Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знајш брат дека то го помислив уште оддамна ? И сега сум сигурен

Abe lingur nemoj da mrcis mnogu mnogu ! Citaj deka pisuva taka deka padnal na medical i deka vo narednite 24 casa ke odi uste ednas

Abe lingur nemoj da mrcis mnogu mnogu ! Citaj deka pisuva taka deka padnal na medical i deka vo narednite 24 casa ke odi uste ednas

Така е така е, од сигурни извори дознав дека вистинската причина било тоа последното, со буквата "Q".

Можеби е истиот,од кај знаеш
абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца

Probably the conversation between Squillaci and Wenger went like this:
AW:So you are interested in coming to Arsenal
SS: Ohh yes sir, this is a great honor for me
AW:Great, what is you salary expectation ?
SS: A signing bonus and a weekly salary of L 80 k
AW: Ohh no, we dont pay signing bonuses and our top offer would be L 40 k per week
SS: Are you kidding me ? This is Arsenal, one of the greatest teams on earth !!! Why would I accept less than I make at Sevilla ?
AW:Do you read newspapers, internet forums or blogs ???
SS: Ohh no sir, I dont waste my time, but why ???
AW: I am also known as Arsene Scrooge Wenger
SS: I am on my way back to Sevilla then …

Кога ги читам постовите на Mad_Coko, Arshesavin, cakii RvP се си мислам дека уствари е 1 човек. Погодете кој ?

абе глупане што се правите паметни само ти и тој македонец се правите паметни ви се знаете ви најпаметни по 5 6 ника користите па на мене нашја да ми збори како што било кој друк кажа нешто протиц арсесавин никој само вие двајца

Ме 2

Дај отворите му тема на зокиарсенал денес му е роденден :)

И мислам како Сиган :) Хаха, само да не биде ко нив и во играта...мислам дека и Гриманди носеше 18..
Гриманди - вреден.
Сиган - нај лош поединец во најдобриот состав на Арсенал.
Силвестре - нај лош во нај лошиот состав.

Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.

И јас сум против :pos2:

Баш ме интересира како предаваат го учите македонскиот јазик, ако воопшто го учите... :pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Али ако го земеме Скилачи и ако земеме голман тогаш мислам дека е ова најсилен состав на Арсенал од поодамна. Не толку во поединци колку што е во големина многу силен.

Се сложувам....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom