Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Нема да се деси, не Венгер, кој сака нека дојде да биде менаџер.

Финансиски во моментов не сме на нивото на Јунајтед да фрламе толку пари на трансфери, незнам како не ви е јасно тоа.

T

Todd Solondz

Гостин
Ако понудава е баш ваква 50мил+Жиру подобро нека иде во Јуве[DOUBLEPOST=1468681322][/DOUBLEPOST]

Да така е, ние Џака не го земавме за таа позиција.
Игуаин во Јуве а ние што ке правиме?
Преку кур више со Жиру како прва опција. На сите ни е јасно дека Жиру е добар играч ама како што кажа кралот со него како прв шпиц титула нема да видиме. Ако сме во преговарачка предност затоа што можеме да понудиме подобар напаѓач од Јуве, зошто да не ја искористиме? Зошто да не го смениме Жиру со факинг Игуаин?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Е баш ќе биде ретардирано ако го дадеме Жиру у пакет, што кога би се повредил Игуаин .....Нас не ни треба замена него дополнителен напаѓач!!!!

T

Todd Solondz

Гостин
Ако се повреди ке завршиме топ 4 ако не се повреди ке бидеме сериозни претенденти за титулата.[DOUBLEPOST=1468750161][/DOUBLEPOST]Башка би можело да се направи комбинацијава со Игуаин и да се купи уште еден напаѓач како бекап, Ужоа на пример или некој сличен.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
А зашо да не дадеме уше 20 милиони плус и да ги иаме и Жиру и Игуаин?

Ужоа е демек подобар од Жиру? Или ќе најдете бекап подобар од Жиру за безпари?

Да не се сфатиме погрешо, јас не сум против носењето на Игуаин, ама да го дадеме Жиру за него и да останеме пак со еден напаѓач не иде.

T

Todd Solondz

Гостин
Најдобро би било кога би можеле да го купиме без да го жртвуваме Жиру. Доколку Наполи инсистираат да е вклучен во договорот а не би ме зачудило, знаејќи колку е тешко да се најде добар шпиц, јас би сакал да го дадеме.
Имам високо мислење за Жиру далеку од тоа дека го ставам во ист кош со Ужоа. Мислев доколку се направи зделката со Игуаин да се пополни место со некој безвезе играч што не би чинел повеќе од 10-15 мил.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Се слaгaм сo Тoпче,oревисoкa ценa е oвa зa Игуaин.
Акo више гo дaвaме Жиру бaр дa не се дaвaaт ебaни 50 милиoнa. Или Жиру плус 20тинa милиoни мaкс или сaмo пaри.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
И Икарди почнаа да го поврзуваат со нас, ако веќе се инвестира подобро да се вложат парите кај овој играч. Од Игуаин може да очекуваме 2-3 сезони да игра на врвно ниво, додека неговиот сонародник има многу сличен стил на игра и е 5 години помлад.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ako sakash uspeh mora da platish. Faking Sterling cineshe 50 milioni za 6 meseci fudbal. Iguain e rasen golgeter. Sekade kade shto igrashe sekoja sezona e +30 gola. Ne zaebavajte. Ako nekoj nekogash vredi vo ovaj lud transfer pazar toa e bash takov igrach, i igrach kako Iguain. Coekot e rasen golgeter. I ja, bi platil 80 milioni za nego. I bi napravil trampa, ama pod uslov da donese ushte eden igrac vo rosterot Wenger, i toa nekoj koj moze da igra i vo napad i levo i desno.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ako sakash uspeh mora da platish. Faking Sterling cineshe 50 milioni za 6 meseci fudbal. Iguain e rasen golgeter. Sekade kade shto igrashe sekoja sezona e +30 gola. Ne zaebavajte. Ako nekoj nekogash vredi vo ovaj lud transfer pazar toa e bash takov igrach, i igrach kako Iguain. Coekot e rasen golgeter. I ja, bi platil 80 milioni za nego. I bi napravil trampa, ama pod uslov da donese ushte eden igrac vo rosterot Wenger, i toa nekoj koj moze da igra i vo napad i levo i desno.
Се офајдија со стерлинг. И не е потребно само да платиш за успех туку да платиш за тоа што ти треба и да потполниш тоа што фали. Не е поентата само фрли ги парите. Лестер барем покажаа годинава дека не е се во парите.

Мислам дека на Венгер му е најмногу криво што на некој друг му успеа неговата филозовија. Ќе си гризне од мадето :D

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Да не подрекувам ама ако случајно не дојде Игуаин многу зафрканции ќе има на наша сметка.

Европско заврши припремите се на прагот, а нашиов уште нема абер од трансфери. Имам некое чуство дека ќе почне многу млитаво сезонава. Дека дури и да купи напаѓач нема да биде уигран со другите и пак ќе го пцуеме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Се офајдија со стерлинг. И не е потребно само да платиш за успех туку да платиш за тоа што ти треба и да потполниш тоа што фали. Не е поентата само фрли ги парите. Лестер барем покажаа годинава дека не е се во парите.

Мислам дека на Венгер му е најмногу криво што на некој друг му успеа неговата филозовија. Ќе си гризне од мадето :D
Da, toa mi beshe poentata. Koga transfer kako Sterling moze da cini 50 milioni mozi i Higuain da cini 80, so vakov transfer pazar. Ali daleku sme od dogovor, siguren sum deka Wenger ako kupuva kje kupuva sega, a ne na krajot od transfer pazarot, bidejki togash kje ima ushte pomalku izbor, pa ostanuva da videme vo nedelata shto idi sho kje se desi. Mozi Miljacka.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Со очекува во наредните неколку денови да се официјализира трансферот на Rob Holding, млад централен дефанзивец од Болтон.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
http://arseblog.com/2016/07/state-squad-requires-forward-thinking-arsene-wenger/

I think to really feel like the issues we had with goals have been addressed we need two signings here. A striker and a wide man. The team needs goals, but it also needs something fresh. I have no appetite to see the same players spurn the same opportunities and display their inadequacies again. They’ve had their chances and if they respond well to greater competition in the squad then I’d be delighted, but to bank on them now would be borderline crazy.

поточна констатација од оваа во моментов нема!

Kajgana Shop

На врв Bottom