Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ke kaze deka naprail profit od 56 milioni ! i ke kaze kako so kaza pred nekoj den deka nema da potrosi skrsen denar zimoska ! Ja pak ke kazam deka ovoj koscielny nema da go bide,almunia da mu vracat otkaz odma.ova ne e ekipa ! ccc ke idam u belgrad da gleam drva ! da tepavme minatiot vikend ke bevme na -1 so celzi,sea celzi izgubi uste na -1 so pobeda +2 i prvi ! neverojatno e kolku ovoj venger e kamen trener ! so tie 49 utakmici bez poraz ke se vadi i vie ke go vadite do koga so ovoj covek ??? so ovie igraci ???
Хехехе па може да го кривам Аршавин што не успеа во прво полувреме да даде гол од пола метро.......

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
А тие што го пишале арсенал ,смешки ,ај што го пишале барем 1 да го ставеле ...навивачки а не ко пичиња 3+ и тако даље...едноставно ми се гади од такви фанови.
Поголем коефциент :icon_lol:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
drvo nedelkano i on stanal ! eden mec gazi eden supak neviden ! so toten dva pasa za penal i gol sea edna sansa utna ! Almunia e skeski ! neli se gledaat ovie lugje kako branat!

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
само едно ме нервира кај венгер
има пари ,знае дека голманот му е дупка и пак не купува страв му е да потроши 20 милиони
сеа у јануари ке има 50 милиони и пак ако не купи голман ,нека го бркаат

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
повелете на мислењево :

денес видов еден тим кој ја бараше победата и загуби , денес видов еден Арсенал силен , безпрекорен кој играше против тим кој беше дојден да прими што можно помалце голови - така и бидна прими малце а даде повеќе , денес видов тим кој се бореше до смрт , денес видов дека имаме капацитети за да стасаме доста далеку и доста мирно - жалам што во првото јадеа трици нашите момчиња - си реков после фатениот пенал овие наши се нема каде да одат - ме демантираа а и вас мои почитувани , но верувајте дека од денешниот меч има што да се научи и разбере - памтете ми го зборов - нема повеќе да се остава играта на ваквите тимови верувајте одсега кој тим ќе гостува на нашиов стадион ќе крка што е можно повеќе , германската тактика .

видов борци на теренот - видов еден брилијантен Насри ( детево ми е можеби омилениот играч на светов - со која желба игра алал нека е мајстору - дај Боже и ти за мене да кажуваш вака )

видов алмунија , бидов одбрана видов игра бре игра на шампиони !!!! да загубивме , така е - но духот на мечов е другото нешто , загубивме оти баравме да направеме нешто , играа со целото срце загинаа на терен - обвинувања , да можеме да пукаме цел едан ден и па цела ноќ ( кој нема попаметна работа ) ама мене ме возбудија со начинот на кој изиграа - духов , начинот и стилот !!! третиот гол беше ко и првите два сосема постигнати од среќа ( немој !!! нашиве стативи нашиве посед , нашиве игра со цел !!! ) овие четири шута - пенал + и три гола - ќе се видеме наредна прилика , се надевам од петардата да се најдат во серија Б .

форза Арсенал , те сакаме

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ако сакаш нови играчи, прво глеј кој треба да се избркаат од овој тим! Аршавин нема конкуренција!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не претерувајте не сте лоша екипа..имате одлични поединци во составот само денешниот пораз беше според мене сплет на околности и ендостаток на среќа..после следното коло кога ќе победите се ќе биди нормално и ќе почнете тука повторно да зборувате за победи,титули итн......долга е тревата за косење има време до крајот!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
повелете на мислењево :

денес видов еден тим кој ја бараше победата и загуби , денес видов еден Арсенал силен , безпрекорен кој играше против тим кој беше дојден да прими што можно помалце голови - така и бидна прими малце а даде повеќе , денес видов тим кој се бореше до смрт , денес видов дека имаме капацитети за да стасаме доста далеку и доста мирно - жалам што во првото јадеа трици нашите момчиња - си реков после фатениот пенал овие наши се нема каде да одат - ме демантираа а и вас мои почитувани , но верувајте дека од денешниот меч има што да се научи и разбере - памтете ми го зборов - нема повеќе да се остава играта на ваквите тимови верувајте одсега кој тим ќе гостува на нашиов стадион ќе крка што е можно повеќе , германската тактика .

видов борци на теренот - видов еден брилијантен Насри ( детево ми е можеби омилениот играч на светов - со која желба игра алал нека е мајстору - дај Боже и ти за мене да кажуваш вака )

видов алмунија , бидов одбрана видов игра бре игра на шампиони !!!! да загубивме , така е - но духот на мечов е другото нешто , загубивме оти баравме да направеме нешто , играа со целото срце загинаа на терен - обвинувања , да можеме да пукаме цел едан ден и па цела ноќ ( кој нема попаметна работа ) ама мене ме возбудија со начинот на кој изиграа - духов , начинот и стилот !!! третиот гол беше ко и првите два сосема постигнати од среќа ( немој !!! нашиве стативи нашиве посед , нашиве игра со цел !!! ) овие четири шута - пенал + и три гола - ќе се видеме наредна прилика , се надевам од петардата да се најдат во серија Б .

форза Арсенал , те сакаме
Тууууууу друже, извини али ја и ти како да не сме гледале иста утакмица. Денес Арсенал играше само последните 15 минути како што треба.....И точно да секоја чест за борбата и желбата итн итн, Насри цар се сложувам, но ова не смее да се повтори....Толку грешки во одбрана и во среден ред пред се, не наликува на Арсенал....
Лош ден што се надевам нема да се повтори......

Wenger: 'I didn't recognise my team today' http://www.arsenal.com/news/news-archive/34706/wenger-reaction

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Тууууууу друже, извини али ја и ти како да не сме гледале иста утакмица. Денес Арсенал играше само последните 15 минути како што треба.....И точно да секоја чест за борбата и желбата итн итн, Насри цар се сложувам, но ова не смее да се повтори....Толку грешки во одбрана и во среден ред пред се, не наликува на Арсенал....
Лош ден што се надевам нема да се повтори......
[/url]
можеби зависи како гледаш на нештата - оптимист - чашата е полуполна , песимист полупразна .

ти така мислеш , од 40 та секунда имавме иницијатива , желба и смисла за победа , околности .. тоа е тоа

нема д акоментирам , мојот пост погоре кажа се , благодарам и се надевам дека нема да ми реплицирате - несакам да пишувам повеќе тоа е моето гледање на нештава , форза Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
можеби зависи како гледаш на нештата - оптимист - чашата е полуполна , песимист полупразна .

ти така мислеш , од 40 та секунда имавме иницијатива , желба и смисла за победа , околности .. тоа е тоа

нема д акоментирам , мојот пост погоре кажа се , благодарам и се надевам дека нема да ми реплицирате - несакам да пишувам повеќе тоа е моето гледање на нештава , форза Арсенал
Морам да ти реплицирам, дека ги мешаш малку работите......Оптимист или песимист можеш да бидеш пред натрпеварот, а после се гледа резултатот. Јас ти реков дека на овој натрпевар не го видов оној Арсенал што го знам......Иначе песимист не сум донт вори, таман работа.....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Секој тим има лош ден,така и Арсенал,поразов не значи дека сте ги изгубиле шансите за титула,поразот може некогаш да ве направи појаки!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.432
Поени од реакции
6.078
Многу лоши трипови сте имале со тоа што се гледале во денешниов натпревар ,и јас тоа го гледав на овај натпревар
http://vodpod.com/watch/1039055-arsenal-1-2-hull-city-highlights
али ете глеам ништо не се научило од тогаш...
Дефинитивно најслабиот голман во пл го иаме и без вермален најслабата одбрана во топ 6 ако не и топ 10 ...

В

Вори

Гостин
Наредна недела ќе биде јако.
Ранетите лавови Челзи и Арсенал,во меѓусебна пресметка.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Да ти ебам екипата,не ми е гајле колку профит направил Венгер и дека ја освоил титулата непоразен во 50 натпревари кога 6 години титула немаме видено.Јас како навивач на Арсенал сакам трофеи да има со шо да им крекам на другарите и останатине навивачи.Кога некој навивач на Барселона,Интер,Челзи,Манчестер..итн ке ми рече Арсенал се дрва јас нема со шо да му се спротиставам,искрено вистината боли и треба да се соочиме со тоа.Венгер е толку тврдоглав со не свака дека подавањето и напаѓачката игра не се решение за доминација во премиер лигата.без добра одбрана ништо не правиме,со одбрамбени играчи по 1.80м тешко нас.Ако сака да подава нека оди у шпанско нека биде тренер,тука се бараат силни играчи не мифки,пуканки ко повекето од арсенал.
btw:Браво за Насри такви играчи ни требаат со знаат да стојат на нозе,да издржат дуел,уште шутот да си го дотера и ке биде ѕвер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom