Фан Клуб: Арсенал

T

Todd Solondz

Гостин
Следам Премиер од 1996 ти ми викаш мал си хехехе,ако нека ви остане Венгер тренер и до 2030 што е до мене супер би било секоја година пак разочарани ќе бидете јас само реалноста ти ја кажувам Венгер е излитен тренер тврдоглав неприспособлив на новиве фудбалски текови.
Што ке правиш, стар човек, не се секирај уште една година ке му истече договорот и ке оди во пензија. После него ке дојде некој модерен менаџер и Арсенал ке се прошета до трипл дабл.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Што ке правиш, стар човек, не се секирај уште една година ке му истече договорот и ке оди во пензија. После него ке дојде некој модерен менаџер и Арсенал ке се прошета до трипл дабл.
Што е до мене ти реков до 2030 нека остане ти само биди ироничен и секоја година со празни раце бидете и величај го за успеси пред 15-20 години

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Чомбе да не е ова? :icon_lol:

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Ve boli vistinata toa e topdzii ostanete na luzerskite pateki i so sreca heheheheh

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
E od kade ova be decko od kaj me znaes ti vaka licno da vregas jas nikogo ne navrediv licno.Ako e za napatenost sigurno vie kako fanovi na arsenal ste ponapateni od mene sigurno
По постовите се гледа дека си напатен и се издувуваш. И со тоа не те навредив туку ти ја кажав вистината. Вреѓање е да кажам дека си глуп, будала, ненормален. А за напатеност не се секирај за нас ако ние немаме гајле јаки сме си ти што се замараш со нас си за греота.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Јас се што реков е мое лично гледање на работите а и вистино без разлика што не ви се допаѓа факт е дека преку 10 години Арсенал нема титула и дека тешко со Венгер дека ќе земат нити ќе купат некое звучно име.И не се секирам воопшто само кажав кој се причините зашто Арсенал е дојден до ова ниво и што би требало да се смени за да биде подобро вие одма почнавте да провоцирате.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
@PSYDER За Тотенхем да не навиваш чим имаш толкава омраза кон Венгер? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom