Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Almunia,Squillaci,Rosicky,Bendtner...Кој било од овие :helou:
сите тие барем да собереме 25 милиони од тие иако тешко но како и да е доволно ке биде само да ти си заминат :vozbud:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Јас сум за останување на росицки требаат играчи со искуство а не тој да замине и мијачи да ми трча премиер лига :salut:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Кој друг ако не Ебуе...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
ПИЈАЧКА ЗА СИТЕ НА МОЈА СМЕТКА!!!!
:je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je::je: ДЕНИЛСОН СИ ЗАМИНА!!!

Демек сме договориле трансфер со Велез Сарсвилд за дечково?! кој знае кој е и што нека се изкаже
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2011/05/20/2496004/arsenal-set-to-sign-velez-sarsfields-ricky-alvarez-report

ајде ѕверу "кам то папа"
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/05/19/2494029/arsenal-to-return-for-12m-rated-blackburn-defender

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Gabriel_Álvarez#Career

И за него на википедиа пишува дека има потпишано. Јапан откажаа од азиските игри така да најверојатно уште една сезона ќе остане во феенорд, а овој на местото од аршавин ќе биде.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Вреди Кејхил,замислете само со Вермален у двојка штопери !! ПОминување со полиција ,скршени нозе на кило,до душа даваат и голови и двајцата,одлично само да искочи !! Денилсон чао-фала !! Овој Рики Алварез сме го земале ке го замени одма !! Игра МC-AМ тие што играат менаџер сигурно знаат !! Дечкото на јутјуб што го глеав има стил на Кака ,па ке видиме !!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не се занесувајте со шпекулацииве...

D

D_NazGUL

Гостин
  1. Реал Мадрид не го дава Бензема испод 25 милиони што е уствари и сумата за која се шпекулира дека А.В. ја понудил за овој напаѓач. Е сега заебаната работа е што има и шпекулација дека веќе Ферги дал понуда од 35 милиони за него.
  2. После заебанцијата со Фламини, овој пат А.В. јасно и гласно на конференција рекол дека ако Клиши и Насри не потпишат брзо нови договори, на крајот на сезоната следи клоца!
  3. А.В. одбива да ја плати цената за да се донесе искусниот Гари Калхил на Емирати.
  4. А.В. до Цеск: Ајде да го водиш Арсенал во новата ера! - сеуште не е спремен да го пушти така лесно.
Мал извадок од вестите поврзани со Арсенал деноиве, што ми кажува дека има големи шанси А.В. повторно да не купи ниту еден искусен играч летово.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Арсенал жените го освоија Женскиот ФА Куп по 11ти пат :)

Утре очекувам победа,барем последната да ја тепаме.И поарно да игра Игнаси Мигуел одколку Скилачи безкичмењакот.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Ако изгубат и утре Арсенал, земам чартер лет до Лондон, и го пукам Венгера меѓу рогој!

Kajgana Shop

На врв Bottom