Фан Клуб: Арсенал

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
тоа е тоа - сигурно сите „очи“ се вперени во овој меч -меч во кој е дасе биде или не - за 1 и мене ми се прави кеиф , штознам до утре ќе размислиме ( 3 , 75 ) вреди .

насри сигурно нема да биде стартер , ќе виде професорот каде подобро ќе се снајде - или ќе го почека алвеш да се поумори или да направи картон па тогаш овој ко сенка да му биде , се согласувам со брачедот - психолошката војна во овие мечеви е и те како присутна и може да изигра доста голем фактор - оптимист сум и верувам дека може да се претставиме на најсилно ниво .

форза Арсенал !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Jeste i toa bidna, da Nasri e vo timot, i nemame nitu eden povreden od prviot tim(Vermalen).. Ja precekuvame Barselona so najsilniot sostav, sostav so koj se borime na 4te fronta.... I se nadevam deka i taka ke prodolzime.. Nikakov rezultat tuka, ne e siguren za plasman na edna od dvete ekipi vo natamoshnata runda... Barsa vleguva so prekin na serijata od pobedi vi LA Liga, i mozebi, sme vo cekor so niv... Psihologijata igra na najvisoko nivo, i se nadevam deka koga Arsenalovci ke gi vidat koeficientot od nad 3.50 za pobeda na Arsenal, toa e dopolnitelen motiv...

Se izvinuvam za fontot na latinica, se citame utre posle mecot...

Pozdrav i so sreka neka ni e.. Neka pobedi, podobriot i posrekniot

--- надополнето ---

"Р’Рѕ меѓувреме сопственикот РЅР° Челзи, Роман Абрамович, подготви РЅРѕРІРѕ трансфер изненадување, РЅРѕ РЅРµ Р·Р° фудбалер, туку Р·Р° еден РѕРґ РЅР°Сдобрите помошници РЅР° Арсен Венгер, Стив Роули. РЎРµ Р·Р±РѕСЂСѓРІР° дека Роули Рµ непогрешлив РїСЂРё РёР·Р±РѕСЂРѕС‚ РЅР° млади таленти."

Vaka taka, i ovie sakale klub da stanat... Of mori majkooo... Ebati klubot sho dava po 100 000 000 za eden igrac, a pri toa nema nitu eden mlad igrac koj se probil/uspeal kaj niv

--- надополнето ---

Makedonec_7 напиша:
Jeste i toa bidna, da Nasri e vo timot, i nemame nitu eden povreden od prviot tim(Vermalen).. Ja precekuvame Barselona so najsilniot sostav, sostav so koj se borime na 4te fronta.... I se nadevam deka i taka ke prodolzime.. Nikakov rezultat tuka, ne e siguren za plasman na edna od dvete ekipi vo natamoshnata runda... Barsa vleguva so prekin na serijata od pobedi vi LA Liga, i mozebi, sme vo cekor so niv... Psihologijata igra na najvisoko nivo, i se nadevam deka koga Arsenalovci ke gi vidat koeficientot od nad 3.50 za pobeda na Arsenal, toa e dopolnitelen motiv...

Se izvinuvam za fontot na latinica, se citame utre posle mecot...

Pozdrav i so sreka neka ni e.. Neka pobedi, podobriot i posrekniot

--- надополнето ---

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ајде дечки само оптимизам, да не ширеме негативна енергија, Барселона доаѓа на Емирати само за да го разгледа лондон, нема што да бараат кај нас.
Некој мудар човек еднаш рече дека ако играме дефанзивно, автоматски се предаваш. Но ние ќе напаѓаме, го имаме Ван Перси со негова лева нога која е тешка артилерија :)icon_lol:) може да збрца некоја бомба од дваесетина метри, би рекол и дека е единствениот кој се осмелил да шутира, но сепак...
Се надевам дека ќе се стегнеме, и ќе им покажеме заби на барса. Они се послаби во одбрана, но го имаат меси. Венгер мора да најде начин како да го запре него, ако тоа биде, се ќе е во ред.
Моја лична желба е гол да постигне РвП. Едноставно човекот заслужува, оти е звер! :))
Поз Ганери!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Пике,Пујол,Дани Алвеш,Абидал,Габриел Милито ???
Да Милито и Пике како тандем се феноменални... го покажаа тоа во саботата...
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...
Дани, Абидал, Пике, Максвел/Адриано.
Тоа саботата беа пробувања на тактики и одмарање на играчи...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Dali ima oficijalen fan klub na Arsenal vo Makedonija i ako ima kako da se zaclenam ?
Има, за зачленување моментално не може мислам, ама секогаш можеш да присуствуваш на гледање на утакмици.
Еве на пример со Барса ќе се гледа во Корзо.

--- надополнето ---

Искрено не знам да кажам за во Барса, ама во Франција Абидал беше очаен на стоперската позиција.

Иначе нас премногу ни фали Сања, па да се надеваме дека Ебуе ќе има добра утакмица.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Има, за зачленување моментално не може мислам, ама секогаш можеш да присуствуваш на гледање на утакмици.
Еве на пример со Барса ќе се гледа во Корзо.

--- надополнето ---

Искрено не знам да кажам за во Барса, ама во Франција Абидал беше очаен на стоперската позиција.

Иначе нас премногу ни фали Сања, па да се надеваме дека Ебуе ќе има добра утакмица.
Каде се наоѓа Корзо? :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom