Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Оф: Денес Јунјатед ја игра заостанатата утакмица... Со Блекупул гости... Веројатно ке оди на +5 од нас

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
мислам денеска дека ман утд ќе изваде еден нерешен резултат

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Резервите победија 1-0 против Челзи денес. Гол на Вела од пенал. Според комнетари слаба игра од двете страни малку за нијанса подобри арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Оф: Денес Јунјатед ја игра заостанатата утакмица... Со Блекупул гости... Веројатно ке оди на +5 од нас
Да но Јунајтед треба да игра со Челзи гости и дома, Ливерпул гости, Арсенал гости, Сити дома.
Ние само со Јунајтед дома и Ливерпул дома...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Но, очигледно забораваш дека нас проблемот не ни е со Нив... Нас проблемот ни е Евертон, Тотенхем, ВБА и сл тимови... Па мене повеќе ме плаши мечот со Евертон, одколку мечот со Јунајтед дома...

--- надополнето ---

Он топик : Вечер очекувам победа, и очекувам целосен извештај и головите, бидејќи нема да бидам во можност да го гледам... Вечер е еден ден, кој не треба да се заборави, па одиме да оддадеме една чест и да се помогне...

Со среќа ганери

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Очекувам висока победа и со тоа нормално да идемо даље. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Најверојатно овој состав ќе биде,значи само 3 измени:Сонг-Дени,Тео-Ник,Насри-Аршавин.
Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Denilson, Wilshere; Bendtner, van Persie, Arshavin.

https://twitter.com/#%21/search?q=%23Arsenal

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Шамах ке игра место РВП мислам,во едно интервју мислам дека Венгер кога збореше за РВП кажа дека е во одлична форма но дека мора да се ротира

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Шамах ке игра место РВП мислам,во едно интервју мислам дека Венгер кога збореше за РВП кажа дека е во одлична форма но дека мора да се ротира
Друже,официјално е ова.:smir:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Друже,официјално е ова.:smir:
Добро е повеќе ми се свиѓа РВП во нападот
Не знаев дека е официјален зошто си пишал најверојатно овој состав ке биде
Како и да е сакам брз гол и сигурна победа!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Уф Ван Перси пак ако се повампири поарно да го предадат мечот, барем ќе изгубат 3-0 :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
Но, очигледно забораваш дека нас проблемот не ни е со Нив... Нас проблемот ни е Евертон, Тотенхем, ВБА и сл тимови... Па мене повеќе ме плаши мечот со Евертон, одколку мечот со Јунајтед дома...

--- надополнето ---

Он топик : Вечер очекувам победа, и очекувам целосен извештај и головите, бидејќи нема да бидам во можност да го гледам... Вечер е еден ден, кој не треба да се заборави, па одиме да оддадеме една чест и да се помогне...

Со среќа ганери
Тотенхем не го ставај во ранг на ВБА и Евертон пошто сезонава докажа дека е ранг над нив...
Со Тотенхем си имаме проблеми задњите 2-3 години и со Евертон исто... Новост од оваа сезона е што кикснавме два пати против нововлезени тимови како Њукасл и ВБА а се друго беше очекувано за мене освен тие 2 кикса...
Со тотнехем мечот нема да го коментирам пошто таму сами си се заебавме...

Како и да е Јунајтед има потежок распоред од нас бидејќи има многу тешки натпревари на гостински терен... ако ги издржи тие тогаш ќе биде шампион. Наше е само да не ги потценуваме малите тимови... + многу повеќе ќе се знае за нашата сезона после дво-мечот со Барса... ако останеме во ЛШ ќе биде стварно тешко да се натпреваруваме на сите 3 фронта ако испаднеме од нив очекувам со сите сили да идеме на ПЛ.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Каков пас од Вилшер до Цеск.. штета што овој утна.. ке беше гол ипол :) Уште малце.. и мора гол да падне..

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ајде бе у пм давајте гоол!!!

пс Манчестер губе 2-0

Денилсон аут Сонг ин,дрво!
Аршавин аут Насри ин
Бенднтер не е толку лош,добар пас до Ван Перси али пречка бе ејјјјј да тибам работа

Kajgana Shop

На врв Bottom