Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
хохохохо,кокошките губат :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Добра ждрепка за ФА купот,се паднавме со Лидс дома :))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Каков Камени...Фабиански за Камени е Лев Јашин :)
Немој толку да кажваш, и да одиш во минатото, оти 85% од фанклубов не знае кој е.. Речи, хмм, Оливер Кан....

--- надополнето ---

http://goonertalk.com/2010/11/28/vela-set-for-january-loan-move/
boxing day е веднаш по католички божик, на 26 декември
Добро е за Вела

--- надополнето ---

Мојот последен блог беше за него, па се надевам дека на крајот од сезоната ќе го испратиме онака како што заслужува... Со трофеи...

Пет Рајс е нашата жива легенда

--- надополнето ---

Да се надеваме дека ќе биди добра... Би бил посреќен, доколу игравме на Иланд Роуд..

--- надополнето ---

Да се надеваме дека ќе биди добра... Би бил посреќен, доколу игравме на Иланд Роуд..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
http://www.metro.co.uk/sport/848626-arsenal-hope-to-complete-gary-cahill-deal
Ајде момци лапајте го вие.. не сакам овие Сити да расипат уште еден надежен фудбалер.:)
Станува збор за одличен стопер, ите како би ви помогнал.
Ние Би, али оддамна, се шпекулира за него... И летото имаше нешто за него, но не знам дали Венгер би го зел... Али знам дека е надежен... :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер го критикуваше начинот на кој Реал го заврши со мечот во Лигата на Шампионите, кога Чаби Алонсо и Серхио Рамос намерно заработија црвени картони по наредба од Жозе Мурињо.

Откако слушна што говори Венгер, португалскиот стратег на клупата на „кралскиот клуб“ Жозе Мурињо збеснал и му порачал да си ја гледа својата работа.

„Тој би требало малку да се позанимава со своите навивачи и да им објасни зошто Арсенал не освои ниту еден пехар веќе пет години, наместо да говори за Реал.“

„И оние теории дека повторно создава генерација млади таленти не проаѓа. Сања, Клиши, Волкот, Фабрегас, Насри, Сонг, Ван Перси и Аршавин не се повеќе деца, туку врвни, искусни играчи.“ - изјави „Специјалниот“.

:pos2: За сите поддржувачи на Мурињо, а нашиов фанклуб ги има еден тон... Еве ја изјавата, што Жозе му ја врати на Арсен :pos2::pos2:

Само не ми е јасно, кај тој го прочитал ова ?! Венгер веќе две години, не изјавува дека тие се деца... Али очигледно, Жозе Мурињо, повеќе сака да зборува, одколку да се докажи во еден клуб, каде би останал доколку клубот има проблеми

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мурињо не застана во одбрана на својата одлука туку реши да го нападне Венгер и со тоа потврди дека Венгер е во право.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не знам дали веќе е постирана оваа изјава на Венгер, али еве во случај и да е, вреди да се прочита......
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/11/29/2237032/arsenal-manager-arsene-wenger-i-will-retire-the-day-i-dont

I don’t master my reputation. What matters to me is Arsenal Football Club more than my reputation and I want people who love Arsenal to be happy.:aplauz::aplauz:
Човек може да биде само горд да има ваков човек на чело на клубот......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам дали веќе е постирана оваа изјава на Венгер, али еве во случај и да е, вреди да се прочита......
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/11/29/2237032/arsenal-manager-arsene-wenger-i-will-retire-the-day-i-dont

I don’t master my reputation. What matters to me is Arsenal Football Club more than my reputation and I want people who love Arsenal to be happy.:aplauz::aplauz:
Човек може да биде само горд да има ваков човек на чело на клубот......
Сме, верувај....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Мурињо е фактард,си ја гледа само неговата слава за другите му е гајле.Ти му викаш ти капе чешмата,он ти врака со шо зборуеш бе кај ти се трофеите! ;):)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ебуе магично се опоравува од повредата,ставен е во составот за утрешниот меч
Скилачи не е во составот осеќал болки во коленото
Очекувам лесна победа и полу-финале :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мојот последен блог беше за него, па се надевам дека на крајот од сезоната ќе го испратиме онака како што заслужува... Со трофеи...
Дефинитивно е легенда на клубот, а како што паметам е во клубот подолго и од Венгер и тоа некоја година дена ... ако не сум во право поправете ме но едно е сигурно дека тој е A true Gunner!!!
Човек кој што по неговото заминување... треба да дојде некој како Адамс или Пирес за да го замени на асистентското место !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom