Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Оф:Еј гледам некој ме барал тука ?! Или само така прочитав.. Еве да дадам и јас кај сум, шо сум, за секој случај... Секој ден од 12 30 до 14 00, Широк Сокак, и 22 00 до 00 00... Петок, Сабота - 00 00, до 04 00 - Позитив... Повелете ако треба нешто ! :) :pos2:

Он: Свака част за иницијативата, каква таква на навивачите.. Конечно, од мирни театарски претстави ми се слоши на трибини... Браво ! :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Trebase i porano i vo pogolem broj, na pola sezona da ne im odese nikoj na utakmici i toa nekolku natprevari po red.

D

D_NazGUL

Гостин
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Arsenal-ready-to-risk-fresh-bust-up-with-Barcelona-by-preparing-to-snap-up-another-of-their-teen-prospects-striker-Hector-Bellerin-article737057.html
На овој дефинитивно памет не му доаѓа, пак ќе си купуе дечиња!

Можеби ќе делувам многу негативно ама некоако посакувам да не влеземе ни во Лига на шампиони. Прво што не сме заслужиле, а второ што ми се чини дека А.В. ќе купи само еден добар играч (релативна ствар тоа добар нели) а другото пак некои дечиња од градинка ќе собере.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако Венгер не купе 2-3 играчи шо се класа, јас наредна сезона Арсенал не го гледам.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
треба да имаме поголема реализација, помош од судии никако ( но тоа што е наше нека биди наше - не да не толчат ) поништени голови сигурно имаме највеќе од сите тимови во Европа, нашиве играчи се мета на обиди за убиства - притоа кркаат црвени, комплетно од сите играчи дмц во посилниве тимови во епл нашиот е најнезаштитен на вториот фаул веќе е опоменет... далеку од памет дека ни требаат играчи - еве ова со сами е одлична вест, камо и со бејнс да е така, самба добар избор е малиов :pos: патем мотиватор е огромен - тоа во нашиот тим е ко табу можеби само РвП -

а дека нема да го гледаш ... се сомневам - ќе ги гледаш и подготовките - така само кажуваш сега

форза Арсенал !!

D

D_NazGUL

Гостин

И пак Тити дасде гол, стварно е машина човеков. Дај бе некоа го вратат назад!

--- надополнето ---

Најновиот талент на А.В.! Се водат пеговори

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?

И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.

Јас верувам дека Венгер ќе направи паметни и корисни трансфери летово и верувам дека ако немаме некоја посериозна повреда (ех што би било да не се повредеше Вермален), следната сезона ќе освоиме барем една титула.

D

D_NazGUL

Гостин
Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?
Се слагам дека пред неколку години немаше да го напишам ова, но да не се лажеме од тогаш се сменија многу работи и сега ни се потребни искусни играчи.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.
Брат ти да не гледаш некој друг тим ,а не арсенал.Сезонава и минатите ништо не играме.....или играме ко да не играме... :)

--- надополнето ---

[/COLOR]Најновиот талент на А.В.! Се водат пеговори

ако не се лажам ВВВ-Венло го купија малово 15 годишен договор му дадоа,читав некаде на гоал.ком беше мислам

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-Arsenal-ready-to-risk-fresh-bust-up-with-Barcelona-by-preparing-to-snap-up-another-of-their-teen-prospects-striker-Hector-Bellerin-article737057.html
На овој дефинитивно памет не му доаѓа, пак ќе си купуе дечиња!

Можеби ќе делувам многу негативно ама некоако посакувам да не влеземе ни во Лига на шампиони. Прво што не сме заслужиле, а второ што ми се чини дека А.В. ќе купи само еден добар играч (релативна ствар тоа добар нели) а другото пак некои дечиња од градинка ќе собере.
Да не се купуваа вакви 15/16 годишни играчи... Волкот, Цеск, Насри, Вилшер, Ремзи, Фримен... односно целиот прв тим скоро... со мали -постари исклучоци не ќе го гледаше !
Затоа, сите сме за да се купат 2/3 супер засилувања но во никој случај да не се остави без вакви млади засилувања... и сум во секој случај за да се купат неколку повторно како и секоја сезона :smir:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Според мене, некој добар класа напаѓач ви било најдобар потег, со оглед дека Ван Перси често се повредува, а соодветна замена и баш нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom