Фан Клуб: Арсенал

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Аха ок епа ај само да ќутиме на темава и да викаме браво момци супер бевте.
Темава е стаена за дискусија и дискутирам дека денес бевме срање, позитивното нешто беа само трите бода.
Дај ми контра аргумент или shut the fuck up со споредбите со Јунајтед.
Контрадикторен си во твојов пост.
Прво ми викаш темава е за дискусија, ај да дискутираме - ок, се слагам.
После ми викаш shut the fuck up??
Што е проблемот???

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.405
Поени од реакции
12.837
Нема да ме зачуди ако Венгер го направи тој потег :),плус Волкот и Подолски некако делуваат незаинтересирано и вон форма.Моја прогноза е дека ЦФ ке игра Подлоски,бидејки нели Венгер изјави дека работел со него на тренинзи за да го унапреди како централен напаѓач.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Топче Другар не гледав денес за да ти одговорам, ама конечниот исход е дека земавме три бода. Ние ако гледаш така скоро цела сезона играме за никаде, реално. Со исклучок на неколку натпревари каде стварно сме играле одлично.

Cannon што кажа погоре, камо сите да беа така, еден куп натпревари изгубивме или изигравме нерешено заради глупости на поединци или грешки што не се оправдуваат.

Нешто не ни работи во тимов како што треба, мислам дека како поединци, имаме добри играчи, ама како целина можат многу повеќе да придонесат. Се надевам оваа сезона ќе се запознаат повеќе и од следна со повеќе познавање меѓу себе, и со некое засилување, ќе бидеме поконкурентни.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.236
Поени од реакции
14.581
Контрадикторен си во твојов пост.
Прво ми викаш темава е за дискусија, ај да дискутираме - ок, се слагам.
После ми викаш shut the fuck up??
Што е проблемот???
Дај ми контра аргумент или shut the fuck up со споредбите со Јунајтед.
Јунајтед зимале титула вака, јунајтед добивае пенали за тоа, јунајтед не добивале црвени бла бла јунајтед, не е никаков аргумент Јунајтед и да се вадиме на тоа. Да играа слабо јунајтед немаше да играат две финалиња у ЛШ.

Да си глеаме малце у нашиот двор.
браво за трите бода ама

ИГРАТА ДЕНЕС БЕШЕ ОЧАЈНА!

Со кој дел од тоа што три пати јас кажав дека играта беше срање ти не се слагаш?
За тоа дај ми контра аргумент, не за трите бода.
--- надополнето: 20 април 2013 во 21:02 ---
Топче Другар не гледав денес за да ти одговорам, ама конечниот исход е дека земавме три бода. Ние ако гледаш така скоро цела сезона играме за никаде, реално. Со исклучок на неколку натпревари каде стварно сме играле одлично.

Cannon што кажа погоре, камо сите да беа така, еден куп натпревари изгубивме или изигравме нерешено заради глупости на поединци или грешки што не се оправдуваат.

Нешто не ни работи во тимов како што треба, мислам дека како поединци, имаме добри играчи, ама како целина можат многу повеќе да придонесат. Се надевам оваа сезона ќе се запознаат повеќе и од следна со повеќе познавање меѓу себе, и со некое засилување, ќе бидеме поконкурентни.
Игравме со играч више 80 минути и создадовме се на се 3-4 шанси асални од кои последната беше у 92ра минута.

И токму таква грешка како што збориш ќе не заебеше при крај за малце пошто не си ја осигураме утакмицата порано, Војче одбрани аматерски Фулам даде гол ама типот беше у офсајд при претходниот шут. Среќа виде помошникот.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Јунајтед зимале титула вака, јунајтед добивае пенали за тоа, јунајтед не добивале црвени бла бла јунајтед, не е никаков аргумент Јунајтед и да се вадиме на тоа. Да играа слабо јунајтед немаше да играат две финалиња у ЛШ.

Да си глеаме малце у нашиот двор.
браво за трите бода ама

ИГРАТА ДЕНЕС БЕШЕ ОЧАЈНА!

Со кој дел од тоа што три пати јас кажав дека играта беше срање ти не се слагаш?
За тоа дај ми контра аргумент, не за трите бода.
Никој не вика дека се слаби Јунајтед туку дека со ваква слична (дури и помизерна игра), освојуваат бодови и титули. На крајот на денот играта се заборава, бодовите се тие што се најважни (посебно сега на крајот на сезоната каде сме во трка која ќе биде најверојатно со фото финиш завршница).
Игравме очајно и тука нема дискусија, ама НИКОЈ не може да изигра 38 натпревари на ниво и да го задоволи твојот вкус.
Се споредуваме со Јунајтед затоа што целиме де бидеме на нивно место, сигурно нема да се споредувам со Тотнем.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Арно шо не ги гледав, значи, а ? Толку лоши бевме.

Доброто е што зедовме три бода и победивме.

Член од
25 август 2011
Мислења
201
Поени од реакции
77
Абе луѓе што ве глеам чудни??? Па Манчестер лајната пред 2 год. имаа 10 натпревати тепани со по еден нула ама важно земаа титула ;) Затоа не гледајте дали играме лошо или добро важно е да земиме 3 бода.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Хахаха Насри стрелец против кокошкиве (y)

Не гледав вчера за жал али ве читам нешто етен слаби сме биле.Нешто хајлајтс ово оно да постираше некој ќе биде супер ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вака, некаде 40% од мечот имавме стабилна и убава игра... подавања на прва.. правење и градење акции ама главно во средината каде Росицки ни беше како Моцарт повторно и ги ширеше игрите , посебно на прва ги даваше пасевите ...
Жално е што одма по црвениот они почнаа да напаѓаат и притискаат, голем клуб такво нешто не смее да си дозволи.
Воедно, некако шпицот вчера ни беше отсечен... немаше многу топки напред... единствено Волчко што се обиде неколку пати нешто да стори и поништениот погодок :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Тотенхем ги фатија будалите

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Значи се мора да се прави на потешкиот начин.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Helex , aj постирај уште еднаш, не видов добро првите 3 пати

Kajgana Shop

На врв Bottom