Кога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...Извини друже ама овој пораз иде на душа на Венгер (добро и на Алмунија)...
Он е тој што кога не оди треба да смени... како можевме за 20 минути да дадеме 2 гола на крај? значи можело да се игра само требало да се смени нешто...
Кошчиелни убедливо најслаб во одбраната заедно со Алмунија...
па шо ако нема пораз на 50 мечеви кога немаме титула од 2005 5 години само надеж во нас а друго нема ќе си се радуваме изгледа само на емирати купотКога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...
Толку од мене, одам на славење
Тоа ти е златно правило......Никогаш не го пишувај тимот за кој што навиваш.Ова е чист пример за „ Прво рипни па кажи оп “ а сите си ја прескокнувавме оваа утакмица и се префрлавме на дуелот со Челзи, а што ми е најкриво минатиот викенд само арсенал ме заеба на спортска сега пак он, од сега па натаму нема шанси да типувам на него како да сум баксуз кога го играм кикснува!
Крајно си патетичен со тоа споредување на резултатите на венгер пред 2005 и сега.Не сакам да правам споредби со други менаџери кои имале успех но дошле до точка каде неможат повеќе да постигнат со тој тим и пронашле нов. Арсенал за мене постоеше и ќе постои,со, без и после венгер.Кога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...
Мене ме заболе к** за тие 49 натпревари... тоа беше пред 5-6 години... од тогаш навака што имаме направено? Очекував дека оваа сезона ќе се бориме за нешто меѓутоа со губење на домашен терен од ВБА нема ама баш за ништо да се бориме.Кога млаидте копилиња во тимот ке научат да не ги внесуваат бодовите пред време, е тогаш, ке победуваме... А за тоа кој е кој крив, може сите да зборуваме... Како што Венгер „беше виновен“ за тие 49 мечеви без пораз, можеби и сега е „виновен“ дека сака успех, а тоа никако не можат да му го овозможат...
Другар мене ме заеба само Арсенал го пишав тоа погоре ама не го играв 3+ туку 1 го игравА тие што го пишале арсенал ,смешки ,ај што го пишале барем 1 да го ставеле ...навивачки а не ко пичиња 3+ и тако даље...едноставно ми се гади од такви фанови.