби го има баш тоа што ни треба. Јес да е троа старичок али за тие пари мислам дека е добар дил.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220

Еве нешто интересно за може навистина да се подискутира: Венгер „наводно“ нуди 3год договор и 6милиончичи за Скот Паркер.
Дечково млати ко воле и можеби го има баш тоа што ни треба. Јес да е троа старичок али за тие пари мислам дека е добар дил.
Каков Паркер,какви бакрачи.Нам ни треба класа играч,класа,ѕвезда,овој е далеку од тоа.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Каков Паркер,какви бакрачи.Нам ни треба класа играч,класа,ѕвезда,овој е далеку од тоа.
Кога ќе видиме официјлна изјава од Arsenal.com дека овој потпишал, тогаш ќе коментираме, дај немојте сите шпекулации до една да ги дискутираме, и самите знаете каков е овој период на годината, со илјада разно-разни играчи ќе не поврзат.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Во случај на продажба на Цеск и Росицки, посебно овој вториов, сакам да дојде Паркер како замена , едноставно неговиот тим заминува на пат... доле. Со што тој не ќе кошта многу, 3 милиони се НИШТО за класа играч, е сега овој играч би требало само да не поткрепи во средината, да биде тука како што е сега Диаби само со по офанзивна и по квалитетна основа од него ( по се нели 30 годишно искуство има во животов негов ;) )
Но тоа не оди во ниеден случај без добро засилување, Паркер нема шанса да биде оној на кој ќе се потпира нашата средина!!!

D

D_NazGUL

Гостин
Кога ќе видиме официјлна изјава од Arsenal.com дека овој потпишал, тогаш ќе коментираме, дај немојте сите шпекулации до една да ги дискутираме, и самите знаете каков е овој период на годината, со илјада разно-разни играчи ќе не поврзат.
Подобро ми е да читам и да пишувам за шпекулации и да видам кој како размислува отколку да читам пцовки и закани на форумов.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
браќа 4 место доста ни е нели ?

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Подобро ми е да читам и да пишувам за шпекулации и да видам кој како размислува отколку да читам пцовки и закани на форумов.
Не бе друже ако мислиш конкретно на мене далеку од закани и пцовки, јас никого ни опцув ни пак се заканив, само си го бранев својот став, и нормално дека никој нема право да ме нарекува идиот.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

ајде малку релаксација

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Значи не сакам да се расправаме, ама вакви навреди не сум должен да ги трпам па затоа ке ти кажам да си гледаш за себе, а не да пресудуваш кој знае да „мисли“ а кој не, можда и мене не ми се допаѓаат твоите постови ама да навредувам не навредувам, така што мислам дека треба тие твои, идиотски „мислења“ (ова е твојот речник) да си ги чуваш за себе, а дали мојот пост бил глуп, тебе тоа нека не те интересира...

--- надополнето ---

Толку од мене само сакав да си вратам за навредите, а да се расправам не планирам
Џабе брат ко на дрво да му збориш не вреди веруј, од искуство ти кажувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom