Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Знајш брат дека то го помислив уште оддамна ? И сега сум сигурен

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe lingur nemoj da mrcis mnogu mnogu ! Citaj deka pisuva taka deka padnal na medical i deka vo narednite 24 casa ke odi uste ednas

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Abe lingur nemoj da mrcis mnogu mnogu ! Citaj deka pisuva taka deka padnal na medical i deka vo narednite 24 casa ke odi uste ednas

Така е така е, од сигурни извори дознав дека вистинската причина било тоа последното, со буквата "Q".

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Можеби е истиот,од кај знаеш
абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Probably the conversation between Squillaci and Wenger went like this:
AW:So you are interested in coming to Arsenal
SS: Ohh yes sir, this is a great honor for me
AW:Great, what is you salary expectation ?
SS: A signing bonus and a weekly salary of L 80 k
AW: Ohh no, we dont pay signing bonuses and our top offer would be L 40 k per week
SS: Are you kidding me ? This is Arsenal, one of the greatest teams on earth !!! Why would I accept less than I make at Sevilla ?
AW:Do you read newspapers, internet forums or blogs ???
SS: Ohh no sir, I dont waste my time, but why ???
AW: I am also known as Arsene Scrooge Wenger
SS: I am on my way back to Sevilla then …

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Кога ги читам постовите на Mad_Coko, Arshesavin, cakii RvP се си мислам дека уствари е 1 човек. Погодете кој ?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца
Ме 2

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Дај отворите му тема на зокиарсенал денес му е роденден :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
И мислам како Сиган :) Хаха, само да не биде ко нив и во играта...мислам дека и Гриманди носеше 18..
Гриманди - вреден.
Сиган - нај лош поединец во најдобриот состав на Арсенал.
Силвестре - нај лош во нај лошиот состав.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
И јас сум против :pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Баш ме интересира како предаваат го учите македонскиот јазик, ако воопшто го учите... :pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.
Се сложувам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom