Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.
На квантитет да,на квалитет не.:))
Го гледам составот и ако остане овој 4/5 години заедно,притоа бидејќи се млади постојано да напредуваат во својата игра,а имаат потенцијал за тоа,ќе бидат многу моќни..:)))

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
:pos2::pos2: Лоџикс, жити мене, објасни го овие несфатливи поими за некој тука... Ќе се скапат мислење.... Аман веќе, ке бараат лексикони...

Уфф, не мислев дека форумов може да стане толку забавен

--- надополнето ---

Fulham want Carlos Vela plus cash from Arsenal in exchange for £4m Mark Schwarzer

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Гриманди - вреден.
Сиган - нај лош поединец во најдобриот состав на Арсенал.
Силвестре - нај лош во нај лошиот состав.
Лелеее Сиган, кај ме потсетивте на играчов, кога бев помал го пцуев ЦИГАН ЦИГАН нон-стоп, он какви киксеви правеше и Сендерос да му позавиди.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Sigan bese hard core. Sea se sekavam na negovite igri, koga i da dobiese topka, me fakase strav da ne si ja sibne u gol, baska panicar bese :) no deckovo ima poise mozok od nego iako go nosat istiot broj na dres :)

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Баш ме интересира како предаваат го учите македонскиот јазик, ако воопшто го учите... :pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Се сложувам....
па ја сам од куманово ако сакаш да знаеш и сга ме изнервирате мораше такој да пишују а видиш ли дека су свите против тебе болје откажи се од фан клуб и не пишуј више молути се

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе секаде сите го прогласија Скилачи за наш играч само од Арсенал нема ништо. Има шанса и Портсмун да му дале поголема плата, или пак сеуште не научил да каже јас сум ганер.

Или пак Венгер треба да потпише уште некој па задно да им направат презентација

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe na venger kur mu cue ! ZIma 6 milioni po sezona a se cenka tuka da ne dava poise od 40 iljadi !of lele !

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца
Пааааа,не би рекол дека е така

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ke jade trici posle venger slabo kesh imal nemale dovolno pari za plati a on zima poveke od site igraci na arsenal ! 115 iljadi ccccc kakov lingur e ovoj !

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Ke jade trici posle venger slabo kesh imal nemale dovolno pari za plati a on zima poveke od site igraci na arsenal ! 115 iljadi ccccc kakov lingur e ovoj !
Абе ти си лингур ако мислиш дека некои од играчите заслужува повеќе плата од ВЕНГЕР.....телетабис ни еден

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе џабе му објаснувате мисли дека Венгер е газда и он ги дава од џеб парите.

Туку и денес ништо официално како што ми изгледа

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Абе ти си лингур ако мислиш дека некои од играчите заслужува повеќе плата од ВЕНГЕР.....телетабис ни еден
Abe lingur Ferguson treba da zima 10000 miliajardi ako e za toa ne bidi smesen kaj go ima toa trenerot da zima poveke od igracite so gi ima ! V.Persi Fabregas ne zasluzuvaat li takvi plati ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom