Фан Клуб: Арсенал

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
Со очекува во наредните неколку денови да се официјализира трансферот на Rob Holding, млад централен дефанзивец од Болтон.
Rob Holding: Arsenal bid for Bolton Wanderers defender (BBC)[DOUBLEPOST=1468935557][/DOUBLEPOST]
Со очекува во наредните неколку денови да се официјализира трансферот на Rob Holding, млад централен дефанзивец од Болтон.
Rob Holding: Arsenal bid for Bolton Wanderers defender (BBC)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Преку стапов од вакви таленти

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
На денешен ден Јаја Туре играше за Арсенал на пријателска утакмица против Барнет, резултатот заврши 0-0.

Лајк ако ви се плаче.:place:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.449
Поени од реакции
6.130
Ма да го потпишевме тогаш сигурно ќе го шитневме за 1-2 години во Барса :D. И дај нека потпишвит шпиц пошо ќе завршам во душевна болница ако стартуваме со Саного, Акпом и Тео против Ливерпул.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Дечково е земен за во иднина, зашто се хејта ваков трансфер?
Сите тимови ги прават овие трансфери.
се хејта затоа што сеуште не сме ни блиску до трансфер таму каде највеќе ни треба

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ама рано е уште е јули, жими курот е уште јули, помина и месецов а ништо, и да земеме некој кога ќе го уклопуваме у тимот, кога ќе тренира кога ќе биде спремен, првите три утакмици ни се Лестер, Ливерпул и Челзи, уште од старт може со убав дефицит да ја стартуваме сезоната.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
се хејта затоа што сеуште не сме ни блиску до трансфер таму каде највеќе ни треба
јеп сфаќам ама дечково не е уопште крив. Ќе остане тука за во иднина за кој и да биде после Венгер.

Фалат главните трансфери кај нас...

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ние 10 гoдини купувaме зa иднинaтa,aмa никaкo дa ни дoјде тaa иднинa мaјку му стaрa...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Све дур ви Венгер експертот за губење тренер нема да просперирате нити асален играч да купите проба он две лета почна да троши Озил Жиру Велбек Дебуши Санчез и пак џабе пак 4то место.После тоа си помисли ај нема да трошам исто ми се фаќа ќе имам оправдување барем за слабите резултати.Во Венгер ви е проблемот

T

Todd Solondz

Гостин
Све дур ви Венгер експертот за губење тренер нема да просперирате нити асален играч да купите проба он две лета почна да троши Озил Жиру Велбек Дебуши Санчез и пак џабе пак 4то место.После тоа си помисли ај нема да трошам исто ми се фаќа ќе имам оправдување барем за слабите резултати.Во Венгер ви е проблемот
Грешка си.

Член од
6 ноември 2013
Мислења
215
Поени од реакции
50
Следам Премиер од 1996 ти ми викаш мал си хехехе,ако нека ви остане Венгер тренер и до 2030 што е до мене супер би било секоја година пак разочарани ќе бидете јас само реалноста ти ја кажувам Венгер е излитен тренер тврдоглав неприспособлив на новиве фудбалски текови.

Kajgana Shop

На врв Bottom