Мали,Пујол нема да игра.Свачаш??
Да Милито и Пике како тандем се феноменални... го покажаа тоа во саботата...
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...
Немојте да ме цитирате за безврска...со тоа што ќе ми кажувате кој не игра вечер а кој не.Тоа мене не ме засега...причината за која сум во овој фан клуб е сосема трета.Дани, Абидал, Пике, Максвел/Адриано.
Тоа саботата беа пробувања на тактики и одмарање на играчи...
Одпоздрав.Иначе да.Ќе се гледа вечер Арсенал-БарсаНемојте да ме цитирате за безврска...со тоа што ќе ми кажувате кој не игра вечер а кој не.Тоа мене не ме засега...причината за која сум во овој фан клуб е сосема трета.
Тоа што го цитирав дечкото кој кажа дека Барселона има слаба одбрана е мое мислење (Најпрво се засмеав кога прочитав дека одбраната на Барса е слаба.Тоа што сакав да кажам е дека Барселона е еден од тимовите со најака одбрана во светот.Па затоа ги набројав и имињата на дефанзивците.Тоа се сите дефанзивци со врвен квалитет).
Што се однесува за тоа во саботата,Барселона беше 7 бода разлика од Реал и имаше право на кикс...
Како што напомена Iceboy...тоа беше испробување на тактики...и одмор на играчи...меѓутоа тоа на страна...бидејќи ова не е фан клуб на Барселона па да се дискутира на таа тема.
Друга ствар....
Ако некој ви дојде во Фан Клуб да ве чита не значи дека е застапник на вашиот омилен тим...или фан на тимот против кого игра вашиот тим.
Тој што е барем минимум 18+ би разбрал што сакав да кажам.
Поздрав,и ви посакувам многу среќа утре-вечер!
хахахахахахаПике,Пујол,Дани Алвеш,Абидал,Габриел Милито ???
Далеку од наше,ама дете е,2 грама мозок нема.Што ти значи наше дете у милан . ги искрши сите кокошки )))))))
играше за нас ,на тоа потенцирав не мора одма да ме караш уствари младоста ја мина кај нас , па за мене ке биде наше дете , (си знае он кого да тепа, не случајно ги мава немој да ми казеш дека ти е жал за нив , нека ги убие сите ако сака)Далеку од наше,ама дете е,2 грама мозок нема.
Да не се полакомеше за парите,ќе беше наше дете,вака на црната листа е. ) И далеку од тоа дека ми е жал..играше за нас ,на тоа потенцирав не мора одма да ме караш уствари младоста ја мина кај нас , па за мене ке биде наше дете , (си знае он кого да тепа, не случајно ги мава немој да ми казеш дека ти е жал за нив , нека ги убие сите ако сака)
и јас не го сакам поради тоа ,ама ипак сакам неговиот тим да помине понатамуДа не се полакомеше за парите,ќе беше наше дете,вака на црната листа е. ) И далеку од тоа дека ми е жал..
Требаше да попие црвен, за таков старт у затвор се иде, греота чоекот со штаки се врати на клупа.Иако се работи за Тотенхем, не посакувам повреда на никого....играше за нас ,на тоа потенцирав не мора одма да ме караш уствари младоста ја мина кај нас , па за мене ке биде наше дете , (си знае он кого да тепа, не случајно ги мава немој да ми казеш дека ти е жал за нив , нека ги убие сите ако сака)
Стартот беше лош и за црвен дефинитивно , мегутоа чорлука повеќе сам се повреди бидејки налета силно на топката и ја мавна со полна и затоа ја поеба ногата ,т.е зглобот ако примети додека бешена клупата. За стартот дефинитивно заслужи црвенТребаше да попие црвен, за таков старт у затвор се иде, греота чоекот со штаки се врати на клупа.Иако се работи за Тотенхем, не посакувам повреда на никого....
НЕТОЧНО!I jas sum naavivac na Arsenal, ama luge da ne se lazeme.....Barca go igra najdobriot fudbal na site vreminja....da se bide podobar od barca vo 180 min e vrvno dostignuvanje...se nadevam srekjata ke e na strana na Arsenal...:pehar: