Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Пријатели ако имам прилика доаѓам нареден пат...Немам кондиција, ниту пак некој талент за фудбал, али срце големо :D Оставам на Зоки, кој чита редовно ако не пишува :P да ми пише кога нареден пат ќе се игра :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Пријатели ако имам прилика доаѓам нареден пат...Немам кондиција, ниту пак некој талент за фудбал, али срце големо :D Оставам на Зоки, кој чита редовно ако не пишува :P да ми пише кога нареден пат ќе се игра :D
Не се секирај таман ќе се уклопиш у нашиот тим :) Се на се немавме (со исклучок на Игор) ни еден километар заедно претрчано :) :) :)

--- надополнето ---

еве нешто интересно :)
http://yfrog.com/02zkpj

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Не се секирај таман ќе се уклопиш у нашиот тим :) Се на се немавме (со исклучок на Игор) ни еден километар заедно претрчано :) :) :)

--- надополнето ---

Ај ај небевте толку бездушни. Oд Аце другарите трчаа добри беа имаа кондиција. Али сега што ние трчавме повеќе тоа е друго ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

--- надополнето ---

Абе важно се истрчавме. Што очекувавте повеќе кога ниту сме уиграни ниту сме некои спортисти освен Неки кој ни кршеше кичми.
А овој Вилшер не знае џојстик да држи.....

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Добро беше, ќе треба реприза пак набрзо. Многу не окасни поради овие акмациве од Кочо инаку ќе се подружевме повеќе, ама се на се беше интересно и ми е мило што се запознавме и подруживме. За нареден пат ако играме ќе прашаме за друго место, и никогаш нема да се вратиме во Кочо :nenene:
П.С Овој со дресот од Јунајтед можеби им беше малку малер, но јас шутирав 6 пати од кои 5 влегоа во гол, од кои само 2 ги дадов директно, другите три сами си ги дадоа, автоголови, ама тој на Лоџикс беше најефективен :smir:
А Вермастер е прав Тони Адамс, да не беше он позади ќе не изрешетеа :zver:
http://bleacherreport.com/articles/515286-arsenals-striker-debate-how-should-wenger-utilize-van-persie-and-chamakh

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Вармастер,де кажи кој бевме во тимовите зашо слабо памтам,па ке пишам оценки :))

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Видеа,слики,интервјуа од натпреварот има ???:pos::pos:
Ајде пишете кои игравте во тим заедно,и кој ги даде головите..

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Вермастер носеше апарат ама не се сликавме, заборавивме, имаше кавга на почеток пошто ни закажале термин со некои други па чекавме скоро саат време тие да завршат, па после сите бевме малку нервозни

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Се на се добар фудбал, али па без кондиција тоа можеше и да се очекува освен неки и игор што трчаа цело време.Logix у наш тим беа и уште ptomislav и IgorChete и 2 мои другари(едниот манцестеровец :))),а за у другиот тим Neki,Warmaster другите ни ја не памтам :)).Али мора да се напомене дека разликата у килажа беше у плус за другиот тим :(
П.С Ај честито победа :pipi:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Криво ми е што неможев да дојдам.. али новиот термин не ми одговараше. Мило ми е од друга страна што сте си поминале одлично.. па здравје, се надевам дека ќе има собиранка no.#2 :wink:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Епа за мојот тим:
igrochete-трчаше ептен,ама не многу ефективно :)),топ стрелец беше(вклучувајки ги и автоголовите ) :)) оценка 6.5, 0.5 заради борбеноста :))
ptomislav(со дресот?)-изигра ок,солираше на моменти во опасната зона :)),но имаше и некој добри потези :)) оценка 6.0
alek-stuki-солидно изигра,некако најарсеналски ми играше.:)) со добри пасови :)) 6.5 за него :)
другар му(со белата маица)-трчеше,ама мана му беше шо се плеткаше пред голот :)),можеше и подобро :) оценка 5.5
манчестеровецот-постигна неколку голови,трчеше,ама себичен у пм..:)) затоа 6 за него.:)
јас: -нека пополни некој друг :))

победничката страна :
голманот ганер4евер-одбрани добри топки немаше некој голем кикс :)) еве 7ца :)
Неки:најдобар беше :),добра техника,шут,само чат пат ја тупеше:)),ама неуморлив цело време трчеше,еве ти 8.5 од мене :))
вармастер-играше смирено,искуството преовладуваше,добар гол постигна,волејче:),заслужена 8ца:)
струмичанецот(никот брат(дерраин?:))- трчеше доста,правеше поблеми постигна некој гол,асистираше :)),8ца и за него.::))
другар му-изигра и тој солидно,доста добар во дефанзивните задачи,7.5 :))
и со дресот рвп(го заборавив никот,сори ) :)-изигра солидно на ниво,тивок но ефективен 7.5 и за него :)):tv:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа за мојот тим:
igrochete-трчаше ептен,ама не многу ефективно :)),топ стрелец беше(вклучувајки ги и автоголовите ) :)) оценка 6.5, 0.5 заради борбеноста :))
ptomislav(со дресот?)-изигра ок,солираше на моменти во опасната зона :)),но имаше и некој добри потези :)) оценка 6.0
alek-stuki-солидно изигра,некако најарсеналски ми играше.:)) со добри пасови :)) 6.5 за него :)
другар му(со белата маица)-трчеше,ама мана му беше шо се плеткаше пред голот :)),можеше и подобро :) оценка 5.5
манчестеровецот-постигна неколку голови,трчеше,ама себичен у пм..:)) затоа 6 за него.:)
јас: -нека пополни некој друг :))

победничката страна :
голманот ганер4евер-одбрани добри топки немаше некој голем кикс :)) еве 7ца :)
Неки:најдобар беше :),добра техника,шут,само чат пат ја тупеше:)),ама неуморлив цело време трчеше,еве ти 8.5 од мене :))
вармастер-играше смирено,искуството преовладуваше,добар гол постигна,волејче:),заслужена 8ца:)
струмичанецот(никот брат(дерраин?:))- трчеше доста,правеше поблеми постигна некој гол,асистираше :)),8ца и за него.::))
другар му-изигра и тој солидно,доста добар во дефанзивните задачи,7.5 :))
и со дресот рвп(го заборавив никот,сори ) :)-изигра солидно на ниво,тивок но ефективен 7.5 и за него :)):tv:
По се ова , повторно ќе кажам жалам што не успеав да дојдам... ама терминот беше лош...
Гледам имаме отприлика прв и резервен тим а? хахаха
Ми се свиѓа жустроста само нешто не чув сеуште... Резултатот кој беше финален?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
За резултатот сигурно никој незнае колку беше точно :)),2-3 разлика за "прв" тим(?!).
Иначе треба да напраиме и следниов викенд уште една проба,со повеке арсеналовци

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom