Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ааааа не така.Не не не.Мора сега одма брз гол да се дава, тои ич не ми се свиѓа ова.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Очекувам второ полувреме да влезе Насри и да ги избуши....Имавме шанси али немавме среќа.....Се надевам повредата на Сања не е сериозна, ептен се здрвија со главите со Шчезни, најверојатно мал потрес или слично....Ајде второ очекувам голчиња да не се тресеме до 90 минута ....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Зашто игра Аршавиииииииииин зашто :tapp::tapp::tapp:

Без Насри и Волкот тешко до гол, се бутаме во средина кај што е најгусто и неможе од таму, крилните позиции ни се тотално бескорисни

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Леле ако испаднеме од Ипсвич цела сезона ке боли овај пораз!
Играјте момци ајдееее

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Да,тоа го заборавив,се надевам дека повредата на Сања не е нешто сериозна и дека второ полувреме ќе им забиеме 3 гола!!
Се надевам дека нема да им биде малер на Арсенал оваа бројката до мислењата :)

D

D_NazGUL

Гостин
Нешто чудно се случува на терен. Неверојатно груба игра од Ипсвич со еден класичен обид за фудбалски атентат над Фабрегас (среќа наша немаше повреда) кога беше ставен у рагби зафат од тројца играчи на Ипсвич, а подоцна повторно груб старт врз него пред нивниот шеснаесетник кој не беше ниту санкциониран. Пак А.В. ги форсира Аршавин и Бендтнер!?! Аршавин освен еден прекрасен прием на висока топка од ФАбрегас мислам беше, нема ниту еден негов пас што заврши во нозете на наш играч, се отиде кај Ипсвич. Да, да трча се труди се тоа убаво али и ја можам да искочам и да трчам. Бендтнер намести две три убави топки кои беа мање-више 100% шанси за гол, ама некако ми делува како неизделкано дрво што штрчи насред пољана. Некако не ми е вклопен во играва. ПАк ќе кажам, нешто чудно се случува на теренов, некако како да не се сконцентрирани. Се надам на полувреме ќе попијат по некоја васпитна и ќе се разбудат.
Еве ги. Идемо даље.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ќутите барем Ман. Јунајтед губат во ПЛ 2-0 од Блекпул

--- надополнето ---

tstojkovski напиша:
Ќутите барем Ман. Јунајтед губат во ПЛ 2-0 од Блекпул
Баксуз сум :mad:

--- надополнето ---

НИки :D

D

D_NazGUL

Гостин
На дрвото му успеа - ГОООООООООООООООЛ

--- надополнето ---

КОШЕЛНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

D

D_NazGUL

Гостин
Не ми се веруее добри васпитни имало у соблекувална изглеа.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Манчестер уште еден гол да прими и супер ќе биде. Ама и вака е во ред :D
Победија

D

D_NazGUL

Гостин
Фабрегааааас гооооол
ПА у п.м. дај нека кажуваат дека уплатиле икс у кец да не се јадам жив цело прво полувреме, ах брее

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Одлично... знаев дека првиот гол е проблемот после ќе биде послесно...

штета што блекпул не ја искористи слабата игра на манчестер и дозволи да изгуби од 2-0 предност...

на -5 сме во премиер лига, финале во карлинг куп супер.
следен натпревар хадерсфилд дома, можност некои од фудбалериве скрос да одморат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom