Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Не го бранам Венгер но таа политика на водење ја прави управата, затоа пишувам почесто долу управа али кој свати свати кој не.....

Само ме интересира дали ќе земеме плус пари што ќе се играат тиа 2 натпревари за квалификации. Нели секој меч носи пари секој гол итн....
Ама мене не ми е јасно како може пред 5-6 години да трошевме поише а сеа ич... значи тогаш беа поефтини да ги наречам така трансферите а ние трошевме поише него ли сега... значи спореди по колку сме плаќале за играчи во тоа време...

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Свака част.... Немам зборој, за толку глупо мислење... Мислев дека само идиотот кој што го цитираше е таков во мозокот, но имало уште некој кој што „мисли“ како него...
Браво, браво ! Секоја чест, конечно некој друг да сфати шо сакам и јас да кажам...

Глупердо една,ти си ми враќал на постовите мои највеке !! Второ све што сум казал све искочило и за све тоа ти си зборел обратно !! ТИ каков си во мозокот бе мајмун еден !! Уфф колку сакам да ти го скршам носот сеља. еден !

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде маце смирете страсти, што е ова кршење носови ово оно....Башка треба некој на Венгер да му стегне копачка у фаца, за памет што ќе купува летово. Јас осеќам летово ќе се потпише со минимум 2 ца играчи....И нормално да се исчисти шутот од тимот....(Росицки, Скилачи, Алмуња, Днилсон, Бентнер).

D

D_NazGUL

Гостин
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Нека не помислува на мене да ме спомнува тој Идиотот !!! АКо не ти се свиѓа не пишувај не читај што сакаш прај !! немој да провоцираш и да збориш такви работи !! Иначе ако го напраи тоа да му отидат двајцата најаки по квалитет слободно нека се бори за опстанок !! и 2 ца играчи не се ништо !! овој тим треба многу да мења треба многу да купуваа !! нападот цел ремонт освен РВП !! одбраната исто освен сања и вермален другото све ново едно 3 играчи у одбрана лев бек,и штопери јаки 2 ца !! 2 ца напаѓачи !! и еден средина не ке е лошо !!

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
Нека не помислува на мене да ме спомнува тој Идиотот !!! АКо не ти се свиѓа не пишувај не читај што сакаш прај !! немој да провоцираш и да збориш такви работи !! Иначе ако го напраи тоа да му отидат двајцата најаки по квалитет слободно нека се бори за опстанок !! и 2 ца играчи не се ништо !! овој тим треба многу да мења треба многу да купуваа !! нападот цел ремонт освен РВП !! одбраната исто освен сања и вермален другото све ново едно 3 играчи у одбрана лев бек,и штопери јаки 2 ца !! 2 ца напаѓачи !! и еден средина не ке е лошо !!
шо фудбал гледаш ти бе? лев бек има и тоа двајца, му треба 1 централен бек, 1 лево крило или централен среден играч пошто фабрегас е идиот и е неписмен, а Nasri не смее и нема да си замине, сака само повеќе паричка и треба да добија. И најверојатно треба да ги продај Bendtner и Chamakh, да го врати Vela и да го купи Benzema за да в година барем 2 титули да освои.... а ти оди да гледаш уметничко лизгање

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
А ти да си купиш Фудбал Менаџер 2012

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
шо фудбал гледаш ти бе? лев бек има и тоа двајца, му треба 1 централен бек, 1 лево крило или централен среден играч пошто фабрегас е идиот и е неписмен, а Nasri не смее и нема да си замине, сака само повеќе паричка и треба да добија. И најверојатно треба да ги продај Bendtner и Chamakh, да го врати Vela и да го купи Benzema за да в година барем 2 титули да освои.... а ти оди да гледаш уметничко лизгање
Ако гледаш така има и 6 централни па тоа не значи дека не треба да се купи ново.
Клиши е труп, Гибс неискусен во одбрана се виде тоа против Вила а и на претходните натпревари.
Се повеќе и повеќе се шпекулира името на Бејнс кој бни чинел околку 10тина милиони футни што е сосема солидно. Бејнс сезонава беше најверојатно најдобриот лев бек во Англија.

Иначе баш напротив, мислам дека централната одбрана е солидна кога би биле здрави со што би ротирале Вермален, Џуру и Кошчиелни. Работата е што сите голови ги примаме од прекини а за тоа не е крива само одбраната криви се тие што ги тренираат или не тренираат. Маалски тим ќе сфатеше дека треба да се посвети огромно внимание на прекини и нафррлени топки, а ние 3 години неможе да го увидиме тоа.
Доколку се купува нешто во одбраната би сакал некој како Самба кој би можел да ги тепа напаѓачите на тимови како Бирмингем, Стоук итн итн. а не да се фрли 20 милиони за некој кој не се знае дали би влегол во прв тим. За мене Вермален + Џуру се идеални за покорпулентни напаѓачи додека Верма + Кош за побрзи. Работата е што кај нас секогаш некој се повредува а замените се никакви (читај Скилачи)

Иначе од игра мислам дека имаме примено најмалце голови.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
WE WANT OUR ARSENAL BACK

Дали ова ќе предизвика конечно будење на Венгер и управата на Арсенал да ги донесат вистинските одлуки, и да не вратат на патот кон трофеите, искрено се надевам !

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Конечно видов тоа што очекував (чекав) да се деси. Реков ако и сега не се побунат навивачине кои плаќаат карти и се тамо тогаш негледам зошто би се сменило нешто во водењето на клубот

Kajgana Shop

На врв Bottom