RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.415
- Поени од реакции
- 2.550
Можеби е истиот,од кај знаешИ ти
Можеби е истиот,од кај знаешИ ти
Abe lingur nemoj da mrcis mnogu mnogu ! Citaj deka pisuva taka deka padnal na medical i deka vo narednite 24 casa ke odi uste ednas
абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајцаМожеби е истиот,од кај знаеш
Ме 2абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца
И мислам како Сиган Хаха, само да не биде ко нив и во играта...мислам дека и Гриманди носеше 18..
Гриманди - вреден.И мислам како Сиган Хаха, само да не биде ко нив и во играта...мислам дека и Гриманди носеше 18..
И јас сум против :pos2:абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца
Баш ме интересира како предаваат го учите македонскиот јазик, ако воопшто го учите... :pos2::pos2::pos2:абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца
Се сложувам....Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.