Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ебуе заборавил да игра одбрана :)
ќе биде тешко по таа страна ако се заборава напред како и по обичај

H

-HRO

Гостин
Мали,Пујол нема да игра.Свачаш?? :)
Да Милито и Пике како тандем се феноменални... го покажаа тоа во саботата...
дај боже да играте со тој тандем против нас (да не игра Абидал централен) пошто има мамицата Волкот да ви ја ебе по десна страна...
Дани, Абидал, Пике, Максвел/Адриано.
Тоа саботата беа пробувања на тактики и одмарање на играчи...
Немојте да ме цитирате за безврска...со тоа што ќе ми кажувате кој не игра вечер а кој не.Тоа мене не ме засега...причината за која сум во овој фан клуб е сосема трета.
Тоа што го цитирав дечкото кој кажа дека Барселона има слаба одбрана е мое мислење (Најпрво се засмеав кога прочитав дека одбраната на Барса е слаба.Тоа што сакав да кажам е дека Барселона е еден од тимовите со најака одбрана во светот.Па затоа ги набројав и имињата на дефанзивците.Тоа се сите дефанзивци со врвен квалитет).

Што се однесува за тоа во саботата,Барселона беше 7 бода разлика од Реал и имаше право на кикс...
Како што напомена Iceboy...тоа беше испробување на тактики...и одмор на играчи...меѓутоа тоа на страна...бидејќи ова не е фан клуб на Барселона па да се дискутира на таа тема.

Друга ствар....
Ако некој ви дојде во Фан Клуб да ве чита не значи дека е застапник на вашиот омилен тим...или фан на тимот против кого игра вашиот тим.

Тој што е барем минимум 18+ би разбрал што сакав да кажам.
Поздрав,и ви посакувам многу среќа утре-вечер!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Немојте да ме цитирате за безврска...со тоа што ќе ми кажувате кој не игра вечер а кој не.Тоа мене не ме засега...причината за која сум во овој фан клуб е сосема трета.
Тоа што го цитирав дечкото кој кажа дека Барселона има слаба одбрана е мое мислење (Најпрво се засмеав кога прочитав дека одбраната на Барса е слаба.Тоа што сакав да кажам е дека Барселона е еден од тимовите со најака одбрана во светот.Па затоа ги набројав и имињата на дефанзивците.Тоа се сите дефанзивци со врвен квалитет).

Што се однесува за тоа во саботата,Барселона беше 7 бода разлика од Реал и имаше право на кикс...
Како што напомена Iceboy...тоа беше испробување на тактики...и одмор на играчи...меѓутоа тоа на страна...бидејќи ова не е фан клуб на Барселона па да се дискутира на таа тема.

Друга ствар....
Ако некој ви дојде во Фан Клуб да ве чита не значи дека е застапник на вашиот омилен тим...или фан на тимот против кого игра вашиот тим.

Тој што е барем минимум 18+ би разбрал што сакав да кажам.
Поздрав,и ви посакувам многу среќа утре-вечер!
Одпоздрав.Иначе да.Ќе се гледа вечер Арсенал-Барса :tapp:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Пике,Пујол,Дани Алвеш,Абидал,Габриел Милито ???
хахахахахаха
Пике е поспор од тракторов од дедо ми (тома винкович шеесдруга)
Кослајот не игра, а и да игра ја ќе го поминам со наочари за швајцување!
Алвеш има страшен центаршут, сите гулаби над камп ноу ги истепа!
Абидал ако биде бек ќе си пцуе мајката Волкот ко ќе му појдит!
Милито е многу здрав, колку гипса имат сега?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ауууу утре ќе биде јакооооооооо....Нормално очекувам победа на Арсенал и да се гледа јак фудбал. Иначе подобро би било да не се ризикува со Насри во прв состав, туку да влезе таму при крај како замена би било супер.....Ебуе ќе мора да се стегне утре и да изигра барем на ниво на Сања....

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Што ти значи наше дете у милан . ги искрши сите кокошки :))))))))

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Далеку од наше,ама дете е,2 грама мозок нема.
играше за нас ,на тоа потенцирав не мора одма да ме караш уствари младоста ја мина кај нас , па за мене ке биде наше дете , (си знае он кого да тепа, не случајно ги мава немој да ми казеш дека ти е жал за нив , нека ги убие сите ако сака)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
играше за нас ,на тоа потенцирав не мора одма да ме караш уствари младоста ја мина кај нас , па за мене ке биде наше дете , (си знае он кого да тепа, не случајно ги мава немој да ми казеш дека ти е жал за нив , нека ги убие сите ако сака)
Да не се полакомеше за парите,ќе беше наше дете,вака на црната листа е. :)) И далеку од тоа дека ми е жал..:D

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Да не се полакомеше за парите,ќе беше наше дете,вака на црната листа е. :)) И далеку од тоа дека ми е жал..:D
:toe: и јас не го сакам поради тоа ,ама ипак сакам неговиот тим да помине понатаму

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Требаше да попие црвен, за таков старт у затвор се иде, греота чоекот со штаки се врати на клупа.Иако се работи за Тотенхем, не посакувам повреда на никого....

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Требаше да попие црвен, за таков старт у затвор се иде, греота чоекот со штаки се врати на клупа.Иако се работи за Тотенхем, не посакувам повреда на никого....
Стартот беше лош и за црвен дефинитивно , мегутоа чорлука повеќе сам се повреди бидејки налета силно на топката и ја мавна со полна и затоа ја поеба ногата ,т.е зглобот ако примети додека бешена клупата. За стартот дефинитивно заслужи црвен

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
не е битно што сам се повреди, чиста среќа е што не ја погоди Фламини ногата на овој ако ја погодеше ќе му ја скршеше... со цела снага со две нозе отиде неандерталец...

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
I jas sum naavivac na Arsenal, ama luge da ne se lazeme.....Barca go igra najdobriot fudbal na site vreminja....da se bide podobar od barca vo 180 min e vrvno dostignuvanje...se nadevam srekjata ke e na strana na Arsenal...:pehar:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
I jas sum naavivac na Arsenal, ama luge da ne se lazeme.....Barca go igra najdobriot fudbal na site vreminja....da se bide podobar od barca vo 180 min e vrvno dostignuvanje...se nadevam srekjata ke e na strana na Arsenal...:pehar:
НЕТОЧНО!

Арсенал го игра најдобриот фудбал на сите времиња. Проблемот кај нас е тоа што сме ментално послаби и често ни фали концентрација и самодоверба.
Верувам дека Арсенал може да ја елиминира Барса, не можеме да се жалиме на повредени играчи или умор, сега или никогаш е да се одмаздиме за несреќната 2006-та.

Kajgana Shop

На врв Bottom