повелете на мислењево :
денес видов еден тим кој ја бараше победата и загуби , денес видов еден Арсенал силен , безпрекорен кој играше против тим кој беше дојден да прими што можно помалце голови - така и бидна прими малце а даде повеќе , денес видов тим кој се бореше до смрт , денес видов дека имаме капацитети за да стасаме доста далеку и доста мирно - жалам што во првото јадеа трици нашите момчиња - си реков после фатениот пенал овие наши се нема каде да одат - ме демантираа а и вас мои почитувани , но верувајте дека од денешниот меч има што да се научи и разбере - памтете ми го зборов - нема повеќе да се остава играта на ваквите тимови верувајте одсега кој тим ќе гостува на нашиов стадион ќе крка што е можно повеќе , германската тактика .
видов борци на теренот - видов еден брилијантен Насри ( детево ми е можеби омилениот играч на светов - со која желба игра алал нека е мајстору - дај Боже и ти за мене да кажуваш вака )
видов алмунија , бидов одбрана видов игра бре игра на шампиони !!!! да загубивме , така е - но духот на мечов е другото нешто , загубивме оти баравме да направеме нешто , играа со целото срце загинаа на терен - обвинувања , да можеме да пукаме цел едан ден и па цела ноќ ( кој нема попаметна работа ) ама мене ме возбудија со начинот на кој изиграа - духов , начинот и стилот !!! третиот гол беше ко и првите два сосема постигнати од среќа ( немој !!! нашиве стативи нашиве посед , нашиве игра со цел !!! ) овие четири шута - пенал + и три гола - ќе се видеме наредна прилика , се надевам од петардата да се најдат во серија Б .
форза Арсенал , те сакаме