Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.545
- Поени од реакции
- 10.326
Што убав 1 е во sport life ... 3.75 а може и 1-1 да иде![]()
Стај ја 1-1 и 3+,сингл за илјадарче и ќе се опариш.3-0 победа на Арсенал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што убав 1 е во sport life ... 3.75 а може и 1-1 да иде![]()
Makedonec_7 напиша:Jeste i toa bidna, da Nasri e vo timot, i nemame nitu eden povreden od prviot tim(Vermalen).. Ja precekuvame Barselona so najsilniot sostav, sostav so koj se borime na 4te fronta.... I se nadevam deka i taka ke prodolzime.. Nikakov rezultat tuka, ne e siguren za plasman na edna od dvete ekipi vo natamoshnata runda... Barsa vleguva so prekin na serijata od pobedi vi LA Liga, i mozebi, sme vo cekor so niv... Psihologijata igra na najvisoko nivo, i se nadevam deka koga Arsenalovci ke gi vidat koeficientot od nad 3.50 za pobeda na Arsenal, toa e dopolnitelen motiv...
Se izvinuvam za fontot na latinica, se citame utre posle mecot...
Pozdrav i so sreka neka ni e.. Neka pobedi, podobriot i posrekniot
--- надополнето ---
Они се послаби во одбрана, но го имаат меси.
Пике,Пујол,Дани Алвеш,Абидал,Габриел Милито ???
Пике,Пујол,Дани Алвеш,Абидал,Габриел Милито ???
Дани, Абидал, Пике, Максвел/Адриано.Да Милито и Пике како тандем се феноменални... го покажаа тоа во саботата...
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...
Dali ima oficijalen fan klub na Arsenal vo Makedonija i ako ima kako da se zaclenam ?
Да Милито и Пике како тандем се феноменални... го покажаа тоа во саботата...
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...
Има, за зачленување моментално не може мислам, ама секогаш можеш да присуствуваш на гледање на утакмици.
Еве на пример со Барса ќе се гледа во Корзо.
--- надополнето ---
Искрено не знам да кажам за во Барса, ама во Франција Абидал беше очаен на стоперската позиција.
Иначе нас премногу ни фали Сања, па да се надеваме дека Ебуе ќе има добра утакмица.